Šiandien, 2009.09.07, Lenkijoje prasideda 36-as Europos krepšinio čempionatas. Šioje temoje siūlau aptarti varžybų rezultatus, prognozes bei kitus čempionato niuansus.
Laim_is parašė:
as tai jau paruosiau pamokas.laukiu puse 5 rodys lenkija bulgarija ziuresiu kaip varzovai busimi zais,ir siaip visas runktynes stebesiu
Laim_is parašė:
as tai jau paruosiau pamokas.laukiu puse 5 rodys lenkija bulgarija ziuresiu kaip varzovai busimi zais,ir siaip visas runktynes stebesiu
As irgi nebepalaikau, jau geriau sirgsiu uz kitas komandas Oi kaip laukiu siandienos rungtyniu Lietuva - Turkija Tikekimes, jog siandien laimes LIE-TU-VA!!!
Man tai kazkoks gaidiskas .Jau tokia pagaida kad tokios kaip olialia pupytes dainuoja nu grazios grazios bet jau kaip dainuoja tai gal patylesiu. Geriausia 3 milijonai mikutaviciaus
Nu bet jau lenkų organizacija nuo pirmųjų čempionato akimirkų atrodo baisiai. Garso transliavimas nekokybiškas, vaizdo formatas per rungtynes pastoviai keitaliojamas. Toks transliavimas, bent jau mane asmeniškai vargina.
Ką, kitamet be krepšiio liksim. Suprantu, gavom prieš turkus, pas kuriuos yra tikrai daug labai gerų žaidėjų, bet pralošt lenkam.....!!!! Kas pas lenkus per žaidėjai, kad mūsiškiai, Europoje garsūs krepšininkai, nesugeba įveikt lenkų, pas kuriuos lošia didžiausia "žvaigždė" Gortatas, vienas sušiktas natūralizuotas amerikonas, na ir Lampė, kame problemos? Dabar apie lietuvius šiektiek. Visų pirma Kleiza, nežinau ką jis veikia aikštelėje, am gal pas psichologą reikia, nes problemos akivaizdžios. Visų per pasiruošimo laikotarpį peiktas Jasaitis atrodo tikrai gerai, atidirba savo darbą. Broliai nesužaidė visai, kaip ir sakoma Broliai nesužais, lietuviai praloš, pasitvirtino šis faktas. Lukauskis, kuris yra geras metikas, gale varžybų beveik nelošė, kodėl? Apibendrinant norėčiau pasakyt, kad žaidėjai šaunuoliai, stengiasi iki galo, nenuleidžia rankų, bet aš dar tikiu, kad mum pasiseks, kad męs pateksim į atkrintamąsias!!!!