Parašyta 23-01-2010 13:46
Pernai kūriau tokią temą, taigi ir šiais metais pagalvojau padaryti tą patį.
Kaip daugelis žinote, savaitės pradžioje Barselonoje buvo ištraukti Eurolygos TOP16 burtai (būčiau šią temą sukūręs ir anksčiau, bet neatradau šioje savaitėje pakankamai laiko).
Komandos buvo suskirstytos į keturis krepšelius pagal pajėgumą, Kauno Žalgiris atsidūrė trečiajame krepšelyje, o grupės išsitraukė tokios:
E: Barselonos Regal Barcelona, Atėnų Panathinaikos, Belgrado Partizanas ir nedideliame Atėnų priemiestyje įsikūrės Maroussi BC krepšinio klubas.
Mano nuomone, šioje grupėje dėl pirmosios vietos į kovą stos Europos krepšinio grandai Barca ir Panathinaikos, tačiau pirmą vietą atiduočiau Katalonijos ekipai, nes ši pastaruoju metu rodo išties įspūdingą žaidimą: EL iki šiol dar nepralaimėjo, o Ispanijos ACB čempionate žengia pirmuoju numeriu. Žinoma, negalima atmesti ir kovingųjų Partizanų, tačiau, manau, jog tiek Belgrado, tiek ir Maroussi klubas liks už atkrentamųjų varžybų borto, o pastarasis (kitas Graikijos klubas) šiame etape liks ir be pergalių.
F: Madrido Real, Sienos Montepaschi, Tel Avivo Maccabi Electra ir Stambulo Efes Pilsen.
Šią grupę aš esu linkęs įvardinti kaip mirtininkų, nes čia pečius surems tikrai trys labai pajėgios komandos: lietuvių vedamas Real klubas, Sienos ekipa ir Maccabi. Vis dėl to statyčiau už Madrido ekipos pergalę šioje grupėje, nes Karališkasis klubas yra tikrai puikiai sukomplektuotas, o už jo vairo stovi ne bet kas kitas, o krepšinio profesoriumi tituluojamas E.Messina. Taip pat labai įdomu, kuriam iš Broliukų seksis labiau tarpusavio dvikovoje. Antruoju numeriu, mano galva, turėtų tapti Sienos krepšininkai, nors špygas laikysiu už Maccabi ekipą. Paskutinieji liks Turkijos krepšininkai.
G: Maskvos Centrinis armijos klubas, Malagos Unicaja, Kauno Žalgiris, Gdynės Asseco-Prokom.
Manau, šioje grupėje aiškus favoritas yra CSKA klubas, o dėl patekimo į atkrentamąsias kaposis kauniečiai ir Malagos krepšininkai. Žinoma, nereikia nuvertinti ir T.Pačėso treniruojamos Gdynės Asseco-Prokom ekipos. Apie šią grupę tik tiek. Duok, Dieve, mūsų Žalgiriui sėkmės!
H: Pirėjo Olympiacos, Vitorijos Caja Laboral, Maskvos srities Khimki BC, Zagrebo Cibona.
H grupėje, mano nuomone, pirmąją vietą iškovos OLY klubas, vedamos puikiai šį sezoną žaidžiančio lietuvio Lino Kleizos. Antrą vietą skiriu baskams, nors ir galingai sukomplektuota Khimki gali "pasikandžioti". Šansų, mano akyse, patekti į kitą etapą šioje grupėje neturi tik daugkartiniai Kroatijos čempionai Cibona krepšininkai
O kokios Jūsų, krepsininkas.net lankytojai, nuomonės? Ar jos sutampa su manąja? Prašau, pateikite argumentuotą nuomonę.
Graziai ir aiskiai aprasyta kiekviena grupe. daugmaz nuomuones sutampa, tik as kazkodel manyciau kad F.Grupej pirmi bus Siena,o antri Real.nors aisku cia visko gali but ir manau kad ju sansai vienodi
Idomiausia tai bus F grupe, ji kaip ir mirtininku, bet dar idomiau bus G, nes juk joje turesime Lietuvos komanda H grupeje palaikysiu oly, na o E Barca
Nu va ,pamačiau kokios grupės ir galiu pasakyt ,jog Žalgiris tikrai gali kovot ,nes tokių Barcelonų, Panathinaikos ,Olympiacos nera grupei ,tuom ,tačiau ir jų grupei yra pavojingų Sėkmės
Na man įdomiausia paskutinė grupė, nes niekaip nenumanau kas laimės Caja Laboral ar Khimki, manau abikomandos yra žiauriai apylygios ir turėsim gražias kovas.
o jei pateks i ketvirfinali Zalgiris kausis su- Oly,Caja Laboral arba Chimki.Butu jega jeigu rusai papultu..mm.. bet aisku visu pirma reik susitelk i top16 is kur bus labai sunku patek.Bet sekmes Zalgiriui,mes uz jus visa sirdim!!!Visi Kauno Zalgirio fanai!!
Pranešimai: 258 Vieta: Alsėdžiai, Plungės raj. Įstojęs: 16.01.10
Parašyta 25-01-2010 11:35
galime pabresti kad zalgiris iveike CSKA namuose tai visko gali buti kad pasikartos tai dar karta, unicaja komanda pradejo eurolygas tiesiog puikiai (nedaug kas tesitikejo po pirmuju rungtyniu ispanijoje), bet paskui kelias pralaimejo (pralaimejo ir entente komandai, o zalgiris mano manymu stipresis uz juos), tad yra gan nemazai sansu iveikti unicaja, asseco-prokom reiketu irgi nenuvertinti nes sugebejo patiesti senojo zemyno granda real, bet tikimes kad nugalesime visus ir busim tarp 8stipriausiu komandu o gal ir auksciau