Parašyta 19-10-2009 15:26
1.Su kokiomis problemomis dažniausiai susiduriate mokykloje, namuose ir popamokinėje veikloje? Na, su jokiais sunkumais nesusiduriu, nes stengiuosi bendrauti tik su gerai pažįstamais, gerais ir galiausiai "normaliais" žmonėmis.
2. Ar patys randate problemų sprendimo būdus ar tariatės su kitais? Jeigu iškyla kokia nors problema, tai stengiuosi ją spręsti pats.
3. Ar apskritai yra jūsų aplinkoje žmonių su kuriais galite atvirai pasikalbėti apie savo problemas? Taip. Tiek šeimoje, tiek klasėje yra su kuo galima iš "dūšios" pasikalbėti.
4. Ar gerai sutariate su savo tėvais? Su tėvu per daug nebendrauju, o su mama puikiai.
5. Ar gerai sutariate su klasiokais? Puikiai, išties draugiška klasė.
6. Ar padedate kitiems spręsti jų problemas? Jeigu žmogus artimas bei brangus - žinoma, jog padedu.
"Brothers of Ball"
"Gyvenimas ilgas, jeigu jis turtingas. Matuokime j? poelgiais, o ne laiku." Seneka
1.Su kokiomis problemomis dažniausiai susiduriate mokykloje, namuose ir popamokinėje veikloje?
- Nelabai susiduriu su problemom, jei susiduriu, tai būna ant juokų koks įžeidimas ir panašiai, tiesiog nekreipiu į tai dėmėsio (:
2. Ar patys randate problemų sprendimo būdus ar tariatės su kitais?
-Žinom geriau, kai pats randu, bet kartais draugai padeda. (:
3. Ar apskritai yra jūsų aplinkoje žmonių su kuriais galite atvirai pasikalbėti apie savo problemas?
-Nežinau, nelabai turiu problemų ;D
4. Ar gerai sutariate su savo tėvais?
- Gerai, tėvas miręs, o su mama puikiai (:
5. Ar gerai sutariate su klasiokais?
- Žinoma, esu draugiškas ir neturiu problemų bendraut su klasiokais ar šiaip draugais.
6. Ar padedate kitiems spręsti jų problemas?
- Jeigu prašo, nes kartais būna kuriem nori padėt, o jiem jokio skirtumo ko tu nori.. tiesiog stumia savo ir tiek ;d
1.Su kokiomis problemomis dažniausiai susiduriate mokykloje, namuose ir popamokinėje veikloje?
na as seip esu karstakosis man pasako zodi kad ir juokauja as nesugebu nusiraminti todel tu konfliktu buna daznai
2. Ar patys randate problemų sprendimo būdus ar tariatės su kitais?
pats randu
3. Ar apskritai yra jūsų aplinkoje žmonių su kuriais galite atvirai pasikalbėti apie savo problemas?
zinoma yra .
4. Ar gerai sutariate su savo tėvais?
net labai gerai
5. Ar gerai sutariate su klasiokais?
yra klasioku kuriu nemegstu bet su daug klasioku sutariu gerai
6. Ar padedate kitiems spręsti jų problemas?
jaigu galiu padeti visada padedu
Pranešimai: 1463 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 20-10-2009 14:34
1.Mokykloje kartais įžeidžia, bet retai.Būna žmonių, kurie be priežasties įžeidžia, bet čia visiems pasitaiko, manau.
Namuose, dažnai tenka pyktis su tėvais ir broliu, nes nuomonės labai smarkiai skiriasi. Tevai nepatenkinti jog prastėja mokslai, bet net nesistengia suprasti kad man dabar tikrai pakankamai sunkus metas.
Papamokinėje veikloje būna man labai daug problemų, ypač kai mečiau kašį.Esu tikrai nerami, ir norisi išsilakstyti ir kyla problemų del drausmės kartais...
2.Paprastai pasipasakoju kitiems, ant širdies pasidaro lengviau. Na, o sprendimus primu pati.
3.Nu yra pora žmonių... Bet pamačiau kad geriau stengtis mažiau išsipasakot, ypač biški "pastumt" ant kažkokio žmogaus, nes po to visa tai tau gali smarkiai pakenkti.Iš patirties sakau.
4.Nu ne. Tikrai labai prastai.
5.Kaip kuriais.Pas mus labai daug fyfų (nenuostabu, kodėl klasė turi fyfų klasės titulą), su jom tikrai prastai sutariu.Nors yra tikrai mielų ir gerų draugų.
6.Stengiuosi.Kaip išeina, nežinau.
P.S:Geras projektas
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Na kaip matau dauguma sutaria su klasiokais, tai labai gerai, nes jei yra nesutarimai tarp klasiokų, tad tas labai apkartina gyvenimą, tai sakau iš savo patirties.
1- Kaip ir nera tu problemu...
2- Siaip jei buna problemu tai bandau ir su kitais pasitart.
3- Taip.
4- Puikiai.
5- Labai gerai, aisku ne su visais bendrauju.
6- Jeigu pasipasakoja tai visada bandau padeti.
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan