Kadangi pastarosiomis dienomis portale ypatingai padaugėjo bereikšmių ar netinkamų viešojoje erdvėje žinučių, su krepšiniu visiškai nesusijusių, dėl to reikalingas (1-2) nuolatinis krepsininkas.net narys, kuris stebėtų narių pasisakymus forumuose, naujienose bei informuotų mane (asmenine portalo žinute) apie netinkamus narių pranešimus ir tt.
Visiems įdomiau skaityt išsamius, korektiškus komentarus, kurie suteikia reikalingos informacijos siekiant krepšininko (ė) karjeros. Tokia ir yra šio portalo paskirtis.
Kenkėjiški, pašiepiantys, nekultūringi pranešimai tikrai nepadeda sukurti darnios bendruomenės (kad ir virtualios), tad norėčiau paprašyti visų krepsininkas.net narių (tiek naujų, tiek ir senbuvių) laikytis puslapio taisyklių (jos yra puslapio apačioje), būti draugiškiems vieni kitų atžvilgiu bei sukurti jaukią virtualią erdvę, kur užsukus būtų visada malonu ir įdomu paskaityti vieni kitų komentarus, pasisemti naujų žinių, pasidalinti savo krepšinio patirtimi..
Manau puiki įdėja su šio tinklapio 'stebėtojais'. Bet reiktų mažiausiai dviejų, nes vienas žmogus gali visko nespėti apžiūrėti ir manau nei vienas iš čia esančiu nėra toks jau ir aktyvus, kad aktyvumas pasireikštu 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.
Tikrai esu pastebėjusi nemažai bereikšmių komentarų ar žinučių forume bei nemandagaus elgesio narius. Tad manau reiktų kiekvienam susimąstyti ne tik apie savo elgesį, bet ir apie kitų.
O šiaip galėčiau prisidėti prie šios akcijos, 'stebėti' kitus narius ir pranešinėti puslapio administratoriui. Tačiau būčiau negarantuota, kad kiekvieną dieną prisijungčiau prie šio tinklalapio. Na, o šiuo metu pakolkas čia užsuku į dieną bent po vieną kartą tai tikrai.
Joo as ir taip sakau kad galit juste i situos postus skirt.. nes ji gan daznai cia lankosi zino puslapio taisykles.. daznaj mus saukykloje pataiso.. jei kas ka ne taip pasako ar isireiskia.. taigi galima jai duot sitas pareigas
EDIT : Apsigalvojau, nes daug varzybu ateina ir t.t., nepazadu lankytis kiekviena diena kaip Djjustyte, tad gal tegu juo buna kas nors kas turi siuo momentu daugiau laiko
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
Na, kad paminėjau, jog aktyvus tai dar nereiškia, jog sėdintis čia visą parą Tiesiog prašau jūsų pastabumo ir neabejingumo betvarkei puslapyje, kuri kartais nutinka
Jei kalbi apie tai kaip pvz vakar buvo su floodu ir niekas negalėjo padėti, o aš neturėjau nei galimybės ištrinti tos nesamonės, tai manau galėčiau dėl tokių ir panašių vėjų
windoes parašė:
Jei kalbi apie tai kaip pvz vakar buvo su floodu ir niekas negalėjo padėti, o aš neturėjau nei galimybės ištrinti tos nesamonės, tai manau galėčiau dėl tokių ir panašių vėjų
Yra toks sumautas dalykas, kai aš turėjau kad ir CS saitus, skaitliukuose rodydavo kad ir 300 ūnikalių lankytojų, tačiau buvo daug aktyvių vartotojų, gal daugiau nei čia, nes pas mane saite būdavo labai ribojami svečiai..
Čia yra apie 1300 unikalių lankytojų, tačiau aktyvumas mažas, nes svečiai nėra apriboti, siūlyčiau padaryti štai ką : Straipsniai bei visa kita tik vartotojams, svečiams priverstinai liepti užsiregistruoti, o tuo tarpu išjungti pakvietimų sistemą, bei ijungti vartotojų paprastąją registraciją, jeigu reikės galiu prižiūrėti visus naujus vartotojus, atskiriu floodinimą, nereikalingų žinučių rašymą ir visą kitą, esu aktyvus, todėl galėčiau susitvarkyti su visais tais vartotojais, o jūs galėtumėte džiaugtis daugybe naujų draugų, vartotojų ir aktyvumu, poveikis garantuojamas. Turiu draugų kurie čia lankosi, tačiau negali užsiregistruoti nes tingiu kviesti, o jie tingi lysti į el.paštą, yra toks dalykas kuris iš vieno IP'o leis registruoti tik vieną vartotoją, jis puikiai tiktu dėl vartotojų flodo, manau tikrai daug žmonių norėtu tokio dalyko. Laisvydas atsisako, sako kad bus chaosas, siūlau savo didelę pagalbą chaoso naikinimui.
windoes parašė:
Yra toks sumautas dalykas, kai aš turėjau kad ir CS saitus, skaitliukuose rodydavo kad ir 300 ūnikalių lankytojų, tačiau buvo daug aktyvių vartotojų, gal daugiau nei čia, nes pas mane saite būdavo labai ribojami svečiai..
Čia yra apie 1300 unikalių lankytojų, tačiau aktyvumas mažas, nes svečiai nėra apriboti, siūlyčiau padaryti štai ką : Straipsniai bei visa kita tik vartotojams, svečiams priverstinai liepti užsiregistruoti, o tuo tarpu išjungti pakvietimų sistemą, bei ijungti vartotojų paprastąją registraciją, jeigu reikės galiu prižiūrėti visus naujus vartotojus, atskiriu floodinimą, nereikalingų žinučių rašymą ir visą kitą, esu aktyvus, todėl galėčiau susitvarkyti su visais tais vartotojais, o jūs galėtumėte džiaugtis daugybe naujų draugų, vartotojų ir aktyvumu, poveikis garantuojamas. Turiu draugų kurie čia lankosi, tačiau negali užsiregistruoti nes tingiu kviesti, o jie tingi lysti į el.paštą, yra toks dalykas kuris iš vieno IP'o leis registruoti tik vieną vartotoją, jis puikiai tiktu dėl vartotojų flodo, manau tikrai daug žmonių norėtu tokio dalyko. Laisvydas atsisako, sako kad bus chaosas, siūlau savo didelę pagalbą chaoso naikinimui.
windoes> kaip tu sugebėsi suvaldyti chaosą, jei nevisada sugebi save suvaldyti?
Norint valdyti bendruomenę (nesvarbu kokią), visų pirma reikia turėti nemažai psichologinių ir pedagoginių žinių. Nes jei bendruomenės vadovas pradėtų bendruomenės narius vadinti asilais, tai čia vargu ar kam nors tokia bendruomenė taptų patraukli.
Laisvos (be kvietimų) registracijos tikrai nebus, nes puslapis nėra orientuotas į kiekybę, o jei kažkas nesugeba net elektroninio laiško parašyti, tai vargu ar jis užsiregistravęs sugebės kažką normaliai ir pakomentuoti forume.
Tad dar kartą pasikartosiu, pastebėję kokį nors nekorektišką narių elgesį puslapyje, prašau informuoti mane portalo žinute (ta galimybė yra jūsų profilyje), o aš jau objektyviai pažvelgęs į situaciją priimsiu mano manymu teisingiausią sprendimą. Kadangi iš visų čia besilankančių aš pedagoginės praktikos turiu daugiausia, tad niekam neturėtų kilti jokių abejonių.
Yra toks dalykas, kad kai turiu tam tikras teises svetainėje, galiu įžeidžiančius bei pravokuojančius pranešimus pašalinti, todėl nėra dėl ko pykti ant vartotoju, pasamonėje įgaunu statusą, viską ignoruojantis, tačiau viską kas blogą pašalinu.
Žinau ko reikia norint valdyti bendruomenei, žinau ir kaip ją valdyti kad ji plėstusi, turėjau dvi labai dideles bendruomenes, tačiau jos žlugo finansiniu klausimu.
Dėl laisvos registracijos galiu pateikti pavyzdžių, kad daugelis rimtų vartotojų taip pat nesinaudoja el.paštais, tingi ar panašiai, o laisvoje registracijoje matai kas vyksta, jeigu vartotojas nesąmones kreta, tai ir užblokuoti vartotoją, tačiau įjungus sistemą kad gali turėti tik vieną vartotoją.
Turiu savo tinklalapių ir bendruomenių praktikos žinias, kurias gerokai ištobulinau per daugiau nei keturis metus. Tačiau tau spręsti..