Krepsininkas.net portalo administracija nusprendė sudaryti pastarojo laikotarpio aktyviausių, pastebimiausių bei charakteringiausių narių TOP 10 ir pridėti tam tikrus pastebėjimus
4. Augusta - banguojanti asmenybė Tai aktyvi, tai pasyvi, bet tiksliai žinome - ji mūsiškė
5. Denver - komentuoja viską kas kruta Komentarai kartais ne visai rišlūs, dažnai banalūs, retai originalūs tačiau jis mūsų portalo gyventojas. Užaugs ir pasens kartu su mumis Ir denver, kreditų už šią nominaciją nedalinam Bet SMS Kreditai laukia tavęs
6. mindecz - denver pusbrolis...
7. Nedukass - jaunas ir perspektyvus Rašo tvarkingus komentarus, bet linkęs greitai susierzinti
8. Laimona5 - manome, kad vertas papulti į dešimtuką. Komentarai tvarkingi, tik gal šiek tiek daugiau aktyvumo reikėtų
9. Martis28 - nominacija labiau su perspektyva
10. Eim4s - truputis tvarkingų komentarų, truputis konkursų ir štai ji dešimta viena
Tikimės lengva ironija jums blogų emocijų nesukels būkite aktyvūs bei išradingi, prisidėkite prie šios virtualios bendruomenės plėtros dešimtuką ankščiau ar vėliau papildysime bei atnaujinsime, todėl nenusiminkite jei likote nepaminėti
Patiko, šiaip tiesa, greit susierzinu, jei su kokiais žiopliais ar savimeiliais pradedu diskutuot. tikiuos , kad ir ne šiais metais, bet kitais ar dar kitais turėsiu galimybę patobulėt jūsų stovykloj.
Taigi tik pajuokavau aš čia netgi labai neaktyvus, kartą į mėnesį pasirodau, kaip koks vaiduoklis numetu kokį vieną kitą bereikšmį komentarą ir pasibaigia mano aktyvumas
Nu tai taip suprantu niekuom nesiskiriam nebereikalo kreditų aukos JOKE aš tai tikrai ne... Šiaip dėl žinučių, tai pas manęs visos iki vienos ''naudingos su patarimas, komentarai irgi naudos duoda''
Nu tai taip suprantu niekuom nesiskiriam nebereikalo kreditų aukos JOKE aš tai tikrai ne... Šiaip dėl žinučių, tai pas manęs visos iki vienos ''naudingos su patarimas, komentarai irgi naudos duoda''
ačiū tau, kad su kabutėm paskutinį sakinį parašei.