Vasara - atostogų metas. Tačiau nevisi atostogauja: vieni dirba, kiti sportuoja, kiti alų geria. Ši tema bus ne apie darbą ir alaus gėrima, o sportavimą.
Daugelis krepšininkų treniruojasi ne vien su komanda ir vasarą neatostogauja, o per ją uoliai dirba. Dauguma jų individualiai arba miesto krepšinio aikštelėje... Taigi kreipiuosi į tuos kurie dirba individualiai. Kokia yra jūsų treniruotė, ar jaučiasi rezultatai ?
Mano treniruotes yra tokios : Atvarau i aikstele krepsinio
Metau is vidutinio nuotolio po 20 pataikytu
Is tritaskio po 20 pataikytu
Is baudu po 20 pataikytu
Visaip buna kartais didinu .
namie treniruoju pilvo presa ,raumenis stiprinu
Vakarais ateina jau baigia shule kasiorai tai palosiam kasi per visa arba ant 1 kasio.
Rezultatai tai tikrai jaucias taiklesnis zymiai tapau ,greitesnis ir stipresnis.Jau 2 vasara tai treniruojuos
Visą vakarą aktyviai sportavau, pagal savo rėžimą.
Ryte bėgimas intervalų metodu, po to valanda aikštelėj. Pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais į sporto klubą, štanginę bei baseiną. Jei kitos dienos - tiesiog poilsis po pietų. O vakare dar pora valandų individualiai aikštelėj, arba su pažystamais kašis.
Gaila, bet sia vasara negaliu nieko daryti, padariau kiek galejau Sky's the limit, metimo programa, atsilenkimu, atsispaudimu...bet poto pasitempiau raiscius, ir negaliu daryti nieko, atrodo kad atsispaudimus ar atsilenkimus galeciau daryti, bet vistiek koja labai trugdo...
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
daug dirbau begiojau,metima tobulinai ,driblinga smarkiai patobulinau,dabar clabai gerai galiu yzaideju zaist,pirmai budamas 186-87 negalejau buvau geriausiu atveju sunkus krastas presa patobulinau daug zaidziau krepsini,kuris padejo viska apjunkt ismokau nauju krosoveriu ir siaip judesiuku
vasaros pradžioje treniravaus kas dien, kieme arba jei išeidavo gauti salę - treniruodavausi salėje. fizinį pasiruošimą lankydavau su 20-25 metų vaikinais (brolio komanda).
daug mėtydavau iš įvairių nuotolių, žaisdavau su įvairaus amžiaus pažįstamais 1x1, tobulinau kairės bei dešinės rankų varymosi įgudžius, stengiausi įgauti staigumo, tobulinau apgaulingų judesių atlikimą. tačiau po pirmojo mėnesio salę gauti buvo vis sunkiau, o kieme treniruotis neleido sveikata (žaidimu ant betono jau esu susigadinusi kelius). taigi, išeidavau tik pabėgioti. šiuo metu, nuo liepos 27 treniruojuosi su savo komanda.
rezultatu nesu labai patenkinta, tačiau patobulėjimą jaučiu.
nes tik didelis noras i??aukia darb?, o jis i?pildo svajon?.
Sveiki. Gal nieko blogo neatsitiks kad atgaivinsiu tema. Buvau čia visai apsileidęs ant sporto. Bet pastaruoju metu žadu vėl pradėti sportuoti.
Taigi man Pirmadienį, Antradienį, Ketvirtadienį, Penktadienį yra kashio trenkės.
Dar sportuosiu su štanga ir hanteliais (turiu nebloga raumenu jegos programa (viso kūno)). Tai daryčiau Pirmadienį Trečiadienį penktadienį.
Kiekvieną dieną daryčiau atsilenkimus 2x50.
Šuoliui: tai pasistiebimai 3x15 (vienai kojai); suoliai i aukštį 5x10 (kiek galiu auksciau); Virvute 5x100. Ir dar jei liktu jegu pritupimu padaryciau.
Taigi ką manot apie šią vadinama "programą"?
P.S. Viskas bus atliekama namų sąlygomis.
tHan parašė:
Sveiki. Gal nieko blogo neatsitiks kad atgaivinsiu tema. Buvau čia visai apsileidęs ant sporto. Bet pastaruoju metu žadu vėl pradėti sportuoti.
Taigi man Pirmadienį, Antradienį, Ketvirtadienį, Penktadienį yra kashio trenkės.
Dar sportuosiu su štanga ir hanteliais (turiu nebloga raumenu jegos programa (viso kūno)). Tai daryčiau Pirmadienį Trečiadienį penktadienį.
Kiekvieną dieną daryčiau atsilenkimus 2x50.
Šuoliui: tai pasistiebimai 3x15 (vienai kojai); suoliai i aukštį 5x10 (kiek galiu auksciau); Virvute 5x100. Ir dar jei liktu jegu pritupimu padaryciau.
Taigi ką manot apie šią vadinama "programą"?
P.S. Viskas bus atliekama namų sąlygomis.
Čia daugiau valios klausimas, ar tu pats pasiryši ir ar ištemsi visą šitą programą, o ne tai, kad porą dienų padarysi ir viskas.