Čia manu visiems būtų įdomu suzinoti kas ka gero nuveiket per vasara kas ka naujo ismokot, kas ka istobulino ir dar parasykit kaip tai tobulinot na ka deret kiek kartu per diena ir t.t. Na tai laukiam atsakymų !
As per vasara islavinau metima nes ankciau kai losdavavom kase ir laisvas gaudavau kamuoli tai budavo 50/50 kad pataikysiu o dabar visada kaip esu laisvas esu tikras kad pataikysiu. Na o islavinau ji labai paprastai tiesiog kasdien aidavau ant aiksteles ir metydavau is vidutinio nuotolio is ivairiu vietu kol pataikysiu kelis simtus taikliu metimu o is tritaskio irgi taspats tik tristaskui taikliu maziau pataikydavau 100. Na ir siektiek istobulinau driblinga ir zaidima kaire ranka. Nu ir tiek stai ka as gero nuveikiau per vasara
Manau pagerinau savo šuolį. 2010 METŲ Vasarą dar tik liečiau tinklelį. O šią vasarą paliečiu jau lanką. O šuolį pagerinau šokinėdamas nes nedariau jokių šuolio programų. Na ir šiek tiek driblingas pagerėjo.
Pranešimai: 1463 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 23-08-2011 14:20
Na, aš pasiekiau tikrai nemažai. Sužinojau daug įvairių gudrybių krepšinyje, pakeičiau metimą, kuris man dabar tikrai patinka, pramokau žaisti nugara, ko visai nemokėjau. Taip pat svarbus dalykas, kad labiau pamėgau krepšinį, kilo didesnis noras treniruotis. Jeigu ne krepsininkas.net stovykla, aš tikrai to nebūčiau išmokusi, taigi esu labai dėkinga treneriams.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Per vasara labai pagerejo metima is vidutinio, del suolio nezinau nes dar kojos nepilnai po stovyklos atsigavusio nes ties kelius biski skauda taip pat pagerinau driblinga bei zaidima 1 vs 1
Prasiverzimus dar patobulinau ir zaidima po kasiu kurie ir taip neblogi buvo o svarbiause pagaliau metima radau pradejau ir baudas pagaliau gerai mest ir trapakus saudau kaip reikals
Nu va palošiau daugiau dienų ir matau rezultatus. Nu kažkaip geriau iš po kašio mėtau, nepalyginsiu kaip mėtydavau seniau. Su tritaškiais niekas nepasikeitė. "Moves" daugiau išmokau ir dažniau atlieku. Ir dribbling'ą biški pagerinau.
Parašyta 31-08-2011 10:50
Nežymiai pagerinau metimą nuo baudų linijos, gynyba tai pat iš dalies pagerinau, jaučiasi patobulėjimas veržiantis po krepšiu, paivairinau veržimosi repertuarą
Jūs neturite būti stebuklingas, būti ypatingas. Jūs jau ypatingas, jūs esate jūs.