Krc pradesiu nuo to, kad pries gera pusmeti istumdavau 105 kg. siandien atejus i sules atletine sale, teistumiau 65kg. daugiau niekaip uzsidejau 70kg niekaip krenta ant manes tas svoris, xebra net saipytis pradejo Tai kokios gali but bedos?? Kodel daugiau neistumiu?
Redaguotas Tuzas 30-11-2011 20:42
ne joks as powerlifteris gal genai tokie nes abu tevai irgi sportininkai buvo. mano svoris 82 tai manau 105kg man pats tas, pries pradedant rimtai sportuot.
Nu nezinau man tai atrodo tikrai nemazas svoris, stumt 105kg bunant 15 metu be rimto sporto kazkas "unbelievable" jei tikrai tieks stumi be rimto sporto saunu!
My religion is basketball
And I'm the white boy who can fly Half Man Half Amazing #15 Limits like fears are often an illusion (Michael Jordan)
SFSG
Atėjo pasigirt kiek stumia ... o atsakant į kvailą klausimą, tai ir taip aišku,kad kai nesportuoji tai ir negali daug išstumt. Reikia viską palaipsniui daryt, o ne atėjus į klubą iškart norėt šimtus stumdyt, na bent prajuokinai.
t2x parašė:
Atėjo pasigirt kiek stumia ... o atsakant į kvailą klausimą, tai ir taip aišku,kad kai nesportuoji tai ir negali daug išstumt. Reikia viską palaipsniui daryt, o ne atėjus į klubą iškart norėt šimtus stumdyt, na bent prajuokinai.
zinai, jei cia tau pasigyrimas kad istumiau 105kg. tj srry. no comments.
Tuzas parašė:
Matos nieko apie stumima nesuprantat.
Tokiam amžiui tokį svorį kilnot, tai stuburo gadinimas, o jei nori stabdyt augimą kilnok. Bet kiek matau pasigirt norėjai ir tiek todėl ir sukūrei temą...
Stumdavau tiek, dabar 65 išstumiau. Klausimas yra toks, kodėl stumamas svoris taip nukrito. Tai ir atsakynėkit į klausimą, o nerašynėkit bereikalingus postus.
Tuzas parašė:
Stumdavau tiek, dabar 65 išstumiau. Klausimas yra toks, kodėl stumamas svoris taip nukrito. Tai ir atsakynėkit į klausimą, o nerašynėkit bereikalingus postus.
Tai gal labai sukūdai? Nes jeigu svoris krenta tai ir raumenys.
Pranešimai: 1463 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 09-12-2011 14:23
Tuzai, pažįstu gi aš tave. Nepyk, bet man tas faktas, kad stūmei 105, kažkoks iš fantazijų pasaulio, belenkoks rėmas turėtum būt, jeigu jau tiek stumtum. Nemažas esi, neesi silpnas, bet tikrai ne ant tiek. Va kad kokius 65 stumi, tai tikiu, bet jau apie 105 gali nepasakot.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Na, tu manęs tikrai nepažįsti. Ir dar tu "panelė" ir kalbi apie stumimą. Nu sorry, bet tokiu aš nepažįstu kurios eitu į štanginę. EDIT : Šiandien išstumtą vėl mokyklos salėj, jau 75kg. Po mažu, bandysiu grįšt į vėžias.
Redaguotas Tuzas 09-12-2011 18:42
Pranešimai: 1463 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 10-12-2011 16:25
Tuzas parašė:
Na, tu manęs tikrai nepažįsti. Ir dar tu "panelė" ir kalbi apie stumimą. Nu sorry, bet tokiu aš nepažįstu kurios eitu į štanginę. EDIT : Šiandien išstumtą vėl mokyklos salėj, jau 75kg. Po mažu, bandysiu grįšt į vėžias.
Jau tik nereikia čia, aiškint, kad nepažįsti, Karoli (jei vis dar manai, kad nepažįstu ).
O apie kalbant apie stūmimą, tai mano galva išneša bent tiek, kad 105kg, kaip tau yra fantastika. Esu vaikščiojus į kačialkę, ant durniaus ir štangą stumt bandžius, bet tikrai nesikačialinu pernelyg daug.
Karoli, vardan savęs pačio, nekliedėk apie 105 kg, gal susimaišei ar kaip.
Čia tas pats, kad aš pasakyčiau, va vasarą dėjau kašin, o šiandien tik tinkliuką siekiu. Teoriškai gal ir įmanoma, bet šiaip, visiems gi aišku, kad meluoji.
O tai, kad tu esi Karolis, nuspėt lengva, nes čia antra anketa tavo, pirmoji buvo ši: http://krepsininkas.net/profile.php?lookup=4121
Taip kad. Gali nepasakot, kad manęs nežinai. Dar ir daugiau argumentų turiu, kodėl čia tikrai tu, bet jau manau ir tiek sočiai.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?