Nu,kaip sekės ? dalyvavot,kas nors? Mes žaidėm prieš "Mato","Naujokus" ir "Manija".Pirmas easy win 20:3,antros pralaimejom 10:8,o tie naujokai prieš "Manija" gavo 16:8,tai mes prieš "Manija" gavom tik 13:9,nes jie buvo žiauriai greiti,o ypač ižaidėjas,jo driblingas tai nustebino labai.Pačiam visai normaliai sekėsi pirmuose 3 metimai taiklus,antruose 5(tritaskiai 1/3) iš bendro rezultato komandos ;D,o trečiose 4-5(tritaskiai 1/1) ;DD. Beto tie "Manija" losia man atrodo 1dive už šiaulių saule,nes buvo su geltonom aprangom su užrašais komandos.
Redaguotas Leadmino 12-03-2011 10:34
As dalyvavau,1 laimejom 11-10,antras tai graudziai pralosem,liko ten keliolika sekundziu ir per mano rankas tritaski imete,dar 2 kartus ant lanko pasokinejo kamuolys ir isirideno.. ;/ O visas varzybas vedem.. Na bet nieko,uztat gumos gavom uz 80litu =D Kaip sakoma: Geriau pabandyti ir gailetis,negu nepabandyti ir gailetis. Mes buvome komanda pavadinimu D95 o grupeje dar buvo "Sugar" bei "Subtilus". D95 9-10 Sugar,D95 11-10 Subtilus,ir likom antri ;/
Martinho parašė:
As dalyvavau,1 laimejom 11-10,antras tai graudziai pralosem,liko ten keliolika sekundziu ir per mano rankas tritaski imete,dar 2 kartus ant lanko pasokinejo kamuolys ir isirideno.. ;/ O visas varzybas vedem.. Na bet nieko,uztat gumos gavom uz 80litu =D Kaip sakoma: Geriau pabandyti ir gailetis,negu nepabandyti ir gailetis. Mes buvome komanda pavadinimu D95 o grupeje dar buvo "Sugar" bei "Subtilus". D95 9-10 Sugar,D95 11-10 Subtilus,ir likom antri ;/
Kelintu metu grupei, daug komandu dalyvavo tavo amziaus grupei?
Martinho parašė:
ju grupe buvo 3 (96-95) mes su Sugar zaidem del 1-4 vietu ten kitam etape ir teisejai jiems istempe verzybas, nusuko 1 taska nuo musu, nes baigesi 10-10 o musu puolimas buvo, ir seip mes su jais vos nesusimusom nes ereliai buvo D
Martinho parašė:
ju grupe buvo 3 (96-95) mes su Sugar zaidem del 1-4 vietu ten kitam etape ir teisejai jiems istempe verzybas, nusuko 1 taska nuo musu, nes baigesi 10-10 o musu puolimas buvo, ir seip mes su jais vos nesusimusom nes ereliai buvo D
Aš irgi dalyvavau tik su šeima tai buvau aš (15 metų) brolis (13 metų) dėdė ir tėvas. Nu krc ten ta šeimų grupė tai suaugusių tik kitaip pavadinta ;D O dar per pirmas varžybas centras mūsų trauma gavo... Pirmas pralošėm, antras laimėjom, trečias pralošėm vienu tašku... Bet šiaip paskutinę sekundę mečiau iš po kašio ir iš nugaros bandė gesuot per ranką nuskalpavo, turėjau bauda mest bet teisėjas į kažkokias mergas užsižiūrėjo ir nematė... Tai irgi gumos gavau Ir tos paskutinės nebūtų nieko pakeitę nes vistiek jau išėje nebūtumėm.
Basketball is hard sometimes.... basketball is easy sometimes... but basketball is real.... basketball is just life to me....