Turite paypal, bet neturite jame pinigų ir norite lengvo bei greito darbo ?
RewardingWays galite užsidirbti tiesiog atlikdami labai paprastas užduotis, kurias galima atlikti visam pasauliui. Jas galite atlikti betkiek kartų per dieną ir uždirbti neribotai.
1 taškas vertas 1.00$ 1 tašką galima uždirbti per 15-30 minučių o gal net ir greičiau.
Prieš atsiimant pinigus būtina tapti RewardingWays verified, o tai labai paprasta, tiesiog suvedate savo telefono numerį, jums paskambina robotas išklausote PIN kurį jums pasako, suvedate Rewardingways tinklapyje ir jūs jau verified ir galite pasimti išmokėjimus.
Galima pasimti išmokėjimus į Paypal, alertpay ir gauti amazon giftcard.
Min. išmokėjimas 1 taškas (1$) į paypal, alertpay. Min. 5 taškai norint gauti 5$ vertės amazon giftcard.
Kaip greit užsidirbti RewardingWays?
Einame į http://www.rewardingways.com/super, spaudžiame Complete tasks at CrowdFlower and earn Super Points! Tada spaudžiame Find Business's Facebook Page Info. Ir viskas ką ten reikės atlikti tiesiog ieškot ar yra kompanijos officialus facebook puslapis, ten galima tiesiog paspausti "CLICK HERE TO FIND THE FACEBOOK PAGE FOR "kompanijos vardas" using GOOGLE. Paspaudžiate ir jei randate tą kompanijos facebook puslapį, su tikslia vietove nurodyta prie tos kompanijos informacijos, tada spaudžiame Were you able to find the official Facebook page for... Yes. Ir įvedame linką to facebook puslapio. Jeigu neradote, spaudžiame antrą pasirinkimą: If you didn't find anything with the first link, please try using this one. Ir jeigu net ir dabar nerandate tos kompanijos facebook puslapio, su tikslia informacija nurodyta prie kompanijos informacijos, tiesiog ta pačią užduotį atliekate kiek norite kartų ir uždirbate Bet prieš spausdami Yes arba No, įsitikinkite, kad jūsų pasirinkimas teisingas, jeigu renkatės yes įsitikinkite kad url teisingas, kitaip gali tekti visą užduotį išnaujo daryt.
0.15$ už refo ivikdita pirma uzduoti.
25% už refu visas užduotis.
0.10$ už pirmos išmokos ikelima i foruma.
0.50$ už pirmos išmokos ikelima i koki nors kita foruma.
0.43$ už business facebook uzduoti.
Atminkite 1 taškas = 1am Amerikos doleriui $, o tai ir yra labai puiku.
Kiek laiko jau dirbi ? Per kiek laiko ismoka ateina ?
P.s.- Ivygdziau ta uzduoti ,ten parase Thanks for your hard work .... ir daugiau neleidzia daryti to... bet esme ne tas... esme tame ,kad POINTU NEIKIEK NEGAVAU....
Krč, čia visiška nesamonė ir tiek. Visokių čia išimčių yra, ir kol jūs čia "užkalinėsit" šaibas, tai prasėdėsit visą amžių. Geriau šaukit pasportuot, pamėtyt į kašiuką, ar šeip- į lauką. O jei norit pinigėlių, tai eikit, kur pas kaimyną, tai malkų pakapokit, tai vėl ką. O čia kaip moliai tuos pinigus kol uždirbsit, tai.. Sakau geriau kažką padėt kam nors, gausit ir geresnį atlygį, ir tuo pačių raumenukai padirbs.
Eim4s parašė:
Krč, čia visiška nesamonė ir tiek. Visokių čia išimčių yra, ir kol jūs čia "užkalinėsit" šaibas, tai prasėdėsit visą amžių. Geriau šaukit pasportuot, pamėtyt į kašiuką, ar šeip- į lauką. O jei norit pinigėlių, tai eikit, kur pas kaimyną, tai malkų pakapokit, tai vėl ką. O čia kaip moliai tuos pinigus kol uždirbsit, tai.. Sakau geriau kažką padėt kam nors, gausit ir geresnį atlygį, ir tuo pačių raumenukai padirbs.
Jo , malku pakapot pas kaimynus. Ypac kai tavo kaimynai gyvena 8 aukste (mano)
, nu tai aš irgi gyvenu, ne nuosavam, bet turiu kiemelį. Nu, tai į statybas nubėkt, ar kaip mano klasiokas-gružčiku per broliuką įsidarbino Šile. Tik sakė, dirba kaip arklys. Bet ir uždirba kaip žmogus.
Eim4s parašė: , nu tai aš irgi gyvenu, ne nuosavam, bet turiu kiemelį. Nu, tai į statybas nubėkt, ar kaip mano klasiokas-gružčiku per broliuką įsidarbino Šile. Tik sakė, dirba kaip arklys. Bet ir uždirba kaip žmogus.
Taip. Jis-keturiolikmetis ir uždirba per mėn. 1,3 tūkst ir manau jam užtenka.
O šeip tai tikrai įmanoma Lietuvoj uždirbt kaip žmogui, tik dabar reikia nežioplinėt, o susikaupt su mokslais, o paskuj, kokioj 10-11klasėje ateisi į protą ir mokinsiesi, kažko sieksi.
Nors man jau ir dabar pilnai viskas aišku ir ramu.
Nu matai dabar daug Lietuvių prisiregino ir baigėsi offeriai tai palauk kitos dėnos kol bus kaip pas mane tutoriale Katik gavau 12 Doleriu išmoka puiku. O jeigu sakai nieko neužsidirbsi esi eilinis, internetu nemokantis naudotis bachuriukas kuris tik moka priekaištus reikšti.
O ar ne geriau dirbti kaip žmogus ir uždirbti, ir raumenis prajudint, ar sėdėt ir nieko nedaryti tik užpakalį nusėdėt ir pirštus judint?? O tu turbūt esi NEeilinis, prie kompo prilipęs ir neišeinantis iš savo buto/namo?
Ne nu baikim ginčitis abu normalus. Tik vėniems geriau dirbti internetu, tiems kurie negali rasti darbo yra per jauni ar nepajėgia aš tik taip kaip užsiėmimą darau ir dar užsidirbų. Kas prisiregino rašykit man i skype: marius.rubezius ! Nesm atau nemokat kaikurie dirbti. UP. Gavau 12 Doleriu išmokėjima tai dirbam dirbam.