Sveiki ,turiu klausimą ,ką daryt arba kaip lavint logika ,turiu omeny ką daryti ,kad susimastytum kai varaisi kamuolį pačiu laiku koki judesį atlikti ar pan. ,o ne tada kai jau per vėlu ? kaškada esu girdėjas ,kad šachmatai biški padeda čia bajeris ar tiesa ? Nes dažnai kyla problemų ,dėl to susimastai kai jau per vėlu.
Nemanau, kad žaidžiant šachmatus, pradėsi suprasti ką reikia daryti krepšinyje Tiesiog reikia žaisti daugiau ir stebėti kas vyksta aikštėje. Gali žiūrėti rungtynes, pvz. parsisiųsti kokias rungtynes ir žiūrėti kaip juda žaidėjai ir panašiai.
Taipogi siūlyčiau pabandyti pažaisti krepšinio žaidimus tokius kaip 2K12, nes ten nors ir žaidimas, bet vistiek reikia atiduoti pasą laiku, teisingai bėgti ir t.t.
Na aš sakau kaip aš darau Per treniruotes ar šiaip draugiškus žaidimus išbandau viską, bet varžybose darau tik tai ką geriausiai sugebu Bet čia jau tikriausiai nuo žmogaus priklauso... O šiaip viskas ką darai duoda kažką gero.
ViDi aš daugiau turėjau omenyje kad kaip greičiau suprasti ,o ne kai per vėlu ,nes žaidimą ištirūjų pradedu suprast Turiu omenyje pavyzdžiui galėjau apgaut tą varžovą vienu judesiu ,bet tai tik susimastau kai per vėlu. Nes labai lėtai mastau ,va dėl ko blogai
Tu gali treniruotėse ir užsimerkęs per nugarą nuo centro mėtyt, jei tai būsi treniravės 40 milijonų valandų ir būsi įsitikinęs jog įmesi. Na čia tik pavizdys aišku....
Pas mus treneris nepyksta jeigu tu per varžybas atiduodi pasą per nugarą ar meti kokį gudresnė metimą, nes jis matę kad ant to reikalo ilgai ir nuobodžiai dirbai treniruotėse ir tas dalykas tau toks pat įprastas kaip metimas iš po kašės. Tačiau varžybos ne vieta eksperimentuoti...
Tai va, žaidi, analizuoji, pasimokai, žaidi, analizuoji, pasimokai, žaidi.....
Na patikėk visą vasarą pražaidžiau 2x2, 3x3 daugiausiai, nes kaime daugiau ir nesurinksi. Tai ką mokykloj reikėjo lošt esi pasimėtęs biškį, reikia laiko persiprast. Tačiau 2x2 įgus padeda, ypač jei turi draugą kuris yra daugiau atlankęs ar kažką, pataria bent kiek. O be to tą patį 2x2 arba pick'n'rollą patarčiau iškalt tiesiog Lietuvoje ant šio elemento yra pastatyta rinktinė, bent jau kai Šaras yra. Galiu tik paminėt, jog Makedonai aklinai uždarė mūsų pick'n'rollą dėl to ir buvo pasimetusi rinktinė. Na bet jau čia įsijaučiau