Sveiki, jau seniai noriu lankyti krepšinį, bet turėjau kojų traumų ir t.t, tad nebeprisiruošiau. Dabar vėl atėjo noras sportuoti rimtai. Man 15 metų ( 1995 gimimo ), ūgis ~191cm. Taigi, pora klausimų :
1. Ar 15 metų amžiaus vaikinui pradėti sportuoti krepšini ne per vėlu?
2. Ar priimtų 15 metį , kurio ūgis 191 cm? ( nes pažįstu 15 mečių, kur didesni už mane )
3. Ar labai trukdys sportuoti vienos kojos trauma? Dešinės kojos raiščius buvau pasitempęs tris kartus, t.y tris kartus koja buvo langėteje.
4. Panevežiečiams - kur galėčiau lankyti krepšinį? 1995 Gimimo, 15 metų amžiaus.
Dėkui iš anksto.
Redaguotas Leadmino 17-04-2011 12:42
Jei talento turi, sportuoti per vėlu nebus, ūgis normalus ir tikrai jame nėra bėdu. Jei bus aukštesnių, tai gal žaisi tiesiog lengvuoju kraštu, o gal ir gynėju. Traumos niekada nebuvo gerai, bet jei normaliai išgyjai, gali pabandyt.
1.Manau kad ne
2.Priimtu jei esi geras zaidejas
3.Jei ji tau trukdo ta trauma tai geriau pilnai issigydyk.
4.Panevezio KKSC ar kazkas panasaus prasibrove i 1 diviziona taip kad stipri komanda labai
Tigi ar tu is medzio iskrites? 191 ugio pats tas tem butu prie sunkiu krastu,nueik i sporto rumus pas treneri Valucki,nebesuprantu ar nebera internete telefonu
Tomax parašė:
Tigi ar tu is medzio iskrites? 191 ugio pats tas tem butu prie sunkiu krastu,nueik i sporto rumus pas treneri Valucki,nebesuprantu ar nebera internete telefonu
Ieškojau aš tam internete, radau tik kas treniruoja 1996 metų. Nueisiu šiandien arba ryt.
Net neik ten. as 5.5 metus pralnakiau ten(kitas treneris buvo) kaip atejo Valuckis isejau. I tave jis net nezes. ten komada susideda is 5 zmoniu o ne 12. Taip kad..
Driblle24 parašė:
Net neik ten. as 5.5 metus pralnakiau ten(kitas treneris buvo) kaip atejo Valuckis isejau. I tave jis net nezes. ten komada susideda is 5 zmoniu o ne 12. Taip kad..
Matau tavo ūgis bent 10 Cm už mano mažesnis, ir aš jaunesnis tik 14~ dienų. Na pažiūrėsiu, paskambinsiu aš jam šiandien arba ryt.