Labai džiugu matyti, kad Krepsininkas.net portale atsirado ir krepšininkių, kurios ne tik aktyviai diskutuoja, bet ir dalyvaus antrojoje Krepsininkas.net stovykloje
Laisvydas parašė:
Labai džiugu matyti, kad Krepsininkas.net portale atsirado ir krepšininkių, kurios ne tik aktyviai diskutuoja, bet ir dalyvaus antrojoje Krepsininkas.net stovykloje
seniau krepsininkiu nebuvo,dabar ziuriu tikrai jau ju nemazai ir dar dalyvauja diskusijose tai ydomu skirtingu lyciu nuomoniu paklausyt
Parašyta 13-06-2009 19:42
Buvau praejusiais metais sitoje stovykloje, tikrai patiko Taigi vaziuosiu ir siais metais tikiuosi susitikti draugu is praejusios stovyklos ir susipazinti su naujais taip pat tikiuosi ismokti ko nors naujo, sustipreti ir laimeti dejimu konkursa busiu vyriausiuju grupeje, esu is mazeikiu rajono
moxiux parašė:
Buvau praejusiais metais sitoje stovykloje, tikrai patiko Taigi vaziuosiu ir siais metais tikiuosi susitikti draugu is praejusios stovyklos ir susipazinti su naujais taip pat tikiuosi ismokti ko nors naujo, sustipreti ir laimeti dejimu konkursa busiu vyriausiuju grupeje, esu is mazeikiu rajono
Modi ar po praėjusios stovyklos pasijautei sustiprėjęs fiziškai?
Parašyta 14-06-2009 14:20
Laisvydas parašė:
moxiux parašė:
Modi ar po praėjusios stovyklos pasijautei sustiprėjęs fiziškai?
Po stovyklos jauciausi tikrai sustiprejes, daugiausiai tai ant koju dar kokia svaite tikrai skaudejo raumenys
Kas važiuoja iš 96/95 ir važiuoja vienas ne su draugu brūkštelkit y skype nba-show P.S aš BrownLTU brolis tai nesupraskit neteisingai ;D, o jei į tema tai kai parašysit susitarsim ar fotke atsiūsiu ar kitas atsiūs ir Susipažins nebus sunku tada susirast draugu ;D
Aš važiuosiu tikriausiai jeigu spėsiu koją išsigydyt, šeip tai labai noriu važiuot , visi gire stovyklą kas esa buvę , važiuosiu su broliu 1996m. aš pats esu 1993m.
h3nr3 parašė:
Aš važiuosiu tikriausiai jeigu spėsiu koją išsigydyt, šeip tai labai noriu važiuot , visi gire stovyklą kas esa buvę , važiuosiu su broliu 1996m. aš pats esu 1993m.
Pasižiūrėjau sąrašus, kaip suprantu esi Henrikas Gelgota O kas kojai?
Beje daug klausimų gauname dėl daiktų, kuriuos reikia pasiimti į stovyklą. Visą informaciją dar paskelbsime naujienos forma, bet jei kam rūpi dabar sužinoti, tai galiu paminėti:
su savimi turėti:
1) sveikatos pažymą ir asmens dokumentą;
2) baltą patalynę;
3) asmens higienos reikmenis;
4) sportinius batelius ir krepšinio aprangą;
5) kepurę nuo saulės, šlepetes;
6) maudymosi reikmenis (rankšluosčiai, glaudės ir pan.)
7) drabužių ir karštesniam ir vėsesniam orui.
Patartina pasiimti šiek tiek pinigų smulkiom išlaidom (mineraliniui, higieninėms reikmėms).
Rekomenduojame atsivežti savo kamuolį.
Atvykimas į stovyklą: Birželio 27 dieną tarp 13 - 16 valandos.
Išvykimas iš stovyklos: Liepos 6 dieną tarp 10 - 13 valandos.