Šiais metais "Krepsininkas.net" vasaros krepšinio stovyklas planuojame organizuoti Ignalinoje (Birželio 30 - Liepos 8 dienomis) ir Dauguose, Alytaus rajone.
Stovyklų laikotarpis Liepos pradžia - Rugpjūčio pradžia.
Stovyklų kaina 595-605 litų.
Stovyklautojų grupės:
12-13 metų
14-15 metų
16-18 metų
Stovyklose gali dalyvauti ir berniukai, ir mergaitės.
Išsamią informaciją apie stovyklas pateiksime kovo mėnesį.
Aš ir noriu daugiau info. Gal turėsiu pinigų, labai norėčiau sudalyvaut stovykloj,betkurioj, kad tik kompanija draugiška būtų, o ne erelių prisirinkę visokių. Kad tik pinigų turėčiau. |
Pranešimai: 1463 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 01-03-2012 21:37
Nedukass parašė:
Aš ir noriu daugiau info. Gal turėsiu pinigų, labai norėčiau sudalyvaut stovykloj,betkurioj, kad tik kompanija draugiška būtų, o ne erelių prisirinkę visokių. Kad tik pinigų turėčiau. |
Kompanija draugiška renkasi tikrai. Jeigu pats neereliausi, tai ir kiti gerai elgsis.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Nedukass parašė:
Kompanija draugiška renkasi tikrai. Jeigu pats neereliausi, tai ir kiti gerai elgsis.
Ką daryti patarkit, noriu važiuoti i stovykla, bet tėtis neišleidžia dėl to, kad galvoja, kad stovykloje aš prisigersiu. Aš net nežinau nei ką sakyti, nes taip kvailai galvoja, kad man trūksta žodžių.
Laisvydas parašė:
O kodėl jis taip galvoja, gal tam yra priežasčių? Na bet tokio atvejo mūsų stovykloje per 4 metus dar nebuvo.
Nes jis yra kareivis ir ankčiau jis vežiodavo vaikus į stovyklas ir pasakojo kad buvo visokių ir prigėrusių ir apsinešusių. Dabar dėl to negaiu važiuoti, nors labai noriu.
deimis parašė:
Ką daryti patarkit, noriu važiuoti i stovykla, bet tėtis neišleidžia dėl to, kad galvoja, kad stovykloje aš prisigersiu. Aš net nežinau nei ką sakyti, nes taip kvailai galvoja, kad man trūksta žodžių.
Gal jis tiesiog taip sako,nes nera pinigu ant tavo stovyklos?
deimis parašė:
Gal jis tiesiog taip sako,nes nera pinigu ant tavo stovyklos?