Blogiausiu atveju tiks ir tokia (seimos daktaro israsas apie sveikatos bukle, bei leidima sportuoti padidintu kruviu), bet reiketu vistik is sporto dispanserio (kam yra galimybe issimti)...jums patiems tai butu i nauda zinoti savo sveikatos bukle, jog galite sportuoti padidintu kruviu
Krc nuejnu pas seimos gyditoja ,sakau man pazima kad galeciau dirbt padidintu kruviu,sako ne negaliu,nebent tausojantis,nes jai tau kas nutiks man klius....krc taip susinervinau.Paskambinu 118 sakau man siauliuose sporto dispancerio numeri,sako nera tokio Siauliuose.isvis susinervianu,db reiks i Kauna trenktis del pazymos o gal uzteks pazimos "tausojantis"
Malmanis parašė:
Krc nuejnu pas seimos gyditoja ,sakau man pazima kad galeciau dirbt padidintu kruviu,sako ne negaliu,nebent tausojantis,nes jai tau kas nutiks man klius....krc taip susinervinau.Paskambinu 118 sakau man siauliuose sporto dispancerio numeri,sako nera tokio Siauliuose.isvis susinervianu,db reiks i Kauna trenktis del pazymos o gal uzteks pazimos "tausojantis"
negasdink tai ka man reiks daryt, nejaugi reiks i Vilniu vaziuot
Malmanis parašė:
tai pirma kaune reik pasiskambint, uzregistruoja tada tave...atleki kada uzregistruota, pasidarai tyrimus (dar kiti kabinetai gali nedirbt, teks po keliu valandu arba kita diena ateit), tada dar po dienos bus atsakymas (viza), ko tau ir reikia nepatariu vazinet is tikro...
jei tau akyse ?alia, tai dar nerei?kia, kad at?jo pavasaris...