Taigi kaip žinote visi vakar prasidėjo pirmoji krepsininkas.net vasaros stovykla. Visi uzsiregistravusieji sėkmingai susirinko į stovykla ir įsukurė nameluose Šventojoje. Vakar visi susipažino ir sugalvojo turnyrui savo komandos pavadinimus, šūkius. Kol kas viskas noraliai sekas. Prasidėjo treniruotės. Manau visi norėtų sužinoti kažką apie turnyrą kaip jis vyks kas laimės? Laisvydas prašė palaikyti tvarką nedaryti nesamonių nekurt forume nesamoningų temu. Šiuo metu jis neturi galimybės prisijungti prie interneto, todėl negali atnaujinti portalo. Visas naujienas apie stovyklą praneš man ir aš jus informuosiu, todėl laukite kitų naujienu, kol kas tiek...
Atsiprašau už klaidas. Klausikite savo klausimų jei kas nors dar įdomu.
Cia kas vyko vakar siandien prasides treniruotes, o jei norite ka nors daugiau suzinoti paklauskite cia as pabandysiu pas laisvyda paklaust interviu paimsiu
Tai gali netik nufilmuot, bet ir nufotografuot ir patalpinti visą šia butaforiją į forumą. Tikrai būtų įdomu pažiūrėt ir pavarvint seilę ant klaviatūros.
Pcyhas parašė:
tj jeigu butu idomu patys tam laisvyduj pasiskambintume
Koks tu kietas, neturi ka pasakyt tiesiog nerasyk.
Pff... Na MARGARINAI RAMA kieto aš čia tikrai nevaidinu, o jei neturėčiau ko pasakyt, tai tikrai ir nerašyčiau, o truputėlis sarkazmo tikrai nepakanks... Forumas tam, kad išsakytume savo nuomonę, tai kad atvėsk...
Vienu zodziu galiu pasakyt taip : Visi idomu kaip ten sekasi kas kaip kaip ka nors suzinai pastovei blogai, as blogas dar kas nors... Tai jei neidomu kas vyksta stovykloje tai ir nerekite.