Neypatingai man jis patiko, bet komanda buvo susižaidus ant jo, o ir pergalių nemažai, bet tokiu metu keist trenerį, iš naujo kurt taktikas ir pan. tai atleiskit. Taip tik ,,Buratinas'' gali.
" Patirtis - taip vadiname savo klaidas" O. Vaildas PG, #13
Man is pradziu ir jis atrode nekoks treneris, bet kai komanda zaide gerai ir pakeiciau nuomone. Galvoju kad bereikalo jy atleido, nes komanda tik keles rungtyes suzaide vidutiniskai, ir turbut butu atsigavusi.
Romanovui pritruko musu demesio tai ir atleido treneri.
Kam jį atleido??? Užknisa, jei netiko komandos žaidimas, galėjo išsikviesti trenerius į susitarimą ir paaiškint kas kaip kur. Kam tą trenerį atlest? Ir dar likus 24val iki eurolygos svarbių rungtynių? Komanda buvo susižaidus, viskas tikrai neblogai.
18 pergalių ir tik 4 pralaimėjimai, čia tikrai geras rezultatas.
Skaičiau anksčiau naujienas po pralaimėjimo maccabiui ir azovmašui. Visi rėkia,reikia Aco keisti į Grigą. Na va, pakeitė. Dabar visi rėkia,nesamonė ir panašiai.Keista.
Man atvirai patiko ir Aco ir Aco griežtumas. Tik nepatiko klaidos ir pnš.
Bet atleist tikrai nereikėjo.
Koki cia suda malat.. savo nuomones neturit tai isgirde viena visur kartojat ta pati. ji senai reikejo keisti.. nematot kiek klaidu komanda daro? o jis viska suverte zaidejams. jie gi profesionalai, o komanda valdo treneriai, tai jie ir mazina klaidas. zodziu tingiu aiskint, daug nesamoniu jis dare ir jus nesugebat suvokti, gaila jums kiekvieno atleisto..
Per tel rašiau tai tingėjau daug rašyti.
Žodžiu, dabar matysite iškart kitokias varžybas. Nes pagrinde bus normalūs keitimai, treneris greit sumažins klaidų skaičių, tikiu kad pagaliau bus geri rezultatai, Collins nebebus numylėtinis ir t.t.
nors nesu zalgiro fanas bet Aco darydavo 4 klaidas.1aiksteje laike Milakni.2.aiksteje laike salenga.3.aiksteje laike dejuana.4.dare nesuprantamus keitimus.
ir jeigu jis butu likes tai kai zali susitiktu su pvz AO jokiu vilciu nebutu zalgiriui
[quote]evalentin parašė:
nors nesu zalgiro fanas bet Aco darydavo 4 klaidas.1aiksteje laike Milakni.2.aiksteje laike salenga.3.aiksteje laike dejuana.4.dare nesuprantamus keitimus
Šiandien visi jie buvo startiniame penkete kartu su Klimavičiumi ir Watson'u. Tokio penketo dar nesu regėjęs o viską apgynė tik žaidėjų kovingumas. Beto per pirmą kėlinį suleist visą komandą manau irgi nėra liuksiški keitimai/// Pupajau drysčiau nesutikt su tavo nuomone.
" Patirtis - taip vadiname savo klaidas" O. Vaildas PG, #13
Nelaikau ir ne vietoje, vakar patys matėme kaip ,,Žalgiris" sužaidė vadovaujamas Rimanto Grigo . Jau ant suolelio matyt Kalnietis rėkia susinervinęs, aikštėj balaganas, derinio jokio nesusuka. Delininkaitis ir Begičius kiek ten sužaidė, o ten Milaknio tritaškiai ar dar kas tai nežinau. Žodžiu, man asmeniškai nepatinka toks trenerio keitimas ir viskas. Nesakau, kad Aco geresnis buvo, bet keisti trenerį prieš rungtynes, tai aš nežinau...
Padarė taip kaip prašė fanai ir šeip pačiam Romanovui manau nepatiko pralošti laimėtas rungtynes.. O dėl Grigo, tai gerai, vakar rungtynėse jis tik keitimus atliko normalius, tačiau kitame mače jau matysime ir startinį greičiausiai kitą ir gerą krepšinį. Gi sakė kad dar vakar rungtynėse buvo viskas vygdoma pagal Petrovičiaus planus, nes nebūtu spėję susižaisti pagal naujas strategijas. Oj jaučiu kitose rungtynėse siaubsim varžovus....
kazi kaip.. seip galeja Grigs jau vakar kazka pabandyt rimciau .. kokiu deriniu susukt.. nu bet aisku ne jis kalts o BURATINAS nes paskutine diena trenerius apkeite.. galeja palaukt bent jau iki 1 etapo pabaigos
domas96 parašė:
kazi kaip.. seip galeja Grigs jau vakar kazka pabandyt rimciau .. kokiu deriniu susukt.. nu bet aisku ne jis kalts o BURATINAS nes paskutine diena trenerius apkeite.. galeja palaukt bent jau iki 1 etapo pabaigos
Būtent,kad galėjo....Dabar gal jau dar viena pergalė būtų įrašyta. Trenerių kaita, manau išmušė šiek tiek žaidėjus iš vėžių.