Visi rašykit savo nuomone , apie dabar talentingiausią krepšininką .
Mano nuomonė ir tokia dabat Lietuvoje talentingiausias krepšininkas tai yra Jonas Valančiūnas , o Europoje . Belgrado "Partizan" žvaigždutė Jan Vessely ...
Lietuvoje - J.Valanciunas
Europoje - R.Rubio
NBA - D.Rose jis talentingas tuom , kad gali padaryti labai daug ka . Turi atletiskumo,greicio,jegos,metima,suoli .
Darius5 parašė:
Europoje - R.Rubio
NBA - D.Rose jis talentingas tuom , kad gali padaryti labai daug ka . Turi atletiskumo,greicio,jegos,metima,suoli .
Aš tai nesutinku , kad Rubio yra talentingiausias , jis per daug išreklamuotas .....
Parašyta 22-06-2010 16:15
domantas800 parašė:
Darius5 parašė:
Europoje - R.Rubio
Aš tai nesutinku , kad Rubio yra talentingiausias , jis per daug išreklamuotas .....
pamatyt rungtynes kaip Rubi žaidžia sakytum tikrai, visada per sport1 stebiu ACB lygos rungtynes tik del Rubio nes jo judesiai aikstelėja viska pasako o dar metina tikrai ištobulines, perdavimai ispudingi nors sakytum neimana tokio perduot jis tai vistiek padaro
Jūs neturite būti stebuklingas, būti ypatingas. Jūs jau ypatingas, jūs esate jūs.
Lietuvos-J.Valanciunas, M.Kuzminkas
Europos-M.Teodosic, J.Vessely
JAV-Manau be dabartiniu zvagzdziu, kita sezona stipriai turetu suzibet S.Curry, nes visgi aplink ji bus statoma komanda, is NBA naujoku busimu tai pilna talentu-J.Wall, E.Turner, Weshley Johnson, Al Faroq Aminu (tiksliai nezinau vardo), D.Favors ir kt.
Darius5 parašė:
Tu pasiziurek kiek jam metu ir taip zaidzia..
Ir kaip jis jau žaidžia ? Pora geru assistų padaro ir visi pamėtė galvas dėl jo
TEISYBĖ
Tikrai ne pora , daug ka jis padaro gal nematet jo zaidimo. Paziurekit kaip bus rinktines varzybos pamatysit. Jam 19 ar kiek metu , o taip zaidzia. Kiti dar net i NBA neina tokiu metu o jau jam siulo ir t.t.
Darius5 parašė:
Tu pasiziurek kiek jam metu ir taip zaidzia..
Ir kaip jis jau žaidžia ? Pora geru assistų padaro ir visi pamėtė galvas dėl jo
TEISYBĖ
Tikrai ne pora , daug ka jis padaro gal nematet jo zaidimo. Paziurekit kaip bus rinktines varzybos pamatysit. Jam 19 ar kiek metu , o taip zaidzia. Kiti dar net i NBA neina tokiu metu o jau jam siulo ir t.t.
Juokini mane
Gilaus įžeidimo nesugebame pamiršti tol, kol neatleidžiame.
Pranešimai: 1463 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 22-06-2010 16:35
Mano nuomone, Nate Robinson. Nes turi žvėriškai didelį šuolį, nes būdamas labai žemas sugeba krauti taip, kaip žymiai aukštesni žaidėjai. Taip pat, gali nublokuoti tokius aukštus krepšininkus kaip Yao Ming
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Jūs kiba visi nežinot kas yra talentas?
taigi talentigiausia krepšininkė yra Augusta iš KKM. D
o jei rimčiau, tai mano manymu D.Rose NBA, Lietuvoje yra daug talentingų krepšininkų tad sunku išsirinkt.