Šiais metais Linas Kleiza rungtyniauja Toronto Raptors komandoje. Pirmose ikisezoninėse varžybose pasirodė labai gerai, antrose šiek tiek silpniau. Treneris duoda žaisti apie 22min per varžybas.
Kaip manot kaip jam seksis naujoje komandoje, kurioje beje nemažai yra europiečių.
50 Solomon Alabi C
13 David Andersen C
3 Marcus Banks G
20 Leandro Barbosa G
7 Andrea Bargnani C-F
8 Jose Calderon G
32 Ed Davis F
10 DeMar DeRozan G-F
9 Joey Dorsey F-C
12 Ronald Dupree F
30 Reggie Evans F
1 Jarrett Jack G
15 Amir Johnson F
11 Linas Kleiza F
24 Sonny Weems G
14 Julian Wright F
Manau kad jis bus lyderis, tačiau jam dar kažko šiek tiek trūksta.
denver, Calderon ,Barbosa - jau senukai, jie nebepajėgūs kovoti su Kleiza dėl lyderio pozicijos. o Bargnani tiesiog užleis vietą jam jei jis sugebės parodyti save.
Englonas parašė:
denver, Calderon ,Barbosa - jau senukai, jie nebepajėgūs kovoti su Kleiza dėl lyderio pozicijos. o Bargnani tiesiog užleis vietą jam jei jis sugebės parodyti save.
nuo kada krepšininkai 29 m. (Calderon) ir 27 m. (Barbosa) jau senukai?
Englonas parašė:
To pacio norejau paklaust? Jie gi kaip tik jėgu židėjime.
Englonas parašė:
Mano nuomone jie jau senukai, tai nereiškia kad pagal amžių, jie tiesiog jau padarė savo darbą, nemanau kad jie dar sublizgės, nors laiko yra. Nebegaliu pastebėti to Calderon'o noro, o Barbosa tiesiog nesižiūri man kaip lyderis.
Englonas parašė:
Mano nuomone jie jau senukai, tai nereiškia kad pagal amžių, jie tiesiog jau padarė savo darbą, nemanau kad jie dar sublizgės, nors laiko yra. Nebegaliu pastebėti to Calderon'o noro, o Barbosa tiesiog nesižiūri man kaip lyderis.
Tai Kobe jau pensininkas?
Hard Work Beats Talent,
When Talent Doesnt Work Hard!
O as, manau jog bus lyderis. Bargnani va taip pat gali. jie keitinesis lyderiavima. vienose vienas,kitose kitas. Calderon ne lyderis. Jis gali sustyguot zaidima, atlikt pasu, bet lyderiaut nelabai man jis. Barbosa neturi lyderio savybiu. Jack, nereklamuotas toks isvis, bet gerai taskus renka, gali ir jis but prie lyderiu. Derozan'as butu taiklesnis, tai manau turetu sansu but zvaugzde net, o dabar be taiklumo jis max rinks po 12 tsk.
Cia tik mano nuomone, nepradekit kibt