As Rokas kitaip zinomas kaip TerminatorLT man 19 metu, ugis apie 185cm, svoris 88kg zaidziu dazniausiai pozicijoj kitaip zinomoj lengvu krastu nors daznai tenka suzaist ir sunkiu krastu ar centru. Nors esu neaukstas ugio stoka man kompensuoja geras suolis.
Taigi gyvenu Londone paskutinius 5 beveik 6 metus kur ir prasidejo mano rimtesne krepsinio karjiera nors krepsini zaidziu nuo kokiu 7metu kai gimtadienio proga gavau krepsinio kamuoli. Nuo tada kai atvykau i Anglija zaidziu uz savo koledza, pirmus metus buvo gan nejauku mat nemokejau kalbos ir vis del to nelabai susizaidziau su komandos draugais, bet ismokau kalba ir dabar labai gerai susizaidziu su komandos draugais nes su dauguma losiu jau 2-3metai. Esu vienas is komandos lyderiu, komandos draugai manimi pasitiki ir suteikia gera atmosfera zaisti ir jaustis lyderiu. Dazniausiai zaidziu visus keturis kelinius be keitimu, kartais del to kad reikia tempti komanda sunkiais momentais kartais del to kad nera kitu zaideju gerai pavaduojanciu mane mano pozicijoj. Zaidziu gan stabiliai neturiu baimes zaidziant pries didesniu varzovus gal del to kad jau ipratau zaidziant pries vyrus su savo kita komanda i kuria mane praeitais metais pakviete mano treneris, jis joje zaidzia atakuojanciu gyneju mat jaunas dar Ten dazniausiai zaidziu lengvu krastu ar atakuojanciu gyneju nes yra aukstesniu zaideju PF ir C pozicijose, zaisti ir sekasi gan gerai gaunu daug zaidibinio laiko ir tikrai igaunu daug patirties kas man padeda zaidziant su bendrameciais.
Kaip pradzioje minejau mano suolis man kompensuoja ugio trukuma, turiu gan gera suoli paskutini kart matavau buvo 80cm is vietos ir panasiai 90cm isibegejus kas manau nera mazai. Per apsilima visalaik delioju ivairius dejimus, geriausias ka galiu ideti siuo metu " 2hand 360 alley-oop" per varzybas dar nedejas ir dazniausiai nera geru progu, padelioju per varzybas kai zaidziam pries jaunesnius mokykloje, kad ir siandien dejau 5 kartus kai zaidem pries pora metu jaunesnius. Taigi per kaledu atostogas dirbau ir tai padejo vel kazkiek padidinti suoli o gal tik padaryti ji "more explosive" nes pirmadieni (11 Sausio) per pirma siu metu treniruote skraidziau kaip turi but Laukiu nesulaukiu sekanciu U19 varzybu nes lb noriu ideti per varzybas ir dar karta irodyti visiem kad "White man CAN jump"
KELSEY PARK U19(koledzas)
AVERAGE 23.25(taskai) 14.2(atkovoti kamuoliai) 6(rez.perdavimai) 4.75(perimti kamuoliai) 3.5blokai)
Cia tiesiog idejau savo sio sezono stastika(2010) jei kam idomu.
Rytoj laukia labai svarbios varzybos ciampionate jei laimesim pateksim i kita tura jei pralosim iskrisim is cempionato, tad atiduosiu savo visas jegas kad pasiektume pergale. Papildysiu dienorasti ir duosiu zinot kaip sekesi.
Deja varzybu nebuvo priesininkai neatvyko taigi mums buvo irasyta pergale, tik biski pyktis ima kai buvau pasiruoses ir sukaupes visas jegos varzyboms ir jos neivyko
Kas dar nemate cia susukau toki trumpa savo dejimu, jei taip galima pavadint klipuka. Dejimai tikrai prasti, nepeikit. Buvau tik po nugaros ir kelio traumos tad neformoj.
ATNAUJINTA 2010/11/25
Sveiki visi,
Turiu sioku tokiu naujienu apie si sezona dar rasau cia.
Ketvirtadieni 25 Lapkricio, pirmos sezono varzybos uz koledza U19 zaisim pries vienus savo didziausius varzovus. Paskutinius 2 kart pralosem, 1 ir 6 taskais smiley si kart tikrai tikiu savo komandos pergale, nors zinau kad varzovai tikrai pajegesni smiley Tikiuosi seksis gerai ir laimesim smiley
Si sezona del financiniu priezasciu, isiro ta vyru komanda uz kuria zaidziau. Jei kam kas idomu klauskit smiley
Nu ka siandien turejau pirmas koledzo sezono varzybas nu ir ka gavom ant 20. 35-55 rezultatas labai jau prastas. Komandoje like tik 4 zaidejai nuo praeitu metu visi kiti naujokai ir 2 metais jaunesni. Kaip komanda zaidem prastai skyles ginyboje nesusizaidimas ir panasiai. Asmeniskai ivertinciau savo zaidima siandien 6-etu puolime ir 8-etu ginyboje nes polime prameciau daug jumpshot'u ziauriai nekrito, mat zaidem isvykoj. Ginyboje zaidziau kiek geriau. Varzybas baigiau su 13 tasku 11 atkovotu kamuoliu 3 blokais 2 perimtais kamuoliais ir 2 klaidom. Tikrai buvo gan prastos varzybos ir komandai ir man asmeniskai. Tikiuosi iki kitu varzybu atsistatysiu, tikiuosi kad ir komanda prades susizaist ir suprast vieni kitus. Atnaujinta Birzelio 1/2011
Sveiki, taigi atejo vasara tuoj baigsis egzaminai, pradejau rimtai treniruotis ir dirbt ant savo silpnuju pusiu.. Bei pradejau daryti ARTŪRO LEŠČINSKO ŠUOLIO PROGRAMA, kolkas viskas vyksta sklandziai ir judu i prieki po vasaros isvarau i universiteta tikiuosi zaisti ten ir tobulet kaip zaidejas, gal prasimusiu kur kolkas tiek jei kam kas idomu klauskit.
Atnaujinta 22/06/2011
Taigi baigesi egzaminai(pagaliau ) ir soviau tiesiai atgal i kases aikstele, taigi pradejau rimtai treniruotis, siandien pagrinde dirbau ant metimo ir driblingo nes tai yra mano silpniausios vietos, nu gal ne kiek metimas bet vistiek tobulet reikia
Prie to pacio pradejom su klasioku sukt mano antra dejimu video, bei treniruotes video Dejimu video trailer'is bus siandien nakti arba ryt ryte! Isduosiu paslapti video bus tikrai geresnis, tiek pats video tiek dejimai jame.
Bus ir zadetas 2hand 360-alley-oop...
Jei kam idomu suolis is vietos (one step) 84 cm
Taigi pirmadieni pasidariau tattoo tad sia savaite be sporto, kol man ji gyja o poto teks kybt i darbus ir 15 diena skuost i LT..
P.S video turetu butu jau si savaitgali, nes draugas siandien gryzta po atostogu ir prizadejas per savaitgali susukt Video si savaitgali nebus draugas labai uzsiemes, prizadejo padaryt iki 14 dienos
Taigi po ilgo laiko sumaniau papildyti savo dienorasti. Kaip jau zinote nuo rugsejo pradejau studento gyvenima Po dvieju atranku patekau i universiteto komanda, komanda manau nebloga, asmeniskai patiko trenerio darbas ir kaip jis ziuri i ji. Kol kas turejom 3 offiacialias varzybas, pirmasias zaideme pries BCU, laimejome 42-62.Mano statistika siose varzybose: 5pts, 7rbs, 2asst,2stl,1 blk ir 1tnvr zaidziau apie 15min
Antrose varzybose prie Loughborough University patyreme pralaimejima, nors priesininkai nebuvo akivaizdziai stipresti, totaliai laimejo ketvirta kelini 22-6(mazdaug) ir mes praloseme 59-82Mano statistika: 3pts,2rbs,1st,1blk.. zaidziau mazdaug 5min
Varzybose vakar praloseme pries NTU vienu tasku per paskutinias 25sekundes tai buvo tikrai labai sunkus pralaimejimas 51-52 Mano statistika: 7pts,11rbs,1asst,3stl,2blk ir 2 trvr(isprovokajau 6 prazangas bet tragiskai meciau baudas 3-8 ) zaidziau apie 25minutes
Po truputi uzsitarnauju trenerio pasitikejima ir gaunu daugiau zaidibinio laiko.
Po sekanciu varzybu vel papildysiu dienorasti
Tikiuosi nebuvo nuobodu skaityti, jei turite kokiu klausimu klauskit aciu uz sugaista laika skaitant mano dienorasti.
P.S sorry jei bus klaidu
My religion is basketball
And I'm the white boy who can fly Half Man Half Amazing #15 Limits like fears are often an illusion (Michael Jordan)
SFSG
Pries miega paskaiciau, prrimena ir mano "sporto kelione"...uzsieni, su vyrais ir su jaunesniais skrajunas, mldc Sekmes ryt
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
Dekui dekui, Luka5 zaidimo video nlb iseis susukt, niekas nefilmuoja nebent galiu gal kita savaite kurio klasioko paprasyt kad nufilmuotu kaip delioju jei bus trenirke ir aisku jei idomu
And I'm the white boy who can fly Half Man Half Amazing #15 Limits like fears are often an illusion (Michael Jordan)
SFSG
DribllePro21 parašė:
SF, suolis geras, galbut busi naujas LeBron James? O jei rimtai tai tikrai geras dienorastis, idomu buvo paskaityti Sekmes tau
Toli dar iki LBJ bet gal kada ugio truksta mat ir driblingas paliginus su jo 0.
P.S dekui visiems kas linkejo sekmes siandien bet deja priesininkai neatvyko tai mums tiesiog irase pergale ir patekom i kita etapa
SFSG
Dekui stengiuos nenuklyst niekur.Turiu tiksla kada nors tapti rimtu krepsininku, patekti i gera universiteta cia Anglojoj zaisti uz universiteto komanda ir tiketis kad kas mane uzmatis
SFSG
TerminatorLT parašė:
Pasigirsiu biski vakar per treniruote idejau 360 alley-oop net keista ant bajerio pameginau ir isejo, poto kelis kartus vel meginau nepavyko
Truputi dadejau prie dienorascio kur apie dejimus ir suoli jei kam idomu skaitykit, klauskit, komentuokit
SFSG
Geriausias pasiruo?imas prie? rungtynes - galvoti apie ?aidim?, apie tai, k? nori nuveikti i??j?s ten, apie tai, kas gali atimti i? tav?s ir tavo komandos draug? pergal?
Hei, aš už poros sav būsiu Londone, mane yra koledže užrašę anglų mokintis, jeigu anglų mokinsiuos koledže ar bus galimybė už koledžą žaisti, žinau kad noriu būti krepšininku, mama nori kad mokinčiaus anglijoje mechanikus, tačiau aš žinau ko noriu ir rošiuosi siekti tikslo, jei ką gal susitiktumėme kada kur kartais suloštumėme, gal įgrūstum į komandą ;D manau būtu ko pasimokyti dar
windoes parašė:
Hei, aš už poros sav būsiu Londone, mane yra koledže užrašę anglų mokintis, jeigu anglų mokinsiuos koledže ar bus galimybė už koledžą žaisti, žinau kad noriu būti krepšininku, mama nori kad mokinčiaus anglijoje mechanikus, tačiau aš žinau ko noriu ir rošiuosi siekti tikslo, jei ką gal susitiktumėme kada kur kartais suloštumėme, gal įgrūstum į komandą ;D manau būtu ko pasimokyti dar
Duok skype pasnekesim
SFSG