Pagaliau ir aš prisiruošiau parašyt dienoraštį . Esu Toma Pajauskaitė gimiau 1994 metais Kovo 4 dieną . Mano ūgis 169 cm , o svoris 50 kg . Krepšiniu pradėjau domėtis 6 metų ,o į pirma treniruote nuėjau būdama 10 metų . Pirmieji metai sekėsi neblogai turėjau gerą trenerę . Žaidžiau įžaidėjos pozicijoje atrodė viskas puiku sukiekvienais metais sekėsi visgeriau ir geriau žaisti . Bet šiais metais pradėjau nesusitvarkyt su įžaidėjo pareigomis , pradėjau jausti skausmą širdies plote . O grįžus iš daktarų paiškėjo , kad man su krepšiniu viskas baigta . Tai sužinojus man buvo labai sunku , jug turėjau su krepšiniu tiek daug tikslų ir svajonių , o čia viskas baigta . Beto trenerė sakydavo , kad turiu talentą reikia tik sunkiai dirbt ir krepšinį galiu pasiekt daug .Viskam buvau pasiruošus , o šitaip viskas baigėsi . Bet galop supratau ,kad tuo gyvenimas nesibaigia rekia gyvent toliau . Dabar tik lengvai pamėtau įkrepšį , pažaidžiu su draugais ,kokio minuso reikia duot širdžiai pailsėt . Tai šiam kartui tiek laukit papildimo . Papildymas bus komentaruose .
Redaguotas Toma 30-07-2010 12:25
Pranešimai: 1438 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 27-07-2010 12:31
Nepavydžiu tau. Man irgi panašiai gali būt, tekt mesti krepšinį. Tik man yra bėda su keliu, ne su širdim. Šaunuolė, kad tau užtenka stiprybės susitaikyti su tuo, kad viskas krepšinyje baigta. Sekmės.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
patiko dienoraštis, smagu, kad susitaikiusi su tuo, kad negali žaisti krepšinio, radai kitą tau patinkančią veiklą, aš irgi kartais pradedu jaust skausmą širdies plote.
na ką tau, sėkmės.
Pagalvojau ,kad reikia papildyt dienoraštį . Neseniai vykusiame žirgininkų meete teko sudalyvaut baudų ir tritaškių konkurse . Baudų konkurse užėmiau 1 vietą , o tritaškių 2 . Džiaugiuosi , kad nepraradau savo taiklumo . Dabar mastau , kad reiktų sudalyvaut driblingo konkurse ir parodyt jums savo driblingą . Žinoma pirmiau reikia pažiūrėt kas iš jo likią , nes dabar net neatsimenu kada rimtai driblingavau . Anksčiau jis buvo neblogas bent jau taip sakydavo mano komandos draugės . Daug dirbdavau ant jo .
Pranešimai: 1438 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 31-07-2010 17:21
Toma parašė:
Pagalvojau ,kad reikia papildyt dienoraštį . Neseniai vykusiame žirgininkų meete teko sudalyvaut baudų ir tritaškių konkurse . Baudų konkurse užėmiau 1 vietą , o tritaškių 2 . Džiaugiuosi , kad nepraradau savo taiklumo . Dabar mastau , kad reiktų sudalyvaut driblingo konkurse ir parodyt jums savo driblingą . Žinoma pirmiau reikia pažiūrėt kas iš jo likią , nes dabar net neatsimenu kada rimtai driblingavau . Anksčiau jis buvo neblogas bent jau taip sakydavo mano komandos draugės . Daug dirbdavau ant jo .
Turėsiu konkurentę. Ir pralaimėsiu prieš tave
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Juock3 , kai anksčiau dirbdavau tai mano driblingo treniruotė trukdavo maždaug pusvalandį kiekvieną dieną į ją įeidavo šiame portale patalpinta driblingo pamoka , ilgas driblingavimas su dviem kamuoliais ir šiaip dar kas nor s priklausant ką sugalvoju . Augusta , dėl konkurso laimėjimo tai nežinau ar pavyks vakar pažiūrėjau kas likią iš to mano driblingo tai jis mane labai nuvylė . Bet nėra ko ir norėt iš jo kai metai su juo nedibta . Šiandien paprašiau brolio ,kad jis nufilmuotų mano driblingą tai jis netik , kad nefilmavo , bet dar ir kvaile išvadino sakė , kad pirma reikia atidirbt , kad būtų nors toks kaip seniau buvo . Tai dabar nežinau ką daryt man ar įdėt padirbus biškį ar nedėt visai video .