Sveiki taigi sugalvojau sukurti savo krepsininko dienorasti !!!
Visu pirma siektiek apie mane
Vardas Pavarde - Aurimas Bernotavicius
Pravarde - Bulwius xD
Amzius - 12 metu
Ugis, svoris - 166-168cm 60kg
Miestas - Kaunas
Zaidejas kuris man yra pavizdys - Dwyane Wade
Komanda - Sabonio krepsinio mokyklos 1998 C grupe
Taigi mano siekiai yra tapti krepsininku bet cia velesni tikslai.
Kolkas artimiausias mano tikslas padidint suoli, nes viena is mano svajoniu yra ideti i kasi pradedu naujai nuo 2011-07-14
Sveiki taigi nusprendziau siektiek kitaip kurti savo dienorasti nuosiol rasydamas visada kelsiu po viena video
Taj va kolkas sunkiai sekasi pradet sportuot nes labai karsta tiesiog sunku kazka daryti na bet tuoj stovykla manau tenai siektiek sutvirtesiu ir busiu pasiruoses sportuoti
Stai video mazai pameciau nes per faila labai susivariau koja ten yra parodytas tas fail ir paskui kas atsitiko po jo http://www.youtube.com/watch?v=IZeSHkn5m9E
papildysiu tikriausiai pirmadieni Papildyta 2011-07-19
Sveiki si syki pildydamas video neikelsiu nes labai tingejau filmuotis ir montuoti ikelsiu gal ne kita karta pildant o ryt arba poryt. Taiva siandien buvo antra mano treniruote na ne su krepsiniu tiesiog sportavau vakar dariau visu pratimu su sporto staklem hanteliai atsispaudimai ir atsilenkimai po 15 bet buvo labai sunku todel siandien dariau po 10 tai va papildysiu rytoj arba poryt na nepapildysiu bet ikelsiu cia video o normaliai papildysiu gryzes is stovyklos Redaguota 2011-07-21 http://www.youtube.com/watch?v=xJf0Hjk8Eio Va antras video Atnaujinta 2011-07-23
Sveiki visi prasysiu cia pries isvarant i stovykla Ryt 9:30 isriedu i stovykla juodkranteja prie nidos vaziuosime perods su kelto persikelimu ir pns. apie 3ha~ labai sito nelaukiu nes tyngiu vaziuot taciau manau jog isirasysiu i savo psp filma more then a game ar kanors panasaus ir tikiuosi kelione neprailgs labai jaudinuosi nes vaziuoja daug zmoniu kuriu nemegstu ir galvoju jog sunkei seksis su jais bendrauti Na bet tikiuosi viskas bus OK parasyius arba gryzes arba po dvieju savaiciu nes kai grysiu nezinau ar spesiu su diedukais isvarau i Palanga
Papildyta 2011-10-11
Sveiki buvau primirses sita puslapi bet va prisiminiau ir pagalvojau reikia pakurti dienorasti visgi turiu ka pasakyti !!
Taiva is stovyklos gryzau jau labai seniai ir man ten visai aptiko tiktai kad labai pasireiske keliai taigi negalejau visko daryti 100%
Del keliu pirmadieni buvau pas gyditojus ir prastos naujienos sportuot negaliu tik paguode tas dalykas jog 2menesiam o ne visam laiku zinoma sportuosiu taciau ne ant koju krepsini tik 1 karta per savaite ir tai labai neaktyviai zaidziat. Ryt einu pas seimos gyditoja man israsys proceduras. Taippat tikiuosi kad po tu 2 menesiu kad keliam butu tvirciau issrasys koki raisti keliam nes man jie labai patinka
Tai va tiek parasysiu kai bus kasnors naujo
Papildyta 2011-10-18
Sveiki taigi kojom kruvio duoti negaliu tai dirbu ant ranku ir preso nuo pirmadienio darau atsispaudimus atsilenkimus su hanteliais bei sporto staklem raumenis skauda bet dariusiu per skausmus vistiek pripras . Kiekviena diena metau po 100 metimu gal ir nepadeda bet geriau negu jokio krepsinio vakar imeciau 51-100 o siandien 50-100 tai jeigu taip ir toliau tai iseis kad bent jau stabiliai metau o ne sokineja (nors ir nera labai taiklus metimas mano) tai tiek gal dar pakursiu koki mixa su savo metimai o cia dar karta pareklaminsiu savo video http://www.youtube.com/watch?v=VN5HYjq8hyo
12 metų ir jau svajoji į kašę įdėt? Ne geriau būtų dabar kol mažas driblingą treniruot, o kai pasieksi bent 180-190 ūgį tada pradėt šuolio programas daryt? Šiaip sekmės su ta šuolio programa, nors kol kas tik veltuj gaiši laiką, dar gal net kelius gali pagadint tokių metų kai dar tik augi.
na dabar nutraukiau programa bet adrysiu vel liepa. dabar nutraukiau nes man dar vyksta treniruotes ir jeigu ir treniruosiuos ir darysiu programa tikrai didesnis procentas kad susigadinsiu kelius