Sveiki
Apžiūrinėjau savo profilį, ir netikėtai pamačiau, kad esu Vip, taigi nusprendžiau ir aš paveikti ką nors, ką jau darė 69 žmonės - parašyt dienoraštį.
Esu Kęstas ( kiti vadina Kesčius arba Kęstis ) iš Kauno. Man 14, rugpjūčio 28 sueis 15. Krepšinio nelankau (nors ir LABAI norėčiau) dėl laiko stokos, bet užtat groju saksofonu ir kai yra laiko nueinu į lengvąją atletiką (Ir aišku į kiemą su draugais krepšinį). Visko ką dabar turiu sukaupęs apie krepšinį, išmokau gatvėje, ir matau neesu prastesnis nei tie, kurie lanko krepšinį. Draugai kartais vadina mane kašemanu, ir aš juos jau tikriausiai ( tikrai) užknisau kalbėdamas visą laiką apie tą patį.
Domiuosi eurolyga, NBA, LKL. Palaikau Heat, Lakers, Celtics, Žal.
Patinka LBJ, D-Wade, Kobe, Rondo
Neįsivaizduoju, kokioj pozicijoj loščiau tikroj komandoj, bet matau tiktų lengvasis kreštas arba atakuojantis gynėjas. Mano žaidimo stilius krepšinyje yra prasiveršimai - turiu neblogą driblingą, bet jei gynėjas palieka per daug erdvės, žinoma metu jumpshot'ą. Taip pat save įvertinčiau kaip gynėją, kuris gerai ginasi prieš didesnius, vyresnius, mažesnius, greitesnius ir t.t.
Pirmadienį ( 09 - 13 ) pradėsiu "Artūro Leščinsko šuolio programą". Kalbant apie šuolį: mokslo metų pradžioj buvau ~170cm, lentos dar neliečiu. bet trūksta tik truputuko - tikiuosi pavyks ir lanką liesti vasaros pabaigoje.
Esu išprotėjęs, ir mokytojai tikriausiai nelabai supranta, kaip aš taip gerai mokausi ( antras trimestras 9,5 buvo, parašysiu ,koks bus trečias ir metinis). LABAI mėgstu anekdotus, prikolus ir pan. todėl lankausi humoro jausmą turinčiuose tinklapiuose.
Per vasarą tikiuosi labai patobulėti krepšinio srityje - tiek fiziškai, tiek dvasiškai. Žiūrėsim kas bus. Aprašysiu rezultatus.
Ačiū už paaukotą laiką skaitant.
Įrašas #4(2) --- 2011-09-08
Sveiki,
Turiu gan įdomių naujienų. Tėvai visgi nutarė į Angliją dar nevažiuot, tai anuos postus ištryniau (kas nori pasiskaityt - P.M.), kuriuose aprašyta situacija ir t.t. Net nežinau, gerai čia, ar blogai (tik nestūmkit per daug... Jau mama buvo davius testus anglų kalbai gerint ir t.t. todėl ir man didelis šokas, kad nevažiavom)... Nu, bent išėjo taip, kad šiandien kalbėsiu vakare su Aisčių 96 metų treneriu, ir turėtų primt mane Džiaugiuosi nerealiai, pagaliau atsipirks vasaros darbas. Taip pat reikia paminėti, kad su klasioku keliamės 5:40 (!!!) ir 6h bėgiojam krosą (šeštadieniais ir sekmadieniais - poilsis). Stengsiuos greitu laiku pradėt vėl eit kasdien į krepšinio aikštę mėtimą ir driblingą tobulinti, nes tokio amžiaus krepšinį pradėjus lankyt, reiks daug dirbt, kad pasivyčiau Priedo, liečiu lentos jau kelis cm, ten kur žemesnė kašė jau beveik liečiu lanką, o ant normalios trūks irgi nelabai daug, kelių cm. Muzikos neatsisakiau, tačiau dabar pirmoje vietoje krepšinis, muzika lieka po jo.
Gal kas lanko aisčius pas 96, gal kada susitiksim
Gero eurobasket visiems
Įrašas #3(5) --- 2011-12-23
Sveiki,
Senokai besilankiau forume, tai dabar tiek emocijų, kad net nežinau nuo ko pradėt Jau lankau ketvirtą mėnesį krepšinį, ir kuo toliau tuo labiau įsilošiu. Pirmus mėnesius ištikro labai nepasitikėjau savim, bijojau padaryt klaidų ir t.t. todėl tiesiog kai gaudavau kamuolį atgal pasuodavau, toks ir tebuvo mano žaidimas, nors ir žinau, kad esu DAUG geresnis žaidėjas nei rodau. Dabar pradėjau lošt daug agresyviau, įgaunu pasitikėjimo savim. Antradienį (12-20) padarė treneris turnyrą 2x2, tai buvo keturios komandos, ir mes su draugu pirmą vietą paėmėm Taip pat šiandien lošėm per visą aikštę ir didelę dalį komandos taškų pelniau, ir laimėjom. Nelabai dabar namie turiu ką veikt, nes į lauką neįšeina eit kašią lošt, tai galvoju ką nors namie pradėt daryt: gal atsispaudimus, atsilenkimus, ar dar ką. Nu sugalvosiu dar. Jei turit kokių pasiūlimų - palikit juos komentaruose Artėja tarpklasinės jau, nors ir sakė, kad lošim prieš 8-tokus (kas nežino - aš 9-tokas), bet visvien laukiu
Tai tiek. Linsmų Šv. Kalėdų ir Naujako. Ir tikėkitės, kad vėl neišnyksiu
Jei bus galimybė, tai būtinai lankysiu. Tik laiko stinga. Jei paaukočiau atletiką, ir muzika būtų 3dienas per savaitę, o likusios dienos būtų laisvos, gal ir išeitų. Pagyvensim - pamatysim.
1. Būtų malonu, jei parašytumėt bent po vieną komentarą, kad kai būna papildymas nebūtų double posto (kaip dabar).
2. Milžiniškas papildymas - išskrendu gyvent į angliją. Jei susidomėjai - eik į viršų, ir skaityk trečią papildymą.
Nustebino dienorastis , labai viskas surasyta tvarkingai , na labai patiko , laukiu nesulaukiu kaip tau seksis Anglijoje , kas gero ten ir t.t. SEKMES !