Sveiki, taigi pagaliau išaušo diena, kai prisirengiau ir pats rašyti savo dienoraštį. Visgi pamaniau tai bus pramoga ir man pačiam ir tikiuosi jums, kurie skaitys šį skaitalą.
Prisistatymas. Esu Justas Eimutis,14 metų. Ūgis 164, sveriu vos 40 KG. Taigi kaip jau galite suprasti esu pakankamai plono kūno sudėjimo.
Trumpa istorija.Krepšinį pamėgau jau seniai, tačiau dėl sveikatos problemų negalėjau jo žaisti ir sportuoti pradėjau 6 klasėje. Taip, tikrai vėlai, tačiau dedu didžiules pastangas, kas pasivyčiau jau daugiau patobulėjusius žaidėjus. Lankau dabar mokyklos treniruotes, kurios yra tikrai neblogos, treneris geras ir tikrai būna smagu jose. Tiesa, kai pradėjau sportuoti žaidžiau tikrai prastai/tragiškai, nesakau, kad dabar žaidžiu stebuklingau, bet manau, kad nemažai patobulėjau. Darydavau labai daug žingsnių, turėjau labai prastą metimą, bet stengiausi ir viskas pradeda taisytis.
Padėtis mano komandoje buvo tikrai bloga, buvau 12-tasis žaidėjas(Dar gerai, kad išvis paimdavo). Tačiau padėtis po truputį gerėja ir gaunu vis daugiau minučių aikštelėje.
Kaip silpniausią vietą galėčiau įvardinti savo fizines galimybes. Turiu tikrai labai mažą šuolį, nesu labai greitais, esu plonas, silpnokas, turiu gana mažą ištvermę. Vasarą stengiuosi šiuos dalykus taisyti bėgiojant atlikant tam tikrus pratimus, kuriuos radau šioje svetainėje.
Atšilus oras nebepamenu dienos, kada nebūčiau paėmęs kamuolio į rankas ir nebūčiau atlikęs bent keletos metimų. Kiekvieną dieną stengiuosi kuo daugiau mėtyti, driblinguoti.
Kaime, kuriame gyvenu, buvo rengiamas krepšinio 3x3 turnyras, todėl net nedvejodamas susirinkau komanda ir dalyvavau. Dieną prieš gana smarkiai susitrenkiau kairės rankos pirštą, tačiau tai nesutrukdė dalyvauti turnyre. Mūsų komanda buvo pati jauniausia, vidurkis 14 metų. Kitose komandose žaidėjams buvo apie 16-20 ir daugiau metų. Žaidėme 4 rungtynes, iš kurių vienos buvo lygiosios, kitas pralaimėjom minimaliai, kitas dvi kiek didesniu skirtumu.
Nors ir pralaimėjome, nebuvome liūdni, jautėmės netgi labai gerai, kadangi pasipriešinome tokioms stiprioms komandoms. Galima teigti, kad buvau savo komandos lyderis. Kiekvienose rungtynėse mesdavau bent 1 tritaškį, vienose pataikiau net 4, taipogi ne vieną kartą pavyko prasiveržti. Kadangi žaidžiau prieš daug vyresnius man tai didelis pasiekimas. Vėliau mus žiūrovai net labiau palaikė, kaip jaunesnius ir tikrai neblogai žaidžiančius.
Po to išvykau į krepšinio stovyklą Athletes in Action, kurioje buvo tikrai labai įdomu. Treneriai iš JAV ir Lietuvos parodė tikrai daug puikių pratimų, kurios gali atlikt namuose, atskleidė daug krepšinio gudrybių. Tikrai nesigailiu, kad ten keliavau, išmokau tikrai nemažai.
Dabar esu dieną grįžęs iš šios stovyklos, taigi dieną paskirsiu poilsiui ir tik lengvai pamėtysiu, nes tikrai jaučiasi nuovargis, po įtemptų treniruočių.
11-29
Po paskutiniu atnaujinimo praėjo tikrai nemažai laiko ir iš dienoraščio, menraščio, jeigu toks žodis yra... Pirmiausiai noriu pasidžiaugti, jog pasijautė stipriai pagerėjusio žaidimo kokybė. Pasijaučiau gana laimingas, kai metu gana daug taškų ir esu naudingas komandai. Pagaliau, tos visos treniruotės atnešė apčiuopiamų rezultatų.
Trečiadienį turėjome tokias "ale" varžybas mokykloje, tarp kitos klasės. Prisipažinsiu negaliu nepasigirt, nes tikrai gerai sužaidžiau, ir patikėkit, mūsų bendraamžių +-1 klasė pajėgumas tikrai neblogas ir nesakykit, kad tai menkas tarpklasinis lygis. Iš kiekvienos klasės bent 1-2 atstovauja mokyklos rinktinei. Taigi iš 67 taškų imečiau 38 ir dar atidaviau nemažai rezultatyvių perdavimų, nes mūsų paprasto pick'n'rollo tiesiog nesustabdė. tritaškiai buvo 11/8. Kai įsimečiau tai tiesiog reikėdo milimetro erdvės, kad galėčiau išleist kamuolį negavęs bloko.
Žinau, kad daugeliui tikrai nebuvo įdomu, ką aš padariau per kažkokias "tarpklasines", na bet man, tai didžiulis pasiekimas ir jo nepaminėti negaliu
Dabar turime savaitę atostogų, nuo treniruočių taip pat. Taigi treniruosiuos namie invidualiai(atsilenkimai, atsispaudimai) ir toliau iš tokios serijos pratimus
Redaguotas itech 29-10-2011 20:26
Sveikas, patiko dienorastis, maladiec. Papasakok daugiau apie ta stovykla, idomu labai pasidare ir man kas ten per stovykla, kur gyvenai, kokiam mieste, kiek laiko buvo? kiek kainavo?
Krepsinis.net yra tarsi mano antrasis treneris, čia randu daugybę pratimų, bet kada gali paklausti patarimo. Taigi tobulėjant šis tinklapis man labai padėjo, padeda ir dar tikrai daug padės.
Pataisyk klaidelę su tinklapio pavadinimu, o šeip puikus dienoraštis,smagu buvo skaityt. Sėkmės tau!
Visą dienoraštį perskaičiau ir tikrai patiko. Šaunuolis. Svarbiausia daug dirbk, stenkis, ir nenuleisk galvos po nesekmės, o dirbk toliau, ir pasieksi savo tikslą, kurį esi užsibrėžęs.