Nu ką nusprendžiau ir aš prisistatyti. Tai va pradedam. Mano ūgis 1,72m, man 13 metu ne už kalnų ir 14, sveriu 60 Krepšinį pamėgau 4 metų, dar pamenu turiu nuotrauka kurioje aš sėdžiu ir žiūriu NBA Taip dažniausiai žaidžiu už SF nes turiu savitą metimą ir iš jo pataikau tikrai neblogai. Aš gyvenu Vievį, jame nėra jokių krepšinio mokyklų, bet yra krepšinio burelis 7-8 klasėms kurį aš taip pat lankau. Vievyje yra tikrai neblogas stadionas jame yra futbolo aikštelė, 4 krepšinio aikštelės, ten krepšinio stovų aukštis tikrai matuotas netiksliai, bet galima iš ko pasirinkti. Vasarą dažniausiai pusę savo dienos praleidžiu ten. Taip labai atletiškas nesu, bet šiais metais pradėjau lankyti lengvąją atletiką. Atletikoje sekasi tikrai neblogai, būną daug varžybų ir gerinu rezultatus. Aš šokinėju į tolį, trišuolis ir panašiai. Čia neseniai buvo varžybos 2011-12-21 ir šokau trišuolį nušokau 9,29 ir paėmiau pirmą vietą (čia tarp regionų, nes mačiau kaip šokinėja kauniečiai tai man dar iki jų toli.) Dabar dalyvausiu respublikinėse varžybose taip pat šoksiu trišuolį, bet ten jau reikia nušokti apie 10m . Seniai norėjau parašyti savo dienoraštį, bet tam nebūdavo laiko. Tai ką gi toliau. Mes sugalvojom padaryti tarp klasines krepšinio varžybas ( tik 7klasėms). Kūno kultūros mokytojas sutiko ir sakė, kad padarysim po žiemos atostogų. Tai ką mes ilgai jų laukėm ir pagaliau jos atėjo. Pradžioje mes nežaidėme stebėjom kitus septintokus (bet mes ten visus maždaug pažįstam ir žinom jų žaidimo stilių bei taiklumą). Nu ką ir atėjo mūsų eilė žaisti prieš C klasę. Kadangi laiko daug neturėjom kūno kultūros mokytojas padarė 2 kėlinius po 15minučių, nes "Mes 4 neištempsim"... Nu ką pradžioje niekaip neišėjo susižaisti todėl po penkių minučių rezultatas buvo 14:4 ne mūsų naudai. Bet po 2 ar 3 minučių pradėjo kaip sakoma "Lįsti". Pirmam kėliniui baigusis rezultatas buvo lygus 17:17. Pailsėjom, pakalbėjom apie klaidas ir ėjom žaisti 2 kėlinio. Tada jau žaidimas buvo super, visi susižaidėme ir laimėjom rezultatu 32-24. Labai džiaugiausi nes pelniau 15 taškų. Baigę rungtynes prieš C, pradėjom prieš B. jos buvo žvėriškai sunkios pradžioje, nes pas juos daug iš tritaškio pataiko ir taip yra vienas labai geras žaidėjas ( manau jis geriausias iš 7kl). Ir kažkas atsitiko mūsų centrui koja ar kas ir kadangi jis buvo pas mus geriausias centras mes jį pakeitėme ir žaidėme be jo... Rungtynes pralošėm 35:27... Savim nusivyliau pelniau 8 taškus, pataikiau 2 tritaškius ir 1 dvitaškį... Tai va kaip daugiau nieko gero ir neturiu papasakoti, tik kad kojas skauda žvėriškai nes žaidžiau kiek galėjau maximaliai... Karts nuo karto papyldisiu kai ką nors išmoksiu ar paliesiu lanką SĖKMĖS Redaguota 2012-02-08
Tai va trečiadieniais man visada krepšinio būrelis ir taip atsitiko, kad besileisdamas paimti kamuolio atšokusio nuo lentos nukritau kažkaip šonu ir labai pradėjo skaudėti čiurną... Nemanau, kad aš ją labai rimtai susižalojau, bet skausmas žvėriškas. Tikiuosi ryte nieko neskaudės ir toliau galėsiu žaisti krepšinį
Redaguotas WaiduXzs 08-02-2012 21:42