Sveiki,
Visada laikiausi nuomonės kad Sky's the Limit programa yra gera, o AA3 kenkia.
Savo žiniomis bandysiu tai įrodyti ir pasistengsiu privesti bent jau kaikuriuos žmonės prie teisingo kelio.
Šiais laikais jaunimas dažnai į viską žiūri pagal pavadinimą, koks jis mandrus yra (na bet ne visi.), o kai pamačiau Air alert 3 pavadinimą iškart kilo mintis ją daryti nes ten viskas taip gražiai surašyta, pavadinimas kietas, Laisvydo atsakymai apie programą geri. Ei, bėje kelių metų būdamas Laisvydas darė šią programą ? manau prie jos reikėtu prirašyti N-18.
AA3 gerosios ir blogosios pusės :
AA3 padarius, sustiprėja čiurna, todėl sumažėja šansai turėti jos traumą.
AA3 programai darant nuo aštuntos savaitės prasideda chaosas kojose, efektyngai prasideda kojų ,,blogi dalykai", reikia vartoti papildus, tačiau po dešimties metų visvien jausite pasėkmes.
Mažai pėdų stiprinimo pratimų
Programa skirta pagrinde tvirtinti kojų raumenims, o tai neduoda pilno efekto.
Sky's the limit gerosios ir blogosios pusės :
Šuolyje pagrindinį vaidmenį atlieka stiprios pėdos, kurių jaunimas netreniruoja kaip reikėtu, jiems svarbiau blauzdos ir kiti raumenys. Šioje programoje yra įvairių specialiai tam skirtų pratimų, tarkim stovėjimas ant teniso kamuoliuko ir judinimas ir pnš..
Programa yra iš kelių sričių, kur treniruojami ir kiti žmogaus raumenys, o tai taip pat svarbu šuolyje.
Darant programą yra pratimų specialiai ,,atgaivinti" raumenims, todėl neturėtumėte justi didelio nuovargio, tačiau jusite krūvį.
Manau stabili programa, paskirstyta viskam po biški ir tai sudaro puikias sąlygas gerinti šuoliui.
Sky's the limit programą galite rasti šiame portale :
[Treniruotės / Šoklumo treniruotės / SKYs THE LIMIT ]
Asmeniškai kiek esu sudarinėjęs šoklumo ir kitas programas, galiu tik teigti, kad ši programa yra visiškai tvirta ir jos negali įveikti jokia kita šoklumo programa. Kaip manote kodėl tarkim garsusis džeikobas su savo programa už kurią reikia mokėti ir nemažai, yra sudaręs savo tinklalapyje skiltį kur komentuoja įvairias programas, kokios jos blogos ir panašiai, tačiau ten nemanau kad galime išvysti Skys the limit programą, kadangi jis tiesiog neturi ką apie ją blogo pasakyti, ji optimali, ji efektynga, patogi ir tvarkinga.
Keli straipsnio faktai neatitinka realybės.
Na o dėl to manau, kas prieš darydami pasidomi, sužino, kad AA3 sukelia sanarių ir pan. problemų. Ne visiems, taip būna, bet tie kas nesitreniravę anksčiau pradeda ją daryt, nedaro tinkamo apšilimo ir pan. tikrai gali "sugadinti" kojas.
Apie sky's the limit, nėra tiek neigiamų atsiliepimų, nes ją tiesiog mažiau žmonių išbandę. Dažniausias pasirinkimas AA3. ;D
kurie faktai neatitinka realybės ? visus faktus esu patikrinęs ir esu isitikinęs tuom ką rašau kitaip nerašyčiau.
Skys the limit nesusilaukia didelio dėmesio, kokį turėtu susilaukti. O neigiamų atsiliepimų apie skys the limit nesusilauksi manau, kadangi tai kaip ir minėjau gera programa. Manau jeigu šis tinkalalapis pereitu pagrinde prie skys the limit reklamavimo, o ne air alert 3, susilauktu labiau teigiamų rezultatų ir pasitikėjimo.
Nieko ta AA3 nekenkia jeigu atliekama su geru apšilimu ir kojų prasitampymu . Esu pats šią programą vasarą atlikęs ir niekas neatsitiko . Man nuo 9 -10 prasidėjo pats įdomumas . Nenaudojau aš jokių papildų. Ir visai nesigailiu ją atlikęs : sustiprėjo kojos , smarkiai padidėjo šuolis ,o jokio neigiamo efekto nepastebėjau . Žinoma jeigu prieš AA3 buvo sportuota tik prie pc tada tikrai galima susivaryt kojas , nes jos nepratę prie didesnio krūvio. P.S ; ir paprasti atsilenkimai kenkia jei aliekami neteisingai taspats ir su AA3 .
Aš jau baiginėju septintą AA savaitę ir tikrai nieko blogo nejaučiu, nebent tai, kad AA reikalauja nemažai jėgų. Šuolis ne kažką padidėjo, nes prieš du metus esu padaręs 8 savaites. Ir šiaip darau ne dėl didesnio šuolio, o dėl sugebėjimo atsispirti nuo vienos kojos po dvižingsnio.
Harder, Better, Faster, Stronger
AIR ALERT IV - u?baigta. 2011.01.15
mindecz > Nedejuoji, tai gerai, tačiau tu dar jaunas - keturiolikos metų. Tavo kūnas dar nėra pilnai susiformavęs, todėl keliai yra silpnesni nei paprastiems žmonėms ir panašiai. Tokiu atvėju tu visvien greičiau pajusi skausmus, kurie tarkim man prasidėjo pora mėn prieš šešioliktojo gimtadienio. O skausmai mus didesni nei paprastai. Po tokių kankynių tavo pėdoms, pradėsi justi degančias pėdas, tada turėsi jas mirkyti žolelių arbatoje ir panašiai.
Skys the limit taip reikia kai kurių priemonių, o žinojai kad paprastai su priemonėm dirbant viskas tvarkingiau vyksta, o tai reiškia kad kartais ir efektyviau. Daug pratimų, tačiau įvairumas taip pat didelis, manau krūvis mažesnis nei AA3, o rezultatas geresnis. Bėje todėl kad tu neišbandęs šios programos, negali teigti kad ji niekam tikusi ir panašiai.
denver > na šeip gal dėl aštuoniolikos klystu, manau galima šeip nuo šešiolikos, su didžiulia priežiura savo sveikatai.
O Skys the limit rekomenduočiau nuo 13-14 metų iki begalybės. kadangi ji padės visiems. O neigiamų atsakymų apie ją sulauksiu tik iš tų kurie nebandė jos arba iš tų kurie tiesiog perdaug dievina AA3 ir laiko Skys the limit kaip AA3 priešininke.
Edva12 > tame ir esmė kad daugelis pradeda AA3 nuo kompiuterių arba iš kokių komandos treniruočių - ten gi nedaro specialiai šuoliui programų pasiruošimui, ten nebent fiziniam pasiruošimui, taiklumui, keli deriniai ir pnš.
mindecz > Tai tu neklaidink žmonių, nuo kada dviem metais anksčiau parašyta kad galima ? (14) ? ? Ar nebuvo AA3 treniruotėje parašyta nuo šešiolikos metų ? pasidomėk paskutinį kartą kai ten buvau tai buvo šešiolika
TukasW > galia tačiau ši programa nėra sudaranti palankias salygas tavo norimui rezultatui. Kai aš dariau tą programą, įpratau šokinėti visada nuo dviejų kojų. Manau tau reikėtu daryti asmeniškai programą, arba skys the limit, o jei nenori, tuomet gali išsiimti keletą veiksmų nuo skys the limit (patarčiau pėdai skirtus ir šuolius ant vienos kojos.) Tiesiog akivaizdus pasikeitimai bus, greit tobulėsi, o dabar tau tik laiko švaistymas beveik.
Žiūriu daugėlis čia rašote nei neišbandę skys the limit... Aš praeitą žiemą vieną savaitę nusistatęs buvau padaryti, padariau (be vieno punkto su šuoliais, nes nebuvo kur šokinėti) tai pirmą kartą lanką liečiau, ji tiesiog paruošia mus šuoliavimui ir ne tik, tiesiog laisviau aikštelėje jaustis gali.
Todėl siūlyčiau mažiau ją nuvertinti neišbandę. galite tiesiog bandymui padaryti savaitę
Ei, bėje kelių metų būdamas Laisvydas darė šią programą ?
Be to iškur tu žinai, kad būtent nuo aa3 susigadinai pėdas? Bent jau taip rašai, kad pradėjai deginimus justi ir pan. Traumas galima patirti, bet kur. Ypač tokias, tarkim, kad ir žaidžiant ant asfalto, kur nėra amortizacijos.
Gerai, daugiau aš čia su tavim nediskutuosiu. Vistiek iš tuščio į kiaurą pilstom..
Nes AA3 pasirodė prieš nedaug metų, o tuomet jis jau buvo 18 ar daugiau metų.
Visos šios traumos ėjo palaipsniui iškart po programos. Prieš tai žaisdavau kaip žaidęs ir nieko nebūdavo.
Nori pasakyti ant žemės yra amortizacija ? ar sporto salėje deda po grindim spiruokles ?
sbmarius > tiesiog apsilankyk čia > http://www.krepsininkas.net/p18-SKYs-THE-LIMIT.html ir susirašyk ką reikės daryti
Ai ne taip paskaičiau, dėl Laisvydo. Galvojau rašai, kad jis ją sudarė.. Bet dar klausimas ar pats Laisvydas ją darė.
Aš pats esu ją daręs 6savaites, kiek prisimenu tu ir pats nepadariai jos pilnai. Man nieko nebuvo, jokių traumų, jokių skausmų. Aišku skauda kartais ar nugarą ar kelius, bet tikrai ne dėl aa3.
Ant asfalto jos nėra. O jei nors kiek fizikoj susigaudai, tai suprast, turėtum kuo asfaltas, nuo salės grindinio.
Lasvydas buvo minėjęs kad ją darė, todėl ir buvo sudaręs eigą.
Dėl asfalto ir grindų, žinau kad tai skiriasi smarkiai, tačiau galima pasakyti kad Air alert 3 poveikis toks pats kaip žaidžiant ant asfalto ir dar stipresnis.
Nejaugi nusipirksi batutą ir skraidysi ant jo darydamas air alert ;D
Laisvydas atliko AA3 kai jam buvo 16 metų . Papajau, žinok ant žemės yra amortizacija kaip ir sporto salėj , o ant asfalto to nėra ir nuo to kenčia pėdos , nes asfaltas nemažina trinties . Beto pirmą karta išgirdau , kad nuo AA3 galima susigadint pėdas . Kiek domėjausi prieš atlikdamas AA3 tai dažniausia nukiančia keliai . Mano draugas irgi turi problemų su pėdomis , o jis jokių šuolio programų nėra daręs . P.S ; žiūriu nevisi faktai patikrinti , kai kurie tikrai neatitinka tikrovės .
Tai kiek jam dabar metų ? ;D Taip nuo AA3, galima susigadinti pėdas, nes kaip žinome per dideli krūviai yra negerai, o pėdos prie krūvio taip greit nepripranta kaip vyksta AA3 procesas, todėl tenka per didelis krūvis ir galima susigadinti pėdas, tai nesimato pernelyg akivaizdžiai, tačiau prisideda prie smausmų ir panašiai.
Dėl dėsnių ant asfalto ir žemės, žinau.
Dėl kelių, tai taip, nes nežinau kaip paaiškinti, bet tikrai žinau kad keliai yra labai jautrus dalykas ir greitas krūvių didinimas jiems labai kenkia.
Jei nežinot, tai anskčiau visai ne Laisvydo šis tinklapis buvo, todėl buvęs savininkas darė 16m. šią programą. Pats dėl Laisvydo nežinau, bet man atrodo jis nedarė jos.
Pupajau, na, dabar kai pradėjau, tai nenorėčiau sustoti daryti AA. O toliau darant vis tiek blogiau tikrai nrbus, nebent tik į naudą. Būčiau labai laimingas, jei kada nors padaryčiau ir AA ir AA Advanced, Sky's the limit ir dar kokią programėlę.
Harder, Better, Faster, Stronger
AIR ALERT IV - u?baigta. 2011.01.15