Sveiki, turbūt tema visiems iki gyvo kaulo įgrysusi ir žinoma. Taigi iki lanko man labai nedaug liko 3-5cm. ir kaip galima greiciau ji padidinti? Norėčau pasiekti iki vasaros pabaigos jau pasiekti. Tai gal galite pasakyti kelis efektyvesnius pratimukus padidinti šuoliui, ir maždaug kas kiek laiko ir kiek didinti krūvi.
nu as su stanga pradejau 15m dabar man neseniai 18 suejo galiu kraut kaip noriu netikit? jus man durnam pasakykit kaip video ykelt ir pamatysit ! jaigu darai viska su protu ir ir stengiesi viskas bus ok
meskiukas parašė:
nu as su stanga pradejau 15m dabar man neseniai 18 suejo galiu kraut kaip noriu netikit? jus man durnam pasakykit kaip video ykelt ir pamatysit ! jaigu darai viska su protu ir ir stengiesi viskas bus ok
Aš nesakau ,kad neveiksminga ir nesveika. Tik mano amžiaus didelė rizika išvarža gauti ir pan.
Ir kaip manot jei Lečinskio programą pradėčia daryti Ketvirtadienį,Penktadienį ir Šeštadienį (pirmą savaite) ,o paskui grįžčiau į pradines vežes kaip priklauso?
Toffy parašė:
Ir kaip manot jei Lečinskio programą pradėčia daryti Ketvirtadienį,Penktadienį ir Šeštadienį (pirmą savaite) ,o paskui grįžčiau į pradines vežes kaip priklauso?
O nenorėtum palaukt iki kitos savaitės pradžios? Ir koks tau skirtumas, ar tu sieksi lanką ar ne. Pradėsi nuo kitos savaitės ir gal nebūtinai rugpjūčio pabaigoj sieksi tą lanką, o rugsėjo pradžioj. Niekas nuo tavęs nepabėgs...
Nemažai padeda raumenų elastingumo padidinimas T.y. prasitampyk raumenis - tinka toks pratimas kaip siekimas rankomis pėdas, kas galiausiai pereina iki to, kad galvą galima tarp kelių įkišt, nesulenkiant kelių Tą pats padariau ir tikrai buvo efektas.. gal ne didelis, bet pora cm tikrai prisidėjo - nematavau
Siek kiek įmanoma tris kart ir po to atsistok ir atsilošk atgal kiek gali irgi. Tada vėl lenkis ir siek pėdas Kada jau pasieksi pėdas, bandyk siekt į tolį arba už savo kojų.
Sveiki. Nežinau ar čia klausiu (jei ką nepykit). Tai va norėjau paklaust : kokius pratimukus daryt šuoliui norint jį išlaikyt ar po truputi didint. Sezono metu (t.y. kai vyksta krepšinio treniruotės ir varžybos) ?
Ačiū už atsakymus..
Tai vat turiu klausimą. Pas mumis miestelyje vyksta tokios futbolo treniruotės ir ten žiūrės kaip, kam seksis ir paims į kažkokią komandą. Taigi aš ten nenoriu patekti į tą komandą(nes krepšinis labiau prie širdies , o einu dėl to, kad tiesiog namie nėra ką veikti ) Tai vat ten vyks apie 2 savaites tos treniruotės, ir visi pratimai lavins ir stiprins tik kojas, bent jau man taip atrodo. Tai va klausimas ar po tų 2 savaičių kai sutvirtės kojos šuolis bent kiek pagerės?
Mano manymu tikrai sutvirtes ir pageres...
Paziurek i futbolininkus, manau ne kart esi mates kaip imuses gola futbolininkas daro "fleka" ir po to dar "frontflip'a" tai irodo kad pas juos tikrai geras suolis.
Be to, suolis priklauso praktiskai nuo visu koju raumenu, tai kad bet kuriu koju raumenu stiprinimas, turetu pagerint suoli.
Zinoma vienu treniravimas prides daugiau, kitu maziau.
Talento neturiu, ta?iau ry?tuosi ir darbo dedu maximum?. Tik taip galiu ka?k? pasiekti.
Daryk kokia nors šuolio programą. Siūlyčiau 'air alert 3'. Viskas su ja yra gerai, tik reikia priskirti gerą apšilimą, į kurį įeitų krosas, o po jo geras raumenų pratampymas