Darau AA3. Pabaigiau 6 sav. Taciau radau, A. Lescinskio suolio didinimo programa, ji man atrodo geresne. Taciau noreciau isgirst jusu nuomone, ar taip is tikro yra ar ne?
O jei geresne, ar verta nutraukti viduryje AA3 ir pradeti daryti kita programa?
Kadangi kojos jau prisitaikiusios prie kruvio, jei daryciau Lescinskio programa, greiciausiai daryciau nuo 3 sav...
Taip pat norejau paklaust, ar as, paprastas narys, kaip sakant portalo kirminukas, galetu rasyti savo dienorasti?
Aciu, kad skaitete ;]
Laukiu atsakymu )
Talento neturiu, ta?iau ry?tuosi ir darbo dedu maximum?. Tik taip galiu ka?k? pasiekti.
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 15-08-2011 10:39
Na, mano galva, geresnė yra Leščinsko programa, kiek girdėjau iš atsiliepimų. Ji tikrai prideda šuolio ir negadina kelių taip, kaip AA3.
O dienoraščio pakolkas negali rašyti, sulauk, kol tau suteiks VIP'ą. O juos dalina čia labai greitai, jei portale būsi aktyvus (gerąja prasme) tada tikrai tau jį greitai suteiks.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Na, as irgi taip pamaniau Siandiena pradejau 7 sav taip pat dasidejau tempimo pratimu kojom padariau dar dribblingui pratimu Viskas man uztruko apie 1 h Kiti sako kad jiem daug daugiau uztrunka, bet man kazkodel viskas labai greit
Tempimo pratimu ir dribblingo pratimu dasidejau del to, kad kita treciadieni (Rugpjucio 24d.) dalyvauju VKL (Vilniaus Krepsinio lygos) "naujoku birzoj", reikes zaist ir siaip rodyt techninius sugebejimus tikiuosi patekt i kokia komanda ir gaut zaidybines patirties bent truputi
AA3 nusprendziau pabaigt, ir pamaniau, kad man uzteks ryzto ir noro, pabaigus AA3, per mokslo metus dar ir padaryt Lescinskio programa o po to gal dar ir SKY IS THE LIMIT programa
Vakare siandien, galbut jei pasiseks i sporto sale kokia pakliut tai pametysiu, jei ne tuomet vaziuosiu i lauko aikstele igaut zaidybines patirties, bet nelb rimtos nes tik 3x3 gaunasi ten zinoma vis geriau negu nieko
Talento neturiu, ta?iau ry?tuosi ir darbo dedu maximum?. Tik taip galiu ka?k? pasiekti.