Taigi planuoju daryt air alert3 ir iskilo abejoniu ar as ne per jaunas? nesusipis kelenai? taigi man 13metu, 185cm ugis, kojos manau gan stiprios, nes begu labai greitai ir siaip daug pakeliu. Tai ar nesusipistu kelenai darant air alert3?Aciu iskart
Šiaip nežinau, gerai pasvarstyk ar apsimoka, nes pats dabar darau man 17 metų ūgis 1.90 darau 7 savaite krūvis tikrai didelis išties sunku nemanau ar pakeltum tokį dideli krūvi, bet išties aš nežinau kokio tu sudėjimo žmogus, na bet šiaip manau dar palauk neskubėk paaugsi tadar daryk čia mano nuomonė, bet tau presti
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 27-01-2012 23:12
Per jaunas tikrai.
Būdama trylikos, na, beveik keturiolikos, dariau tą programą, ir dėl to pagadinau kelius kaip turi būt, na, šuolis padidėjo, bet..
Aišku, esi vaikinas, natūralu, kad atlaikai žymiai didesnį krūvį negu pvz aš. Tačiau, visgi. Laisvydas yra sakęs, kad tokios programos tinkamos nuo kaip minimum 16 metų. Taigi, nepatariu.
Nejaugi šuolis yra vienintelis gerintinas dalykas? Manau, geriau išlėk pabėgioti, atlik metimo treniruotes, gerink driblingą ir panašiai. Taip pat, galima daryti ir įvairius pratimus kojoms, žinoma, nepersistengiant, ir panašiai.
Kalbu norėdama tik gero tau. Pati irgi taip galvojau "Aš būsiu ta, kuri bus išimtis". Nė velnio.
Negaliu duoti 100%, kad tau tai pakenks. Bet suprask, tai per daug rizikinga.
Na, o jei visgi, būsi naivus, ir darysi tą programą, tai daryk su protu, ir mesk, jei jauti kad skauda ką nors (išskyrus raumenis, juos turi skaudėti).
Jei darysi - po to neverk, kai iškliš sąnariai. Tu pats, ir niekas kitas esi atsakingas už savo kūną, todėl turi į šiuos dalykus žiūrėti rimtai.
Sėkmės, tikiuosi padėjau.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
A. Lescinskio programa manau gali daryt, nera ji labai sudetinga, bet nesu tikras ar suolis padides kaip nuo aa3 Bet aa3 tai geriau nedaryk manyčiau, nes daug kam problemų jau yra buvę su keliais ir pnš. :] Geriau kaip sakė Augusta, padaryk šiaip pratimų kojom, bet ne visą programą.
Parašyta 28-01-2012 17:10
zalgirisxxx parašė:
ar tai man apsimoka daryt Arturo Lescinsko programa?
Nu vėl aš pasireikšiu
Manau, ne. Pažįstu vieną merginą, 14 ar 15 metų, darančią šią programą, ir kiek girdėjau, ji nieko nepasipylė. Tačiau, jai šiuo klausimu stipriai padėjo fizinio pasirengimo treneris, kurį tu, labai abejoju ar turi.
Pas tave profilyje parašyta, kad krepšinį žaidi vos 1 metus. Tai yra labai neilgas laiko tarpas. Aš lankydama penktus metus, pelnydama vidutiniškai apie 20 taškų, stiprybių savo žaidime įžvelgiu labai nedaug, tobulinti praverstų viską, ir tai ne vien šuolis. O tu telankai vos vienerius, ir iš tavo žinučių galima susidaryti nuomonę, kad minusų turi labai nedaug, viskas yra gerai, išskyrus šuolį. Labai tuo abejoju.
Iš tikro, nieko naujo taip ir nepasakiau. Aš esu prieš visus Alertus, Leščinskus ir panašiai. Tavo amžiuje pats tas būtų pabėgioti, daryti visokius kojų stiprinimo pratimus ir panašiai. Su galva, suprantama.
Na, bet jei nori rinktis tarp dviejų blogybių : tai rinkis Leščinsko programą.
Tikiuosi padėjau.
Aciu darkart Na zinai esu 98m. Ne tiek seniai ir varzybos prasidejo normaliai... (beto as be menesio esu ir 99m). Tai viskas yra panasiai tik biski judesiu truksta o siaip viskas ok esu centras(ugis 185cm), taigi reikia didint suoli, bet ir bandau apsisprest ar dabar tai daryt ar dar palaukt, o daryt anksciau ar veliau manau reiks
Parašyta 28-01-2012 18:24
zalgirisxxx parašė:
Aciu darkart Na zinai esu 98m. Ne tiek seniai ir varzybos prasidejo normaliai... (beto as be menesio esu ir 99m). Tai viskas yra panasiai tik biski judesiu truksta o siaip viskas ok esu centras(ugis 185cm), taigi reikia didint suoli, bet ir bandau apsisprest ar dabar tai daryt ar dar palaukt, o daryt anksciau ar veliau manau reiks
Kaip matau, savimi pasitiki (pernelyg, sakyčiau). Nieko, su laiku nusileisi "ant žemės".
Didint jį galima nebūtinai programomis, jau atsibodo kartoti. ;D Tą tikrai gali daryti, ir tikrai siūlau daryti.
Aš suprantu šita žmoguti kodėl jis nori turėti šuoli geresni, na kaip ir minėjau mano ūgis 1.90 o kaip tokio ūgio žmogui mano šuolis buvo labai menkas, kai pradėjau daryti aa3 po pirmų trėjų savaičių ne žaides krepšinio pažaidžiau ir pastebėjau, kad šuolis iš ties padidėjo ir buvo visai kitas žaidimas galima sakyti buvau kai pernaujo gimęs žaidžiau su dideliu užsidegimu ir sekėsi labai gerai dariau tokius judesius kurių gyvenima nebuvau bandęs ir man pavykdavo na šiaip čia biški ne į temą pasipasakojau , bet nieko šiaip kaip ir augusta siūlyčiau tau palikti šuoli ateičiai ir gerinti kitus dalykus kaip drivlinga metima ginyba ir t.t nes nėra nei vieno tobulo žaidėjo visi turi trūkumu ir tikrai tu irgi jų turi taigi tobulėk ne vien per aa3
Pranešimai: 258 Vieta: Alsėdžiai, Plungės raj. Įstojęs: 16.01.10
Parašyta 29-01-2012 11:59
Nors šuolio tu gero ir neturi, bet visus kamuolius susirenki, tai nemanau, kad tau dabar reikia jį treniruoti. Jau geriau daugiau ant technikos, klaidinančių judesių padirbėk. Paprašyk, treneris duos tau tų pratimų arba šiaip internete paieškok
Tai, ką įgyji siekdamas savo tikslų, nėra taip svarbu, kaip tai, kuo tampi jų besiekdamas
Bet kokios programos ar pratimo pagrindinė taisyklė yra taisyklingai atlikti pratimus. Kelieniai dažniausiai yra "suvaromi" nusileidžiant kietai, nes tada kojų sąnariai ir kaulai sugeria smūgio jėgą. Reiktų stengtis, kad nusileidimo energiją sugertų raumenys bei sąnariai, kurie yra elastingi - tuo pačiu ir treniruotės taptų efektyvesnės.
Na manau darysiu lescinsko programa, tai vienas klausimas, apie pasistiebimus, ten yra pvz 2 po 20 tai ant abieju koju po 20 cia? (valenty, cia Tadas, is tavo komandos ;Dp)
Sveikas,
1. Esi jaunas ir neprasidek su tom AA3 ir t.t., nes jos gali pakenkt taip kaip tu net neisivaidzuoji.
2.Kam tau tas suolis tavo metu?atsikovosi daugiau kamuoliu?idesi i krepsi?- 80% atkovotu kamuoliu priklauso nuo to kaip tu atsitveri priesininka. I krepsi patariu nedeti iki kokiu 16m is patirties sakau, nes gali baigtis blogai.
3.Pats geriausias pratimas yra begiojimas, ir sokinejimas sokdine. Kurie visiskai nekenkia.
4.Patariu tobulint kitus igudzius: staiguma, metimus, driblinga ir t.t. nes kai kiti tavo metu zaidejai susilygins su tavimi ir bus panasaus ugio i tavo - bus sunku.
Pranešimai: 258 Vieta: Alsėdžiai, Plungės raj. Įstojęs: 16.01.10
Parašyta 29-01-2012 20:25
zalgirisxxx parašė:
Na manau darysiu lescinsko programa, tai vienas klausimas, apie pasistiebimus, ten yra pvz 2 po 20 tai ant abieju koju po 20 cia? (valenty, cia Tadas, is tavo komandos ;Dp)
Pazinau
Tai, ką įgyji siekdamas savo tikslų, nėra taip svarbu, kaip tai, kuo tampi jų besiekdamas
Man 13 metų irgi, vasarą 14 sueis tik.
Nuo vasario pradėsiu daryt A. Leščinsko šuolio programą, neatrodo sunkiai, kai pasižiūrėjau viską, šuolio neturiu gero labai, tai bent biški pasigerint norėčiau, jei pradės kažką skaudėt, nebedarysiu. Pažiūrėsim kaip čia bus :]