as kaip daznai varausi man sako kad darau dviguba.Pvz kaip pavaidinu kad mesiu ir noriu bekti ir uzskaito dviguba nes nlb suprantu ar reik kamuoli musti pries begant ar po zingsnio ir kaip reik laikyt kamuoli su viena ranka daugiau su kita tik siektiek ar kaip iskart aciu.
RokasG parašė:
as kaip daznai varausi man sako kad darau dviguba.Pvz kaip pavaidinu kad mesiu ir noriu bekti ir uzskaito dviguba nes nlb suprantu ar reik kamuoli musti pries begant ar po zingsnio ir kaip reik laikyt kamuoli su viena ranka daugiau su kita tik siektiek ar kaip iskart aciu.
Cia greiciau zingsniai ne dvigubas , padarai zingsnius todel , nes pirma atleidi atramine koja pries pamusdamas kamuoli .
Redaguotas Tr1p 07-06-2010 16:21
Visada gaves kamuoli turi dunkstelt ji i zeme tik tada gali laisvai varytis, jei nori nedaryt dvigubo, turi susikoncentruot i varymasi viena ranka, tiesiog varykis viena, poto kai ismoksi pakankamai gerai, tada jau keisk jas kaire/desine.
Siek uzsibrezto tikslo ir tau pavyks. Visa gyvenima svajojau kazko pasiekti savo jegomis ir tikiu, kad man pavyks. Pavyks ir tau tik pasitikek savim, mylek save.
Tarkim jau gąsdini jog mesi ir staiga pradedi bėgt (aš taip supratau), tai visų pirma turi kamuolį susimušt su viena, o ne su dviem rankomis. Tai padaryti turi neatkėlęs atraminės kojos ir tik tada varytis.
Žingsniai - tai tada kaip pvz gauni pasą, ir pirma statai koją ir tada muši kamuolį, arba kaip darai dvižingsnį ir padarai 4 žingsnius, nu daug yra atvejų, bet dabar užteks šių, kaip pavyzdžiui.
Dvigubas - tai tada, kaip pvz varaisi kamuolį, sustoji ir paimi į dvi rankas ir vėl pradedi varytis, arba bėgant palieti kita ranka kamuolį, arba muši kamuolį, pagauni dviem rankom, ir vėl muši.
tai čia tau žingsniai, o ne dvigubas.
Redaguotas Liveta 09-06-2010 20:18