Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Egidijus Dimša - naudingiausias (2009-2010) reguliaraus LKL sezono žaidėjas. Kėdainių Nevėžio ekipos lyderis, Egidijus Dimša, vidutiniškai per rungtynes rinkdavo po 14,6 taško, atlikdavo 1,1 rezultatyvaus perdavimo, perimdavo 1,7 kamuolio bei blokuodavo po 1 varžovo metimą.
25 metų 205 cm ūgio krepšininkui šį sezoną niekas lygoje neprilygo pagal atkovotus kamuolius, kurių aukštaūgis per susitikimą vidutiniškai atkovodavo 9,7, bei naudingumo koeficientą (21 naud bal.).
Tai va dabar jau susirupinau del tokio prakaitavimo kuris jau nuo seno pas mane yra.Tai va siandien stengiausi buvau ziauriai pavarges per treniruote ir visas prakaituotas maike,kaip is po lietaus,ne tai kaip,kad buna ten puse maikes,bet visa slapia tiek nugara,tiek priekis taigi norejau paklausti ar tai yra gerai,nes tevai jau kelinta diena rupinasi sako mineralus prarasi ar pns. ir ar patiems buna toks prakatavimas ?
Normalu manau per tokius karscius jeigu daug dirbi, man irgi buna, kad visa visa maike slapia Tik aisku daug vandens gerk, kad silpna nepasidarytu Ir siaip reiskiasi gera medziagu apykaita pas tave jei daug prakaituoji Jei kada jums padėjau, atsakiau į klausimus ar kaip kitaip padariau kažką naudingo, nepagailėkite man +rep, man tai didžiausias Jūsų įvertinimas
Poviliux30 - nepyk, bet svori imanoma numesti visiems, manau pasaulyje yra vienetai zmoniu (ir tai su kokiomis nors ligomis) kuriems neiseitu numesti svorio, nezinau ka, kiek ir kaip tu valgai, bet akivaizdu, kad tikrai nesi suderines mitybos, o jei sakai, kad bandei, vadinasi per trumpai, nes kartais organizmui reikia nemazai laiko, kad numestu svorio Jei kada jums padėjau, atsakiau į klausimus ar kaip kitaip padariau kažką naudingo, nepagailėkite man +rep, man tai didžiausias Jūsų įvertinimas
Zinau,kad imanoma,bet nesuprantu arba mano svarstykles kaltos,nes viena diena apsidziaugiau pamates svori 83,1kg,o kita diena ziuriu 85,4 nors nieka daug nevalgiau tik pietus ir vakarienei biski,tai susinervinau ziauriai.Na man riebalai tai zinau,kad dega,bet svoris kazkaip nekrenta gal rimtai mechanines reikia nusipirkti beje kiek atsimenu tai esu pasiekes 97kg riba,o dabar sveriu 85kg.
Poviliux30 - nu gal ir svarstykles kaltos, bet siaip zmogus per diena gali numesti ar priaugti apie 1kg, del visokiu vandenu ir t.t., pvz jei valgai suru ar astru maista (nebeatsimenu kuri), tai kazkokios druskos letai issiskiria ir del to sveri daugiau, bet tai nereiskia, kad priaugai svorio. Net neisivaizduoju kiek turetum ryti ar kokia turetu buti leta medziagu apykaita, kad istikruju priaugtum kilograma riebalu..
sLd4x - nesamone. Cia tas pats kas sakyti, kad "kas daugiau sveria 1kg metalo ar 1kg vatos"? Esme yra tame, jog riebalai "issimete" po sakykim koja kaip tik nori, o vat raumenys yra "susispaude" ir ju daugiau telpa i ta pacia vieta, nei, kad riebalu. Tikiuosi supratote mane, jei ne, rasykite, pabandysiu aiskiau paaiskinti Jei kada jums padėjau, atsakiau į klausimus ar kaip kitaip padariau kažką naudingo, nepagailėkite man +rep, man tai didžiausias Jūsų įvertinimas
Redaguotas DribllePro21 15-07-2010 23:26
Man paciam buna tik nugara slapia labai . Priekis vos vos dregnas. O man yra nuo vaikystes , as labai prakaituoju . Pvz.: Pusbrolis 30min losiam kashe jis vos vos slapias o as jau visas raudonas susiles .
Brendimas. Brendimo laikotarpiu vystosi lytinės apokrininės liaukos, todėl prakaitavimas yra natūralus. Norint išvengti gausaus prakaitavimo ir negero kvapo, reikia deramai rūpintis higiena ir tinkamai pasirinkti prakaitavimą mažinančias priemones. Pasibaigus brendimo laikotarpiui gausus prakaitavimas turėtų liautis.
Bet vat tame ir esme,kad mes lošėme po paviesiu kase ir tik 8h vakare pradejom,seip man toks prakaitavimas priimtinas ir is anksciau,bet nesijauciu labai ten pavarges tik vakar biski sunkiai kvepavau kol atgavau kvapa.
Parašyta 16-07-2010 15:57
Aš irgi nesveikai daug prakaituoju. Bene labiausiai iš visos komandos. Visa kaip sulyta, jei pargriūnu, vos ne bala ant žemės pasidaro... Žiauru.BŪK 2RNAS.
Kai šitap karšta visi prakaituoja mano brolis irgi labai prakaitavo tai jam gydytojas liepė gert daug vandens ir valgyt daržoves dar liepė nusipirkt ten kažkokių papildų .