Tai rugpjucio 23d turejau trauma , plyso raisciai (ne galutinai) buvo ten gipsas paskui langete o db jau i gala visos traumos kaip suprantu jau man po ryt nuims. Ir iskilo man toks klausimas ar mano suolis kadanors bus vel kaip buvo ar gales jis tobulet ar praktiskai suoliui ate?
Draugas buvo begalę kartų pasitempęs raisčius ir jo šuolis nesumažėjo (arba sumažėjo, bet nepastebimai). Aišku tau reikės laiko atsistatymui, bet turėtų viskas būt kaip buvo. Žinoma, tau vėl reikės gerai prasitampyti ir tada viskas turėtų būt gerai. Vasaros pabaigoje aš ko gero taip pat pasitempiau ir nuo to laiko praėjus trims savaitėms vėl šokinėjau normaliai, o dabar tai net geriau.
tikrai nesumazes jei is pat pradziu protingai sportuosi ir neperdaug ir veliau vis gali kruvius didint man paciam buvo plyse tai jau normaliai kase po 4 men galejau lost svarbiausia su protu sportuot
Tai tu negalvok, kad tu iš karto lankstysi tą koją. Man kai buvo koja lūžus, tai aš pakankamai ilgai kiekvieną vakarą mirkiau koją vandenyje su druska ir nežinau, gal 3-4 savaites taip.
Nu va leido nusimt ir vaiksciot be langetes , beveik neslubuoju tik kad kai einu baisei blauzdos raumeni skauda , tai kogero bus nuo to kad menesi nejudo ir pamirso savo pareigas .
Na va, šiandien buvau pas daktarus, peršvietė - nelūžę, eilinis patempimas, daryt reik 2-3 savaičių pertrauką. Dabar 4 dienas iš eilės šaldžiau, o paskui irgi šaldyt ar šildyt geriau?
TheNAmE parašė:
Na va, šiandien buvau pas daktarus, peršvietė - nelūžę, eilinis patempimas, daryt reik 2-3 savaičių pertrauką. Dabar 4 dienas iš eilės šaldžiau, o paskui irgi šaldyt ar šildyt geriau?
Aš tai vasara pamenu, kai buvau pasitempęs raisčius, bet iš karto supratau, kad pasitempiau raisčius, o ne susilaužiau kažką, nes tų lūžių aš tikrai nemažai turėjęs ir nebenoriu jau jų. Tai gal kokias 5 dienas 3-4 kartus per dieną šaldžiau, o kai tinimas atslūgo, jau tada pradėjau po truputį mankštintis (nes per savaitę turėjau išgyt ir į vandens parką varyt ). Aišku dabar stenkis kuo mažiau vaikščiot. O aš tada jau po savaitės po traumos jau pradėjau vaikščiot, ėjau pamėtyt, vėliau nesmarkiai pažaist su kitais ir dar jautėsi toks mažas skausmas (kadangi gija kokias 3 savaites tie raisčiai). Nu ir gal po tų 3-jų savaičių kankynių jau viskas pasidarė normaliai, o po dar kokios savaitės buvau kaip šviežias. Net kažkaip šuolis kokiais 5cm padidėjo.