Esu. Du sykius. Abu kartai buvo zaidziant futbola, nors lankau krepsini Cia laisvalaikiu tiesiog zaidziau viena vasara susilauziau, ir kita vasara ir abu sykius tai buvo kaire ranka
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
Buvau vieną kartą susilaužęs kairę ranka. Dar visai mažas buvau, gal apie 5 metus... Susilaužiau ten kur yra plaštakos pabaiga iš kairės pusės, bet dabar dar jokių pasekmių nejaučiu.
taip, esu. Ir dar tokia kurioziška situacija buvo nutike. Zaisdamas krepsini, nusileidau ne taip koja pakreipes, ir iskart pajutau dideli skausma, bet DRAuGAI liepe toliau zaisti ;D as ir toliau zaidziau, su didziuliu skausmu, galvojau praeis. Kita diena istinimas dar labiau padidejo, tada nuvykau i polikninika ir tenais prasviete. Pasake, kad luzo koja... Pasirodo ziaudziau krepsini su luzusia koja ;p
t-lau parašė:
taip, esu. Ir dar tokia kurioziška situacija buvo nutike. Zaisdamas krepsini, nusileidau ne taip koja pakreipes, ir iskart pajutau dideli skausma, bet DRAuGAI liepe toliau zaisti ;D as ir toliau zaidziau, su didziuliu skausmu, galvojau praeis. Kita diena istinimas dar labiau padidejo, tada nuvykau i polikninika ir tenais prasviete. Pasake, kad luzo koja... Pasirodo ziaudziau krepsini su luzusia koja ;p
Parašyta 17-02-2009 21:49
per krapsinio varzybas neislaike nervai po netaiklaus metimo ir smogiau is siena pasekmes, luze ir pasislinke du desines rankos delnikauliai bet dabar viskas sugijo ir jokiu skausmu, tik toks gumbas paliko nes kaulo visiskai i vieta neatstate
moxiux parašė:
per krapsinio varzybas neislaike nervai po netaiklaus metimo ir smogiau is siena pasekmes, luze ir pasislinke du desines rankos delnikauliai bet dabar viskas sugijo ir jokiu skausmu, tik toks gumbas paliko nes kaulo visiskai i vieta neatstate
Tokiu kaip tu paieskot dar reikia. Tuos nervus tu biski ramink
Upelis, susid?r?s su uola, j? ?veikia ne j?ga, o atkaklumu?
moxiux parašė:
Tokiu kaip tu paieskot dar reikia. Tuos nervus tu biski ramink
Pries 2 savaites dejau i krepsi per treniruote ir labai nesekmingai nusileidau ant rieso. Galvojau, kad praeis ir toliau zaidziau, taciau kita diena net rankos pakelt negalejau,nes skaudejo riesa. Nuvaziavom i Santariskes ir ten pasake, kad luzo.
Taigi dabar kaip minimum dar 2 savaites be krepsinio.