Vienintelis bajeris, kurį esu padaręs - 1vs1 varžybose nepataikiau baudos metmimo(laikas buvo pasibaigęs) ir pralošiau. Va čia, tai nerealus bajeris buvo.
Parašyta 25-01-2009 15:02
pas mus sales gale yra toks kaip turnikas keturkampas uzkabinamas padarytas, tai per vienas varzybas kai ant daug laiminejom, as gavau perdavima i prieki ir meciau ne i kase, o atsispyriau nuo aiksteles linijos ir dejau vindmila i ta turnika bliamba kiek juoko buvo, visi zvengt pradejo
osviniss parašė:
pas mus sales gale yra toks kaip turnikas keturkampas uzkabinamas padarytas, tai per vienas varzybas kai ant daug laiminejom, as gavau perdavima i prieki ir meciau ne i kase, o atsispyriau nuo aiksteles linijos ir dejau vindmila i ta turnika bliamba kiek juoko buvo, visi zvengt pradejo
P.S. Turniko aukstis kazkur 2.60m.
Cia geras galejo ir taskus iskaityt
Brothers of Ball
U?siregistruok ?iuo adresu ir gauk 5 litus ? pigu.lt s?skait?!!!
https://pigu.lt/rekomenduoti?hash=14a479deceed671970598341ad622e82
Pas musu buna vienas toks daznai pasikartojantis bajeris per kuno k. Ismeciau kamuoli is uzribio komandos draugui, as begu i laisva vieta kad gauciau perdavima ir mesciau, bet jis man kamuoli norejo atiduoti atgal, nesupratom vienas kito, tai kamuolys skrido i uzribi. As istraukiau kamuoli is uzribio bet istrauktas kamuolys skrido link kitos uzribio puses ir taip kelis kartus traukiam kamuoly is outo, bet juokingai atrodo kai del kamuolio aukojames
Harder, Better, Faster, Stronger
AIR ALERT IV - u?baigta. 2011.01.15
Parašyta 25-01-2009 15:13
robiertas parašė:
osviniss parašė:
P.S. Turniko aukstis kazkur 2.60m.
Cia geras galejo ir taskus iskaityt
neiskaite cia tai dar nieko, o mano vieni draugai tai zaisdami varzybas ten pries silpnus labai tokius, tai persvara turejo didele jau ir kai issimetinedavo kamuoli tai vienas likdavo po savo krepsiu, ten atceit bata risasi ar kazka panasei, o izaidejas, kur su kamuoliu, tai dasivarydavi iki vidurio, tada apsisukdavo ir dedavo nuo to likusio nugaros i savo krepsi tai dvi tehnines buvo gave
Aš tai tokią nesamonę buvau padaręs . Buvom ginyboje . Iš priešininkų komandos žaidėjas veržėsi link mūsų krepšio ir mes prasiženegėme . Stojome kovot dėl kamuolio . Vieną baudos metimą pataiko , kitas pro šalį . Aš atsikovoju kamuolį ir metu į savo krepšį .
Prisimenu vienas mano komandos draugas buvo savanaudis ir varinėjosi niekam beveik jis kamuolio nepasavo, tai as susinervinau ir pats is jo kamuoli atemiau
Parašyta 25-01-2009 20:33
dar as retkarciais padarau ne per varzybas, o seip per treniruote, tai kai pvz buna tokio situacija kai koki 3 ar 2 priesininkai greitame puolime verziasi link mano krepsio, o as ginyboi tik 1 bunu, tai tada pasoku ir viena ranka uzsikabinu uz lanko, o kita blokuoju priesininku metimus gaila, kad taip yra neleistina daryti per varzybas, seip butu visai neblogas ginybos elementas
man tj toks bajeris buvo : losem praeitais metais savivaldybes turnyre. Prasiverziau ir pelniau du taskus su bauda. Baudos neimeciau, bet klasiokas atsikovojo kamuoli ir...numete kamuoli i uzribi teisejui. Mes rekiam ka tu padarei juk mes tik 1 bauda metam. O teisejas pradejo lydytis...
Pries koki puse metu kai mane ileido i aikste, tai draugai atsikovojo kamuoli mete i krepsi ir as norejau blokuot ;D tik ore supratau kad cia maniskiai bet as tipo sokau del kamuolio
Parašyta 26-01-2009 19:43
Žaidžiant su draugais, esu vieną kartą vienam vyriškiui perdavęs kamuolį, nors jis ir nežaidė. Veržiausi po krepšiu, bet ten manęs laukė, tai pagalvojau - atmesiu prie tritaškio, kampe stovinčiam komandos draugui, tačiau tuo metu ėjo pro šalį tas vyriškis (kurį mes draugiškai praminėme "pupų dėde" ) ir aš jam numečiau kamuolį.
"Brothers of Ball"
"Gyvenimas ilgas, jeigu jis turtingas. Matuokime j? poelgiais, o ne laiku." Seneka
Kokojambo parašė:
Žaidžiant su draugais, esu vieną kartą vienam vyriškiui perdavęs kamuolį, nors jis ir nežaidė. Veržiausi po krepšiu, bet ten manęs laukė, tai pagalvojau - atmesiu prie tritaškio, kampe stovinčiam komandos draugui, tačiau tuo metu ėjo pro šalį tas vyriškis (kurį mes draugiškai praminėme "pupų dėde" ) ir aš jam numečiau kamuolį.
Na tokių isimintinų prikolų retai būna, bet beveik kiekvieną kūno kultūros pamoką pasitaiko kad pamirštam vidurį žaidimo kas kieno komandoj žaidžia, mėtom nusisukusios nuo kašės bet kada ir bet kaip, o kartais tiesiog stovim ties tritaškio linija ir beveik nejudam, nes tingim veržtis. Na kartais linksma būna, nieko nesakau Bet kai ateini rimtai nusiteikus krepšinį pažaisti, tai tokios smulkmenos veda iš pusiausvyros