sveiki as noriu paklausti ar apsimoka man keisti sporto mokykla
nes as lankau treniruotes prie 1 metu didesni bet ten negaunu zaisti
tai man tevai sako aš tau nebutu geriau kat mes persikraustyti
i telsius ir tu zaisti uz savo metus tai gal gautum zaisti
tai gal man keltas ten gyventi ir treniruotis ar gerau 1m didesnu
sveiki as noriu paklausti ar apsimoka man keisti sporto mokykla
nes as lankau treniruotes prie 1 metu didesni bet ten negaunu zaisti
tai man tevai sako aš tau nebutu geriau kat mes persikraustyti
i telsius ir tu zaisti uz savo metus tai gal gautum zaisti
tai gal man keltas ten gyventi ir treniruotis ar gerau 1m didesnu smiley
O tu į paprastą mokyklą vaikštai? nes atrodai, kaip visiškas beraštis, neina net normaliai suprast ką čia parašei per keverzones
Redaguotas jolantele 15-07-2010 11:56
Pritariu jolantelei, jei bent zmoniskai butum parases, butume tikrai pagelbeja. Be to patarciau tau zaist su savo metu zaidejais.
Siek uzsibrezto tikslo ir tau pavyks. Visa gyvenima svajojau kazko pasiekti savo jegomis ir tikiu, kad man pavyks. Pavyks ir tau tik pasitikek savim, mylek save.
Man yra 15m as esu 1995. As lankau treniruotes prie 1994m. Ten as as 1994 metu esu itrauktas i 12 zaideju bet nesu zaides varzybose. Man tevai pasule parsikraustyti i telsius ir zaisti uz 95 metu komanda .bet man sunku apsispresti kur man geriau.
o tai ten perejes manai gausi daugiau lost? ar cia tik taip speji? normaliai pasitreniruok vasara ir galesi zaist su metais vyresniais, cia ne problema. Nelakstyt po kitas mokyklas reikia, o papildomai individualiai treniruotis jei nori geriau zaisti
Zmogus nori pagalbos baikite sakyti cia senbuviai,naujokai. Patys esate dar naujokai ir nekelkit kainos apie save cia .
Zmogus nori pagalbos ir padekite , o ne jeigu blogai parase tai nepadesime.
Nezinau ka tau patarti modestai. Gal geriau lik prie vyresniu ten didesnis kruvis daugiau ismoksi . Dabar per sia vasara dirbk labai daug prie krepsinio ir pamates treneris , kad geriau zaidi duos daugiau Viskas bus puiku , tiesiog noro reikia tureti siekti kazko.
Linkiu sekmes.
Na, as irgi siulyciau likti prie vyresniu JEIGU ten yra tikrai geras treneris, kuris ziuri i visus zaidejus, mato patobuleijma ir t.t., daro normalias treniruotes, o ne kaip, kad kaikur buna, kad duoda kamuoli ir "treniruokites".. Ir dar turi pats individualiai daug treniruotis, nes per treniruotes nepasivysi tu metais vyresniu Pasikalbek su treneriu kodel jis taves neleidzia i aikste, ko tau truksta, jei paaiskins manau gali likti sioje komandoje Sekmes
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
Tiesiog treniruokis, treniruokis, treniruokis, o jeigu lakstysi is vieno i kita, tai nieko ir nepasieksi, atsakymas paprastas:TRENIRUOKIS, daugiau nieko nereikia
"Jeigu ?d?si daug darbo, tai nerei?kia, kad ka?k? pasieksi, ta?iau neid?j?s darbo tu i?vis neturi ?ans? ka?k? pasiekti"- Jurgaitis.
Aš patarčiau pereit į savo metų komandą.Ten galbūt bent gausi žaidybinio laiko.Geriau žaisti,negu sedėti ant suolo.Beto jeigu lankysi su metais vyresniais,tai vienais metais turėsi mažiau treniruotis.Nes jie vienais metais anksčiau baigs krepšinio mokyklą.