Mūsų forumo pranešimuose dažnai yra klausiama "Kaip būti pastebėtam, jei esu iš kaimo ir nelankau krepšinio mokyklos". Vienas iš tokių būdų yra rungtyniauti jaunimo krepšinio klube "KK Snaiperiai" (pvz atvykus studijuoti į Kauną).
Mūsų klube rungtyniavę ir atsiskleidę krepšininkai vėliau rungtyniavo ir rungtyniauja RKL ir NKL klubuose. Kadangi mūsų klubas turi daug informacinių partnerių ir nemažai patirties marketingo srityje, tad mūsų klubo žaidėjai yra pakankamai gerai "matomi" viešojoje erdvėje.
Taip pat mūsų klubo žaidėjų rezultatais pasidomi ir kitų klubų treneriai bei vadovai, nes palaikome ryšius su įvairiomis krepšinio organizacijomis.
Žinoma kolkas mūsų klube žaidėjams yra taikomas 60 litų mėnesinis mokestis. Tai yra kliūtis jaunimui, kurie neturi tokių finansinių galimybių. Tikimės, kad ateityje pavyks atrasti generalinį rėmėją, kuris padengs klubo išlaidas, ir daugiau jaunų krepšininkų turės galimybę rungtyniauti mūsų klube.
O šiai dienai, tie kas turi tokių finansinių galimybių kviečiame registruotis į artėjantį klubo krepšinio sezoną. Daugiau info apie klubą rasite čia: http://www.krepsininkas.net/krepsinio-klubas
Tie kas neturi galimybių lankyti klubo, kviečiame tapti mūsų klubo fanais čia, krepsininkas.net svetainėje, bei facebooke (ieškokit su raktažodžiu krepšinio klubas - KK Snaiperiai). Tikimės, kad pavyks suformuoti ir grupelę fanų, kurie ateis mus palaikyti ir į varžybas.
Taip pat šiais metais pateiksime daugiau video ir informacijos apie tai, kaip sekasi mūsų komandai treniruotis ir rungtyniauti Kauno krepšinio lygose bei turnyruose.
Palaikykite mūsų komandą, nes gal ir jūsų ateityje tapsite mūsų klubo nariu!
Į pirmą treniruotę susirinko 11 žaidėjų, dar 7 negalėjo sudalyvauti dėl asmeninių priežasčių. Kadangi šių metų tikslas sudaryti dvi komandas, tad priimtume 7 žaidėjus.
Su draugu buvom nusprendę bandyt patekt į KK Snaiperių klubą , bet aš patyriau tyriau traumą , o draugas vienas nenorėjo . Nusprendėm bandyt kitais metais .
Green white boys parašė:
Su draugu buvom nusprendę bandyt patekt į KK Snaiperių klubą , bet aš patyriau tyriau traumą , o draugas vienas nenorėjo . Nusprendėm bandyt kitais metais .
Green white boys parašė:
Laisvydai, kad šiais metais nėra galimybių ,nes dar mažiausia 2 savaites negalėsiu sportuot . O kas dėl draugo tai aš ir šiandien sakiau ,kad eitų .
O ką jis? Vienas prisibijo? juk mes esame draugiškas kolektyvas, nėra ko bijoti