Mano galva geriausia būtų pasistenkti kuo daugiau metyti iš riešo ir pats priprasi ir išmoksi, bent jau man padėjo. Žinoma pirmi metimai būna netaiklūs ar net sunku damesti iki krepšio išvis, bet po kurio laiko perpranti technika ir prisitaikai sau .
Parašyta 26-01-2008 14:51
as tai pvz jau pries koki mensi pradejau metyti ir dabar technika nebloga ismokau tai dar sunkoka damesti bet darosi vis lengviau.... patarciau daryti atsispaudimus ant riesu arba paprastus, tai tirkai padeda greiciau ismokt saudyti, nes riesas treniruojasi bent jau man taip
as tau is rieso metau gan ilgai... jau koki 1.5 sez. nors mano renkos nera labai stiprios... tiesiog pradejau metyt ir visks ir ismokua, dbr ir taiklus ir nedaukkas blokuoja mane
soferi, veltui zvengi, paziuretum kaip losia marcela,vkm,sabas,ir kitos komandos 95,94 1 komandu, ir tikrai pamatisi kad daugelis,aj daugelis VISI meto is rieso... pats metau is rieso gal metus, o dbr man 13..
aurimas
Mokinys neklausik ka sako soferiai, geriau paklausk trenerio ir pasakis tiesa , o seip darit pratimus geriausias metik kamuoli ant lovos su riesu paziurek kaip krepsininkai meta kaip kojas sulenkia kaip sustato jeigu dirbsi rezultatai bus akivaizdus
aurimas parašė:
As is kaires metu nerandu jokio video ga kas galit surasti?
http://www.youtube.com/watch?v=4sipHOCe5Zk
va paziurek , metant kaire ranka turi:sustatant kojas pastatik kaire koja pora cm i prieki, kojos biski prilenktos desine ranka kamuoli prilaikai, kaire pagrindine, kai ismeti desine ranka TIK prilaikai kamuoli visas metimas viksta kaire ranka pasuki su pirstais...
Krc tas pats tik atvirksciai viska darit reikia..
http://www.youtube.com/watch?v=Us_yo6CEy3w
va sita paziurek cia is desines baudas meta ir poto is kaires.
Tas pats kaip is desines. Man, kaip kairiarankui buvo siek tiek sunku prisitaikyt, kadangi kamuoli automatiskai dejau labiau i desine puse ir tuomet ranka padarydavo 45 laipsniu kampa. Kol ismokau, prireike nemazai laiko.
quince parašė:
soferi, veltui zvengi, paziuretum kaip losia marcela,vkm,sabas,ir kitos komandos 95,94 1 komandu, ir tikrai pamatisi kad daugelis,aj daugelis VISI meto is rieso... pats metau is rieso gal metus, o dbr man 13..
aurimas
Mokinys neklausik ka sako soferiai, geriau paklausk trenerio ir pasakis tiesa , o seip darit pratimus geriausias metik kamuoli ant lovos su riesu paziurek kaip krepsininkai meta kaip kojas sulenkia kaip sustato jeigu dirbsi rezultatai bus akivaizdus
teko ziuret 94 metu varzybas ksm su marcelom 2 kelinius, kol laukem trefkes, tai visi meta nuo peties ir tik uzbaigia riesu (ir tai ne visi)...
jei tau akyse ?alia, tai dar nerei?kia, kad at?jo pavasaris...
Nu as metau is rieso nuo mazens nes mane taip mokino treneris is pat pradziu,bet jei jums gerai eina mesti ne is rieso tai ko jus nemetot tokiu metimu koki turit dabar?