Tas metimas taigi vadinas "bomba Navarro"...nesunkus, tik pasitreniruot reikia, vienas is geriausiu dalyku jei esi zemas zaidejas..
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
Kas kaip jy vadina. Pas mus paprasciausiai navaro metimas. O mesti kaip ir Laisvydas sake atsispiri kaire meti desine (jei kairiarankis atvirksciai). Bet metimas turi buti i auksti labiau.
Dar kita kelena reikia biski iskelt, kad jei ka gyneja nukirst
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
Na gali būti, aš tiksliai to nežinau, man asmeniškai neteko girdėti šio pavadinimo bet kokiu atveju įdėjau video linką prieš tai buvusiame savo poste, tad pažiūrėk, manau padės
evalentin parašė:
tai kad komentatorius visa laik sako ale navarro metimas.
Koks cia komentatorius taip sako? kuriam video?
evalentin parašė:
tai kad komentatorius visa laik sako ale navarro metimas.
Koks cia komentatorius taip sako? kuriam video?
Nežinau aš, tai tik esu girdėjas kai pavyzdžiui koksai nors kitas žaidėjas meta tą firminį Navarro metimą iš vienos rankos tai kartais sako ale Navarro dabar meta Brown (čia tik šeip paėmiau). O kai Navarro meta iš vienos rankos tai sako paprastai arba sako Navarro firminis metimas. O kai kokį 3point įkalą gerulį tai sako kažkaip "lia bomba" ar kažkaip...
Jie ten gal bando ispanus imituot...nes ispaniskai "a lo Navarro" resikias "kaip Navarro"