Galvoju papostinsiu ir pasiteirausiu apie metima
Siuo metu kaip ir jau tikrai ilga laika as metau tokiu savo stiliumi. Nezinau toks keistokas jis bet.. hm.
Papeckiojau toki greita piesinuka su paint kad turetumet geresni supratima sito mano metimo, kaip as rankas laikau:
Nu zodziu kaip matot desine ranka normaliai sone kamuolio, bet kaire ranka taip ne tiesiai kaip turi but is rieso metant bet sonu. Kai metu ir isleidziu kamuoli kaire ranka tai ta kaire ranka issitiesia i prieki ir gaunasi uzlenktas riesas kaip ir nrml is rieso metant. Bandziau taisiklingai daryt tiesiai laikant ranka bet nepatogu man labai ir neikrenta nei vienas kamuolys, o situ savo budu as jau priprates nes nuo labai senai taip metau ir galiu pasakyt kad tritaskius bombarduoju taikliais metimais dazniausiai
Tame piesinuke ten per aukstai rankas nupiesiau, as siaip laikau kazkur zemiau akiu, bet kai metu neuzstoja man lanko, viska gerai matau :/
Mano ugis 214cm ir ten kokiu izaideju tai tikrai nezaisiu, bet manau kaip centrui tokio ypac ugio yra neblogai taip tritaskius varyt viena po kito nors ir savu stiliumi?
Ar verta man mokintis taisiklingai ar pasilikt sava technika nuo tritaskiu o is arciau/ nuo baudu tarkim mokintis su tiesia ranka taisiklingai ar is vis nesimokint ir tobulint sita savo technika?
Na jei tau 18m. ir manai, kad tavo metimas stabilus, tai mesk savo metimu, o jei nori persimokinti tai ir persimokink Nes man irgi buvo alkune netiesi kazkada, tai bandziau metyti su tiesia, nepatogu buvo, bet kazkaip pripratau po to ir viskas gerai buvo
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
Hm, siaip sunku pasakyt ar labai stabilus, nes buna kad ir visai klisai kazkaip numetu. Nors dazniausiai ikrenta. Siaip sunku dar pasakyt, nes 1 metus kamuolio rankose nebuvau turejes ir siandien 3-cia karta ejau prasimetyt i aikstele. Manau savu budu bandysiu treniruotis kuri laika jeigu treneriai nieko nesakys, tada ziuresiu ar stabiliai gaunasi ar ne. Jeigu ne tai reikes pramokt tiesia ranka
eded parašė:
Hm, siaip sunku pasakyt ar labai stabilus, nes buna kad ir visai klisai kazkaip numetu. Nors dazniausiai ikrenta. Siaip sunku dar pasakyt, nes 1 metus kamuolio rankose nebuvau turejes ir siandien 3-cia karta ejau prasimetyt i aikstele. Manau savu budu bandysiu treniruotis kuri laika jeigu treneriai nieko nesakys, tada ziuresiu ar stabiliai gaunasi ar ne. Jeigu ne tai reikes pramokt tiesia ranka
P.S. Man 17 dar, ne 18
Dekui.
Jeigu metimas netaisyklingai, treneriai tikrai netylės, lieps mokintis normalaus taisyklingo metimo.
Mano metimas tai kablys riešų atkreipus šoną į krepšinį.
Taip metu iš visur, iš tritaškių ir kitur.. na žinoma tik ne po krepšiu.
Metimas stabilus ir gan taiklus.