Taigi esu 180cm 13metu, sveriu nemazai 70kg. Seip darau suolio pratimus ir t.t. Nesuprantu kodel nedametu is tritaskio, is vidutinio nuotolio esu treniraves vasara kiekviena diena praleidziu po 4h zaisdamas treniruodamas metima, tai is vidutinio metau tikrai neblogai, o is tritaskio nedametu, tai tikiuosi pagalbos aciu.
edva11 parašė:
Zjbs tau su tokiu ugiu. mano 191cm. 14 m tai nededu net i kasi ;/ o tu dedi?
Labai išsami tavo pagalba. Šiaip ko gero jėgų trūksta. Jei meti iš riešo tai čia nieko tokio, bet jei meti ne iš riešo, tai neįsivaizduoju kaip tu gali nedamest. Pastiprink gal rankų raumenis darydamas atsispaudimus ir etc.
Parašyta 01-04-2011 19:12
daumis269 parašė:
Taigi esu 180cm 13metu, sveriu nemazai 70kg. Seip darau suolio pratimus ir t.t. Nesuprantu kodel nedametu is tritaskio, is vidutinio nuotolio esu treniraves vasara kiekviena diena praleidziu po 4h zaisdamas treniruodamas metima, tai is vidutinio metau tikrai neblogai, o is tritaskio nedametu, tai tikiuosi pagalbos aciu.
Dar vienas balandžio pirmosios pokštas, kita karta kanors geresnio sugalvok, nes nedamest iš vidutinio kai visa vasara po 4h prie kašio praleidi kasdien neįmanoma
Jūs neturite būti stebuklingas, būti ypatingas. Jūs jau ypatingas, jūs esate jūs.
metau is riesio, bet gi amzinai negaliu nedamest visvien kazkaip reikia pramokti, tai net nezinau ranks per silpnos?
reikia pratimus daryt, yra gi video kaip metimą gerint ir pnš, atsiguli ant žemės ar ant kur nors, pasiimi kamuolį, ir iš riešo mėtai į viršų po kažkiek tai metimų per dieną. bet turi krist kamuolys į rankas o ne į šoną kur nors, jei nori taikliai mest, taip mėtyk kol kris tiesiai į rankas, tada bus taiklesnis metimas, bent mano žinios tokios.
daumis269 parašė:
Norejau paklausti 13metų pilnai kojų raumenys išsivystę?
Jei nori daryt kokią programą kaip AA3, tai geriau dar bent metus palauk. Jei nori stiprint, tai gali su virvute šokinėt, prisitupimus daryt, daug šokinėt.
Na man dabar kai buvo lūžusi ranka, tai aš atsistodavau iš po krepšio ir paimdavau kamuolį į vieną ranką, ištiesdavau tą ranką su kamuoliu rankoje ir jį laikiau delne, o po to taip ir mečiau iš riešo. Taip tikrai padėjo. Per dvi savaites jau normaliai pataikiau nuo baudų metimo linijos. O dabar kai jau galėsiu pradėti sportuoti, tai pradėsiu praktikuotis mesti nuo tritaškio linijos.
Anksčiau tiesiog nebūdavo tokio noro ir laiko padirbti ties metimu, nes visada vykdavo žaidimas. Na dabar vis tiek, tuoj vasara ir prie metimui bus skirta nemažai laiko.
daumis269 parašė:
nedukass tu is rieso metai ir kiek tau metu?
Na aš tik pradedu mėtyt iš riešo,dar nesisuka kamuolys,bet nėra riešas pas mane toks ir stiprus, nuo baudų dametu, prie tritaškio ir šiaip " Jump Shot'ų " vasarą dirbsiu.