Sveiki, šiandien truputį pafilmavau savo metimą. Jeigu nesunku pakomentuokit, kur mano klaidos ir kas ne taip Noriu tobulėti, o pats savęs nepamokinsiu ir neparodysiu sau kur blogai, taigi prašau jūsų pagalbos. Kokybė prastoka, bet kaip nors
Koks skirtumas ar taisyklingas, ar ne. Jeigu nepataikai tai nėra jokio skirtumo. Kiekvieno žmogaus yra savas metimas, kaip jam geriau, taip tas ir meta.
Gilaus įžeidimo nesugebame pamiršti tol, kol neatleidžiame.
Pcyhas parašė:
Koks skirtumas ar taisyklingas, ar ne. Jeigu nepataikai tai nėra jokio skirtumo. Kiekvieno žmogaus yra savas metimas, kaip jam geriau, taip tas ir meta.
Visiškai pritariu. Pvz aš metu trim skirtingais būdais. Tie būdai priklauso nuo tolio ir kampo. Pvz is tritaškio metu "taisiklingai", apie baudos aišktelę panašiai kaip L.Bird, o nuo baudų dar kitaip. Na žodžiu bandžiau mėtiti "taisyklingai" ir man ne taip krenta kaip ,kad dbr ivardinau kaip mėtau.
Na bet vistiek anas metimas dažnai būna ne toks stabilus ir visokių 'failų' būna. Šiuo truputį geriau būna, nors dar nepapratau pilnai, bet manau čia bus investicija į ateitį. Tiesą sakant ten buvo labiau stumimas, o čia gal daugiau riešas. Man tiesiog įdomus ar jis 'taisyklingas' ar ne
Gerai, kadangi nori savo metimo kritikos ,aš tau ją suteiksiu.
Visų pirma tai meti naudodamas abi rankas, tai yra tikrai labai blogai, nes tai reiškia ,kad nesurandi savo pastovaus metimo.
Siūlau tau treniruoti metimą paprasčiausiai mėtant iš arčiau vos vos prilaikant su pagalbine ranka. Pagalbinė ranka neturi tau trukdyti išmesto metimo. Sėkmės tobulinant įgudžius.
t2x, dėkui už kritiką. Šiandien kaip tik ir bandžiau atsipurtyti tos nereikalingos rankos metimui. Dar vis su ta ranka vis kartais pats nejausdamas užkabinu kamuolį... Stengsiuos dabar ties šituo darbu užsiimti
Tomax- Čia tik taip dabar nesukrito, gal kameros baimė Šiaip dabar baudas pastoviai tarp 7/10 10/10 mėčiau