Čia kai žaidi nugara greitai apsisuki link kašės atšilosi, pašoki atgal ir meti per priešininką. Bet nebūtinai žaidžiant nugara kartais tik atsilošus mesti.
Čia pavyzdys: http://www.youtube.com/watch?v=7PFBhUvcNec
Supratau ačių. Šeip geras dalykas jei priešininkas žemesnis ir tokiam judesiukui reikia labai jau gera metimą turėti. Esu bandes padaryti kartais visai payksta bet dažnai nenaudoju.
Treniruoti tai šitą metimą butų galima pasidėti maždaug savo ūgio daiktą ir mėtyti paskui jei įmanoma dar didesnį daikta pasidedi ir vel mėtai kol įpranti.
smile parašė:
Supratau ačių. Šeip geras dalykas jei priešininkas žemesnis ir tokiam judesiukui reikia labai jau gera metimą turėti. Esu bandes padaryti kartais visai payksta bet dažnai nenaudoju.
Treniruoti tai šitą metimą butų galima pasidėti maždaug savo ūgio daiktą ir mėtyti paskui jei įmanoma dar didesnį daikta pasidedi ir vel mėtai kol įpranti.
tai jei pries maza zaidi tai gali iki pat galo nusistumt ir imest lengvai is po krepsio...
smile parašė:
Noooo... Čia kaip tik labiau skirta mėtyt prieš aukštesnius žaidėjus, kadangi prieš žemesnius gali mesti ir paprasta jumpshotą. Pats pakankamai dažnai mėtau tokius metimus, bet nežaidžiant nugarą, o prabėgus pro užtvarėlę ir metant arba bėgant ir taip netikėtą. Išlavint, tai ką žinau kaip, pats anksčiau nepataikydavau tokių metimų, o dabar kuo toliau, tuo lengviau man jie eina ir tuo dažniau aš juos mėtau.
FadeAway'us tai tik didesniems žaidėjams geriau mesti. SG\SF nu kartais PF. Man asmeniškai tai juos mesti nėra lengva, nes visas žaidimas žaidžiamas nugara, o tai man yra sunku.
Su fade away metimu nesipykstu. Kadangi esu zemas, bet suoli turiu nebloga, tai pries aukstesnius, kad ir ~15cm, ar daugiau siek tiek-darau ir pavyksta.
O del treniravimo.. Tai gal tiesiog zaidimo metu daryti, daryti ir dar karta daryti ypac pries aukstensius 1x1.