Taigi sugalvojau padaryti tokį kas savaitę vykstantį photoshop konkursą, kadangi pradžiai užduotys bus lengvos, taigi nepabijokite sudalyvauti ir tie kurie ne per daugiausia moka elgtis photoshopu.
Taisyklės
Norint dalyvauti privalote pervesti man po 80 kreditų (iš jų susidės prizas). Aš būsiu parašęs užduotį (pavyzdžiui sukurti avatarą su Allen Iverson). Visi dalyvaujantys atsiunčia savo darbus man į PM iki šeštadienio 16.00 h., tada paskelbiu visus darbus ir nariai balsuoja iki pirmadienio 16.00 h., ir suskaičiavęs balus išrenkami 3 nugalėtojai. Balsuoti galima čia http://www.krepsininkas.net/forum/tt44-2701-89288-PHOTOSHOP-SAVAITINIO-KONKURSO-BALSAVIMAS.html
Ant darbo negalima skelbti savo nick'o bei skelbti savo darbą iki balsavimo pabaigos.
Darbuose būtinai turi matytis "krepsininkas.net" užrašas
1 vieta gauna 60 procentų surinktų kreditų.
2 vieta likusių kreditų 60 procentų.
3 vieta likusius kreditus.
DĖL MAŽO DALYVIŲ SKAIČIAUS KONKURSAS KURIAM LAIKUI PRISTABDOMAS.
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 23-08-2011 18:40
adriukas8 parašė:
Tik issivalyk PM dezute nes netilps kai daug prisius
Taip, patariu irgi, nes man per loteriją belenkiek prisikaupė žinučių
Gera mintis, tik manau būtų šiek tiek geriau, jei kaina būtų kiek didesnė, nes dalyvių abejoju ar bus žiauriai daug, tiesiog prizas labai kuklus išeitų. Ypač kas liečia žemesnes vietas. Tai tiek norėjau pasakyti, šiaip įdėja tikrai gera, jei vyks daugiau įvairių panašių dalykų, galimas dalykas jog portalas taps žymiai aktyvesnis.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Denver, Avatare turi būti pavaizduotas Michael Jordan, o užrašą jeigu nori rašyk, jeigu nori ne.
Augusta, kitą savaitę gal taip ir pamėginsiu, bet bijau kad dėl didelios sumos kiti tuo labiau nemėgins, nors viską reikės išbandyt. O dabar tai nesivaržykite sudalyvaut, kad prizas būtų normalus.
Aišku būtų buvę geriau, jeigu forumo administracija steigtų prizus, kadangi čia gaunasi kaip loterija, nusiperki bilietą, bet nežinai ar pasiseks... Čia, kaip konkursas turėtų būt ir administracija turėtų rūpintis tokiais dalykai, bet...
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 23-08-2011 19:20
orlandas parašė:
Aišku būtų buvę geriau, jeigu forumo administracija steigtų prizus, kadangi čia gaunasi kaip loterija, nusiperki bilietą, bet nežinai ar pasiseks... Čia, kaip konkursas turėtų būt ir administracija turėtų rūpintis tokiais dalykai, bet...
Tikrai galėtų. Dar ir loteriją sušelpt maniškę Bet šitai temai tikrai reiktų paramos.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?