Krepsininkas.net portalas pristato naują projektą - Krepsininkas.net dunkers.
Jei sugebi įspūdingai įkrauti į krepšį, nori tapti žinomu Lietuvoje, o gal ir užsienyje vadinasi šis projektas kaip tik tau. Krepsininkas.net portalas organizuoja naują krepšinio šou grupę, kurios tikslas dalyvauti įvairiuose krepšinio renginiuose.
Jei susidomėjai rašyk šiame forume arba elektroniniu paštu: info@krepsininkas.net
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
TerminatorLT> kolkas gyvenamoji vieta reikšmės neturi. Pirmiausiai tiesiog filmuosim šios grupės dunkerius ir populiarinsim jų video internete, tad jei yra galimybių, kad kas nors pafilmuotų vadinasi dalyvauti šiame projekte gali
Beje dar reikalingas žmogus, kuris galėtų sukurti klipų bendrą intro
Spėju bandai padaryti kažką panašaus į "Team flight brothers" Nu bus įdomu pažiūrėti kas iš to išaugs Beja, jei sudomins, tai aš sugebu apdoroti video medžiaga. Ta prasme kurti gražius intro ir panašiai.
manau cia visi noretu sudalivaut, bet ne visi gali idet i krepsi kaikuriems truksta ugio, dar kitiems suolio ir pan. man tai ir ugio ir suolio truksta, bet su metais atsiras tas suolis pas mane
noreciau paklaust ar cia butinai delioti i standarta ar butu galima i zemesne kasi pvz 290cm?
Niekam bus neidomu ziureti, kaip jus paprasta idedat. Seip is paprastesniu dejimu kas kazkiek ispudingiau atrodo, tai dviem rankom uzsimojant nuo pakausio, per nugara, poto visos variacijos uzsimetant. Nes kai uzsimeti ne kiek suolio reik, kiek sugebeti apsiskaiciuoti. Jei idedat paprastai su viena ar dviem rankom mokykites uzsimesti, kad kamuolys netoli lanko iskiltu, nes be kamuolio lengviau iskilti, tai beliks kaip nors uzbaigti. 360 nuo vienos kojos jei kamuoli apimat nera labai sudetinga koordinacijos labiau reik. Nuo dvieju koju galima nepilna 360 deti vistiek nieks nesupras. O jau kai turesit kazkokia pradzia po truputi tobulesit ir suolis geres. Norit deti gerai deliokit, o ne air alertus darykit.
Laisvydai pries programa sokau is vietos 77cm tikiuosi padides nors iki 85cm po jos. geriausia ka idejau dviem rankom alley-oop, delnas butu didesnis ar bent tvirtesnis ideciau 360 i zemesne kase lengvai darau visokius fintus tik tarp koju niekaip neiseina
mat problema kad delnas mazas...
My religion is basketball
And I'm the white boy who can fly Half Man Half Amazing #15 Limits like fears are often an illusion (Michael Jordan)
SFSG
;D joa nk gero is to air alert... sjp begiokite kase loskite ir taspats sudas man iki norimo deliojimo reik apimti kamuoli ko nelabai sugebu padaryt tada geresniu dejimu pamatytumet ;D o dbr pff sudas tie mano dejimai tiesa pasakant..
onegiri parašė:
;D joa nk gero is to air alert... sjp begiokite kase loskite ir taspats sudas man iki norimo deliojimo reik apimti kamuoli ko nelabai sugebu padaryt tada geresniu dejimu pamatytumet ;D o dbr pff sudas tie mano dejimai tiesa pasakant..
Man irgi ta pati problema suolio gal ir pakaktu bet kadangi neapimu kamuolio vis dar reikia suoli didint
My religion is basketball
And I'm the white boy who can fly Half Man Half Amazing #15 Limits like fears are often an illusion (Michael Jordan)
SFSG