Sveiki , man 18 metų , ūgis ~182cm. Pirmą kartą įdėjau i krepšį 15m ūgis ~174cm, dėjimas buvo paprastas 1foot 1hander. Po ~2 mėnesių sunkių treniruočių įdėjau 1foot 2hander nuo tada didelį dėmėsį skyriau šuolio gerinimui bei technikos tobulinimui. Sulaukęs 17 metų ( ūgis ~180cm ) priėjau prie sudėtingesnių dėjimų kaip 360 , alleyop variacijos bei windmill. Žinoma iš pradžių sekėsi ne kaip , bet kažkur po mėnesio man pavyko ir aš įdėjau 360 bei begales skirtngų alleyop'ų. Po sunkaus darbo sezono gale idėjau 1foot alleyop windmil tai buvo šventė . Vieną dieną supratau ,kad aukštai pašokti galiu tik nuo kairės kojos , todėl nusprendžiau pereiti prie 2foot dunkinimo....
Taigi sulaukęs 18 metų gerai apšilęs , prasitampęs galėjau (ir galiu) gan nesunkiai įdėti 2foot windmil'ą . Šią vasarą mažai dėliojau, labiau dirbau prie viršutinės kūno dalies taigi prasidės sezonas pamatysim kas iš to bus.
nu sorry, bet netikiu kad idejai 15 budamas 174. Nu gal bet turejai visa gyvenima dirbt ant koju nu nezinau, kaip kazkas minejo be video kalbos be vertes