Parašyta 27-03-2010 12:41
Sweiki, esu Žydrūnas Kuodis, geriau zinomas, kaip Endas, zaidziu krepsini ir megstu siek tiek padelioti.Dabar man 20 metu, ugis 185cm, video as dar jaunas, tada man buvo 17-18 metu, ugis gal irgi toks pat, nu zodziu gimiau budamas 185 ir nebeaugau.Pirmas karta idejau 16os atrodo.Laimejmai: 08 orange virus 2 vieta, Panevezyje vykusio dejimu konkurso 08 metais 1 vieta, Vilniaus 2 vieta, ir daugybes turnyru 1-2-3 ir lievesnes vietos.Sustriausi dejimai-pro klyna, windmillai, 360 ir t.t.Priklausau Born To Fly dejimu komandai. Krepsini zaidziu Panevezyje uz viena komanda, Vilniuje uz dvi.Del suolio programu tai, bandziau AA2 bet atsibodo...tai tiesiog sokinejau nemazai, dar sportuodamas sporto klubuose padirbedavau ant koju ir va, turiu ka turiu. Nu dabartiniu dejimu video bus truputi veliau, dabar paziurim kaip atrodziau jaunas
Nu va, baiges dejimai man, krepsinis, labai sunki trauma, traumuotas kelis: plyses priekinis kryzminis raistis, suplesyti abu meniskai, vienas is ju nuplyses visiskai ir pasislinkes tarp slaunikaulio ir blauzdikaulio, gruodzio pabaigoj planuojama sunki operacija, po kurios, jeigu viskas gerai, metai reabilitacija, po to GAL grizimas i krepsini, taciau tam reikes zverisku pastangu, kaip viskas apsiverte aukstyn kojom
Redaguotas Endas 13-11-2011 00:33
Parašyta 16-03-2011 23:25
Aciu uz tai kad patiko, o jei nepatiko irgi aciu ;D;D
o kas ten rase 12os metu, tai, dirbk ant krepsinio technikos tokio amziaus, jau ir metima gali pradet isdirbinet, bet dar ne suoli, patikek, saugok sanarius, nes veliau tik trukdys tau sugadint sanariai.
Gerai krauni sėkmės ateityje.. Man dar daug dirbti iki tokių pasiekimų kaip tu, bet tai ir prasideda kai įdedu tai jau galiu bandyt kitaip ) žodžiu abu avinai esam, matau kad sieki savo tikslo kaip ir aš gal pasakysi kaip išsilaikai ties savo tikslu ? ta prasme kas tave tai skatina, kaip nepalūžti, kaip pats manai ar daug atidavei dėl to ką dabar turi
Parašyta 21-03-2011 23:25
Nezinau is tikro, labai visada man patikdavo tie dejimai, norejau deliot, kuo mandriau, visi sakydavo nebesvaik, mazas esi ir t.t. ir kzkaip tuo suoliu ypatingu nepasizymejau, bet krepsinis nuo mazu dienu, treniruotes, varzybos, dar vat deliot rimtai pradejau ir vis lengviau lengviau dares deliot, ikvepdavo tai aisku TEAM FLIGHT BROTHERS, EXILE, CARTERIS, keli draugai tikejo, o kai pasiekiau kazko, dirbau stanginej ne vien ant raimenu mases bet ir ant suolio, laksciau daug, tai kai pasiekiau kazko, tada aplinkiniai pripazino, tai ko pasiekiau ir toks jausmas, a va, irodziau ir sau ir jiem ir labai gera paciam, o dabar deliojimas jau tik malonumas, aisku dirbu dabar, kad pasunkint tuos dejimus kuo labiau ir labiau ir labiau, bet det jau nebesunku tai ir nuotaikos kitos, susirask ideala, ko sieki ir siek ir viskas bus ok, jei kas sakis kad mazas ar suolio nera tai dirbk sau ramiai ir tiek, Paziurek EXILE youtubei, ivesk EXILE DUNK, mazas, bet deda belekaip, ir nesamone, kad juodaodziai deda geriau(PAVYZDYS: DEIVYDAS DULKYS, SMOOVE DUNK), deda ne rase o zmogus, jie deda(tikrai ne visi) labai gerai, todel kad JUODAI dirba ant to, dirbu krepsinio treneriu, tai ta zinau, todel reikia tiket ir dirbt, ir va sakau, dabar jau dziaugiuos vaisiais to viso ir tuo, kad visiem irodziau, kad galejau, nes netikejo beveik visi.
Redaguotas Endas 21-03-2011 23:28
Man šeip irgi patinka įdėti, o įdėti mėgstu arba galingai arba nedėsiu ta prasme silpnai kad ir pirmas dėjimas niekada nedėjau, dabar retkarčiais pavyksta įdėti, nes dar greit pavargsta kojos, bet kai prasidėjo šilti orai tai vis dažniau šokinėju tai priprantu o tarkim mano bėda yra ta kad negaliu pasirinkti vieno idealo, nes treniruojuosi būti all-round player ar kaip ten.. Žodžiu treniruojuosi kaip snaiperis, atletiškas, geras gynėjas ir pnš žaidėjas, kolkas sekasi puikiai, bet nelengva nes treniruojantis vieną pamirštu kaikuriuos kitus elementus, tarkim norint gauti greitį, labiau naudoju žemės trauką, kaip sakant bėgu taip kad po tarsi žemyn mane trauktu, todėl vėliau šokinėti sunkoka ir pnš.. Idealai, Snaiperis - Ray Allen, Atletiškumas - Lebron James, Gynyba - nėra, paprasčiausiai be idealo nuo mažens mėginau gerai ginti vyresnius ir turiu gynybą.. Dėjimai - Carteris Vat tas man ir patinka, kad mano toks tikslas ir yra, dabar niekas nesitiki kad galiu būti geru krepšininku, bet tai mano paspirtis įrodyti visiems ir neleidžiu nei mamai kalbėti prieš mane kas nutiktu jei nepavyktu ir pnš. Vat netiki manimi, o aš įrodysiu.. Šeip ateitį tolimoje irgi būsiu treneriu, nes manau galiu daug kam padėti tobulėti, su savimi įvairiausius pratimus atlieku tai žinau kas gerai o kas ne ir šeip mėgstu logiškus, taktinius, psichologinius ir kitokius žaidimus sėkmės
Pupajus parašė:
Man šeip irgi patinka įdėti, o įdėti mėgstu arba galingai arba nedėsiu ta prasme silpnai kad ir pirmas dėjimas niekada nedėjau, dabar retkarčiais pavyksta įdėti, nes dar greit pavargsta kojos, bet kai prasidėjo šilti orai tai vis dažniau šokinėju tai priprantu o tarkim mano bėda yra ta kad negaliu pasirinkti vieno idealo, nes treniruojuosi būti all-round player ar kaip ten.. Žodžiu treniruojuosi kaip snaiperis, atletiškas, geras gynėjas ir pnš žaidėjas, kolkas sekasi puikiai, bet nelengva nes treniruojantis vieną pamirštu kaikuriuos kitus elementus, tarkim norint gauti greitį, labiau naudoju žemės trauką, kaip sakant bėgu taip kad po tarsi žemyn mane trauktu, todėl vėliau šokinėti sunkoka ir pnš.. Idealai, Snaiperis - Ray Allen, Atletiškumas - Lebron James, Gynyba - nėra, paprasčiausiai be idealo nuo mažens mėginau gerai ginti vyresnius ir turiu gynybą.. Dėjimai - Carteris Vat tas man ir patinka, kad mano toks tikslas ir yra, dabar niekas nesitiki kad galiu būti geru krepšininku, bet tai mano paspirtis įrodyti visiems ir neleidžiu nei mamai kalbėti prieš mane kas nutiktu jei nepavyktu ir pnš. Vat netiki manimi, o aš įrodysiu.. Šeip ateitį tolimoje irgi būsiu treneriu, nes manau galiu daug kam padėti tobulėti, su savimi įvairiausius pratimus atlieku tai žinau kas gerai o kas ne ir šeip mėgstu logiškus, taktinius, psichologinius ir kitokius žaidimus sėkmės
Jai busi snaiperis kaip Ray Allen, atletiskas kaip Lebron James, desi kaip Carteris, busi mano idealas. : D
Parašyta 06-01-2012 10:01
Suolis yra sprogstamoji jega, greitosios skaidulos, kurios isnyksta ugdant istverme, todel bet kokios ilgos distancijos nera gerai suoliui, suoliui gerai yra trumpi, staigus pratimai, pritupimai su stanga ant peciu staigiai atsistojant, saudyklinis begimas, sokinejimas is visu jegu ir panasiai.