Jaunimo krepšinio portalas Krepsininkas.net ir Lietuvos dunkerių šou grupė Born to fly suvienijo jėgas ir nuo šiol įvairius projektus ir renginius vykdys kartu.
Born to fly dunkerių grupė dalyvauja krepšinio turnyruose, krepšinio šventėse, žvaigždžių dienose bei kituose renginiuose. Jei domina šią grupę pamatyti savo organizuojame renginyje, rašykite elektroniniu paštu info@krepsininkas.net
Ateityje šios šou grupės sudėtį galės papildyti ir Krepsininkas.net nariai, kurie sugebės visus nustebinti savo įspūdingo šuolio galimybėmis.
Jei norite ko nors paklausti Born to fly grupės narių, rašykite šioje forumo temoje.
Parašyta 23-06-2010 15:12
Visi pirma karta idejom nieko nedare, o po to patiko, tada as, benas pradejom daug sokineti, per vazrybas, per treniruotes, sporto klube dirbom ir dirbam ant koju, benas kelis kartus dare AA, as bandziau bet nepatiko, doves ir grabo suolis daug maz igimtas, daug begiodavo, sokinejo ir sokineja ir taip gaunasi kad suolis po truputi auga.Svarbiausia kad patiktu ir sokinet, treniruojantis labai gerai i zemesni kasi deliot, suolis auga ir dejimus galima atidirbt, o po to jau i standarta rodaj ka moki, arba ko ne
Parašyta 24-06-2010 11:22
Nesakau kad be programu, Benas dare kelis kartus net AA, o sporto klube irgi be programos kuria susidaraj pats nepasportuosi gi , o pratimai tai, daugybe suoliu, suoliuku, pritupimai su stanga, sokinejimas su hantelaiis rankose, koju lenkimas gulint ant pilvo, svorio spaudimas kojomis.
Laiko kiek prireike, nzn, man dbr 20, idejau pirma karta 16os, benui dbr 19, idejo pirma karta 14os, dovei dbr 20, pirma karta idejo 14os, grabui dabar 21, pirma karta idejo 15-16os. tai va panasiai galima paskaiciuot
Atsimenu kaip mano dėdė buvo Techaso treneris (Aurimas Matulevičius) ir važiavom į LKL Žvaigždžiu dieną Benas skundžiasi ''Man šalta'' pastovei. Paskui jau po Dienos mano dėdė sako Benas šiandien iš mūsų pasirodei geriausiai Benas''nu ačiu ačiu''
Sveiki "Born to fly" nariai . Vienas paprastas klausimas nuo manes : Ar turejote kokiu problemu su keliais per visa ta laikotarpi kol jus deliojot , treniravotes ir pns ? jei taip tai , kokia buvo situacija ir kaip reabilitavotes ? dekui uz atsakymus.
Parašyta 25-06-2010 21:44
Hoopcee, jo su keliais bedu buvo ir yra, visiem paskauda daznai, dovei dabar reabilitacija po menisko operacijos, o siaip, vienintelis patarimas LABAI gerai apsildyt kojas pries sportuojant, LABAI, mes patingedavom ir dbr turim bedu.
Jo krepsini visi lanke, benas siemet tik ir baige krepsinio mokykla, Dove ir Benas jau zaide LKL, ir visu planai susije su krepsiniu, kuriem pavyx kuriem ne, prodys laikas.