Parašyta 02-01-2011 00:22
Sveiki taigi man yra 12 metu mano ugis yra 157-159cm svoris 59,5kg
is isvaizdos esu stambus gal galite patarti kaip reikia nuemsti tuos lasinius nuo pilvo nes mane jie erzinair pats blogai jauciuosi sitaip atrodydamas nei normaliai apsirengsi reikai ispustai kad nesimatytu visur stengtis kad kuna dengtu nors kazkiek kad ir plonas virus kaip man numesti tuos lainius laukiu patarimu
Redaguotas Laisvydas 02-01-2011 19:30
Šiaip gali daryt bazinius pratimus: atsilenkimus, prisispaudimus, pritūpimus, šuoliukus, prisitraukimus (jei yra galimybė), tu dar jaunas esi ir nemanau kad reikėtų labai pergyventi, nes laikui bėgant keisis ir tavo formos, patarimas būtų kuo daugiau sportuot (pagal galimybes) ir žinoma sveikai maitintis.
pritariu abiems rašiusiems, ir valgyk kuo mažiau riebaus maisto, susiderink mitybą ir nevalgyk tuo laiku kai mazdaug iki miego bus likę 4-5valandos, gerk daug skysčių.
Palauk pavasario bus krepšinį lengviau žaist negu dabar žiema. Mano patarimas esu žaidęs taip krepšinį per telefoną pasijunk ''chronometra'' ir per laiką bandyk sumest kuo greičiau i krepšį 15/15 - 10/10. Nuo šios treniruotės tikrai numesi svorio darydamas kiekvieną dieną. Na aišku daryk ir visokius atsispaudimas, prisitraukimus, nevalgyk saldaus maisto ir riebaus.
atsilenkimai tikrai padetu daryk ryte,diena,vakare ir nepastebesi kaip nebebus to pilvo. Bet tai nereiskia, kad jei padarei 1-2 dienas ir jau baigiai, daryk savaitemis tada tik bus skirtumas.
Riebalai nekrenta atskirai nuo kažkurios kūno dalies, skiriant jai begalę pratimų. Jie krenta nuo viso kūno tolygiai. Aišku nesakau, kad nesustiprint pilvo preso, tačiau nepersistengt su atsilenkimais. Metant svori svarbiausia mityba, tačiau tavo metų dar labai nepatarčiau kažko atsisakyt iš maisto, todėl sportuok sportuok ir dar kartą sportuok.
Robas23 parašė:
Riebalai nekrenta atskirai nuo kažkurios kūno dalies, skiriant jai begalę pratimų. Jie krenta nuo viso kūno tolygiai. Aišku nesakau, kad nesustiprint pilvo preso, tačiau nepersistengt su atsilenkimais. Metant svori svarbiausia mityba, tačiau tavo metų dar labai nepatarčiau kažko atsisakyt iš maisto, todėl sportuok sportuok ir dar kartą sportuok.
.. Mano nuomonė kitokia. Aš kaip tik manau reikėtu atsisakyt riebaus maisto, ypač padažų. Nes jei valgysi ten belekaip riebiai ir poto sportuosi nemanau, kad bus naudos...
Padeda viskas kas daroma judant. DUosiu pavizdi : Mano suolis nera jau toks geras, bet va vasara kiekviena diena zaidziau tinklini ir ten sokinejau daug ir suolis dabar pasidare padorus. Ir kas svarbiausia nedariau jokiu pratimu suoliui tik kaip sakiau zaidziau tinklini.
Gerk daug vandens, nevalgyk, dek i pirstus i burna pradek vemt , kilnok svarmenis begiok krosus , daryk ka nors o ne prie kompo sedek namuose pradek judet
Andriukas parašė:
Gerk daug vandens, nevalgyk, dek i pirstus i burna pradek vemt , kilnok svarmenis begiok krosus , daryk ka nors o ne prie kompo sedek namuose pradek judet
Gal juokauji? Nevalgyt? Vemt??? Baik bajerius
#6 . Krep?inis - tai nepaprastas u?si?mimas, tai - mano gyvenimas