Sveiki, norėčiau paklausti ką jus dažniausiai valgot, augalini ar gyvulini maistą, kokiomis proporcijomis ir panašiai.
Pvz aš tai valgau dažnaiusiai kruopas[ryžiai,grikiai, perlines kruopos], ir tikrai neabseinu be bulvių su mėsa, dažnai juos valgau.
Pusryciam dazniausiai kokia grudeta varske kur su uogienem buna ar kokia kose, siaip neapsieinu kaip pats sakei be bulviu mesos, megstu ir is teslos kas padaryta, bet cia jau reciau valgau . Siaip kartais salotas (agurkai, pomidorai, svogunu laiskai ir t.t.). Valgau po nedaug, bet daznai, nors kartais (ypac po treniruociu) ir daugiau galiu DD
#6 . Krep?inis - tai nepaprastas u?si?mimas, tai - mano gyvenimas
As dažniausiai valgau:
1. jautiena , kiauliena , vištiena
2.Karpį , lašišą
3. įvairius lbynus , ir daug kitokių miltinių patikalų
4. Visokiausias košes.
Štai ir mano mityba , žinoma neapseinu ir be daržovių , vaisių
Ne aklas pats matau ir nevarykit, kad kreditų auka kam rinkt po 1-2 krd jei galima tuos kreditus užsisakyti išsiunti už 2 litus žinutę ir gauni kreditus.
Kad dabar parduotuvės maistas nesveikas gal anksčiau buvo dantis gadina bet nematau ir nieko gero jame nes širdį visai tankiai skauda. Be to skaičiau moksliškai ištirta, kad vaisių sultys ir tai sukelia vėžį tai manau šokoladas irgi nesveika.
Na manau ne apgaulė parašyta, kad vaisių sultyse ištirta kad jame yra kažkokio žalingo chemikalo kuris sukelia vėžį. Bent jau aš tikiu nes mes nematom ką gamintojai ten prideda. Aišku buvo rašyta kartais gali sukelti ir širdies, plaučių ligas. Nereiškia, kad negalima gerti tik aišku ne per daug ir ne per tankiai.
mindecz parašė:
Na manau ne apgaulė parašyta, kad vaisių sultyse ištirta kad jame yra kažkokio žalingo chemikalo kuris sukelia vėžį. Bent jau aš tikiu nes mes nematom ką gamintojai ten prideda. Aišku buvo rašyta kartais gali sukelti ir širdies, plaučių ligas. Nereiškia, kad negalima gerti tik aišku ne per daug ir ne per tankiai.
Nu manau kad grynose sultyse tikrai negali but prideta ten visokiu E ir kitokiu chemikalu.... nebent kokiose Optima linija ar taip kokiose kur is milteliu ir tt
My religion is basketball
And I'm the white boy who can fly Half Man Half Amazing #15 Limits like fears are often an illusion (Michael Jordan)
SFSG
Jei norit sužinot ką nors plačiau apie sultis netingėkit googlinti viską rasit. Na matau yra žmonių čia kurie moka normaliai diskutuoti, šita informacija ne pats ištraukiau.
Maziau jus ten skaitykit kas sukelia vezi kas ne... Db gi ir per TV sneka kas sukelia vezi kas ne. Jus tai mergai kur viska tiria betka nuneskit suras ka tas mastais sukelia ar tai vezi ar dar kanors... Net nuo vandens stiklines mirti gali... Nu vapse nuprotejo zmones ;D nk nevalgyk negerk ir busi sveikas... Nu patys pamastykit
Maziau jus ten skaitykit kas sukelia vezi kas ne... Db gi ir per TV sneka kas sukelia vezi kas ne. Jus tai mergai kur viska tiria betka nuneskit suras ka tas mastais sukelia ar tai vezi ar dar kanors... Net nuo vandens stiklines mirti gali... Nu vapse nuprotejo zmones ;D nk nevalgyk negerk ir busi sveikas... Nu patys pamastykit
Vo aš irig taip norėja pasakyt , matau turiu bendraminčių