Sveiki.Rosiuosi Sprite ir zinau, kad teks zaisti pries didesnius uz mane nu mano ugis apie 180 svoris 60... tai fiziniais domenim nepasizymiu nu esu greitas ir vikrus tai yra gerai..
Gynyba: bet gynyboje pries didesnius ir stipresnius tai nlbj ir padeda.Gal turit kokiu patarimu kaip gyntis pries zaidejus kurie zaidzia nugara, kad sukelti jiem kuo daugiau problemu, nes visi strikinejimai ir sokinejimai mazai ka padeda.Gal paprasciausiai neleisti jiem dasivaryti kamuolio iki 1m~ iki lanko naudojant fizini kontakta vistiek as mazesnis tai nenustumsiu taip kad bauda butu...Zodziu noreciau, kad pasidalintumet patarimais.
Puolimas : as nesu taiklus ypatingai... tritaskius metau 20-30% taiklumu tiksliau is kokiu 5 viena ar du pataikau ... o dvitaskiai tai gerai sulenda 50/50.tai jumpshot puolime padeda bet vistiek galimybe blokui didele.prasiverzti sugebu gan neblogai bet nuo didesniu galimybe gaut bloka visada yra didele..
Redaguotas RokasG 11-06-2011 23:23
Jei žaidėjas su nugara žaidžia tai nėra sunku užgint. Bandyk visaip jam trukdyt pro priekį atimt kamuolį tada jei driblinguos didelė galimybė, kad išsprūs iš rankų jam kamuolys. O šiaip tai kartais yra gerai bauduotis yra tokių kurių mažai pataikymas iš vidinio nuotolio.
dvitaskiai tai gerai sulenda 50/50.tai jumpshot puolime padeda bet vistiek galimybe blokui didele.prasiverzti sugebu gan neblogai bet nuo didesniu galimybe gaut bloka visada yra didele..
Kai kurie gali sakyt, kad maža tikimybė pataikyt, ir t.t. Bet kaip sakė video:you can take a shot over any defence <...> it takes practise (gali įmesti per betkokį gynėją <...> išmokti fadeaway - užtrunka.)
RokasG parašė:
Sveiki.Rosiuosi Sprite ir zinau, kad teks zaisti pries didesnius uz mane nu mano ugis apie 180 svoris 60... tai fiziniais domenim nepasizymiu nu esu greitas ir vikrus tai yra gerai..
Gynyba: bet gynyboje pries didesnius ir stipresnius tai nlbj ir padeda.Gal turit kokiu patarimu kaip gyntis pries zaidejus kurie zaidzia nugara, kad sukelti jiem kuo daugiau problemu, nes visi strikinejimai ir sokinejimai mazai ka padeda.Gal paprasciausiai neleisti jiem dasivaryti kamuolio iki 1m~ iki lanko naudojant fizini kontakta vistiek as mazesnis tai nenustumsiu taip kad bauda butu...Zodziu noreciau, kad pasidalintumet patarimais.
Puolimas : as nesu taiklus ypatingai... tritaskius metau 20-30% taiklumu tiksliau is kokiu 5 viena ar du pataikau ... o dvitaskiai tai gerai sulenda 50/50.tai jumpshot puolime padeda bet vistiek galimybe blokui didele.prasiverzti sugebu gan neblogai bet nuo didesniu galimybe gaut bloka visada yra didele..
RokasG parašė:
Puolimas : as nesu taiklus ypatingai... tritaskius metau 20-30% taiklumu tiksliau is kokiu 5 viena ar du pataikau ... o dvitaskiai tai gerai sulenda 50/50.tai jumpshot puolime padeda bet vistiek galimybe blokui
didele.prasiverzti sugebu gan neblogai bet nuo didesniu galimybe gaut bloka visada yra didele..
kad pas juos ūgis didesnis, tai nereiškia kad jie stipresni už tave, kai jie puls pabandyk pastumt juos , bet nestipriai, taip kad nepriartėtų per daug prie krepšio, spausk su ginyba juos ir tiek, ir neleisk dasivaryt prie krepšio. O puolime tai tikrai tie floater naudingi, aš pats juos darau, ir tikrai dažnai įmetu. ; )
Gal nors kiek padėjau, sėkmės tau.
as varysiu i 96/97 m. grupe Vilniuje , as 97m. ugis 186 ir svoris 59 tai tuos 96m. bandysiu apzaist jump shot'ais ... o jeigu pasitaikys koks mazesnis varysiu puskabliais D nes as niekada ju neprametu